От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?
Re: От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?
[Quote]@afficionado:
"Това е заглавието на темата, нали?
Е, сега Мтел имат достъп за проверка на сметката и темата е изчерпана..."[/Quote]
Аха има достъп, ама дръшки !!!
Защо лъжеш бре (angry)
Я се засрами (no)
"Това е заглавието на темата, нали?
Е, сега Мтел имат достъп за проверка на сметката и темата е изчерпана..."[/Quote]
Аха има достъп, ама дръшки !!!
Защо лъжеш бре (angry)
Я се засрами (no)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Е аз това му обяснявам, че хората пишат, че нямат, ама не - той ме оплю, отроли и пак си бае едно и също. (no)
По същество Примите нямат проблеми с проверката на сметката. Иначе има малък напредък, първо ми пуснаха отстъпките в група, сега слушам и МБ-те ми казват, остава само да почнат да ми казват и минутите към другите мрежи само. ама това става на *88, иначе мтел+......... няма никой , от 3 месеца ме молят да ги извиня
Не знам какво става вече с тоя Мтел - наистина никой оператор до сега не си е позволявал подобна аматьорщина, камо ли претендиращия за "vip" ментел хаха. Така здраво са затънали в кашата че до Нова година дали ще се оправят? Идва ми датата за 3-та поред неизлязла фактура и нищооо(whistle), нямам думи що за оператор е това(no)
До кога ще гледам това като се опитам да си проверя сметката - [i]"Моля да ни извините! Услугата е временно недостъпна. Екипът на М-Тел прави всичко възможно за възстановяването й. Благодарим Ви за разбирането!"[/i]
Пълна некомпетентност!!!
До кога ще гледам това като се опитам да си проверя сметката - [i]"Моля да ни извините! Услугата е временно недостъпна. Екипът на М-Тел прави всичко възможно за възстановяването й. Благодарим Ви за разбирането!"[/i]
Пълна некомпетентност!!!
6 дни до 3-та фактура :)))
за Коледа белким сколосат да оправят системите :Д какво толкова им оправят незнам...............
за Коледа белким сколосат да оправят системите :Д какво толкова им оправят незнам...............
Интересното че не при всички има такова забавяне, на мен едната фактура ми закъсня с около 2 седмици, сега чакам и другата, ама тя е от 28, така че не е минало много време, имам познати на които вече 3 фактури им се насъбират!
И аз скоро ще ги направя три фактурите (woo)
Нищо не може да се провери на този Мтел (no)
Само те си знаят кой какво дължи и го пазят в голяма тайна :D
Може за празниците да опростят всичко ;)
Също може благотворително да под ходят към Българина ;)
:|:|:|:|:|:| (coffee)
Само те си знаят кой какво дължи и го пазят в голяма тайна :D
Може за празниците да опростят всичко ;)
Също може благотворително да под ходят към Българина ;)
:|:|:|:|:|:| (coffee)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Еми аз сериозно се бях замислил за [B]M-Tel SURF & TALK S[/B] = 250 MB + неограничен/128 kbps нослед тази излагация и новите пакети [B]+Data[/B] на Вива не виждам смисъл да пилея още 20 лв. на месец (whistle)
Явно все още има хора на които не им е пристигнала фактурата. Ина мен първата не ми я бавиха много - може би 1-2 седмици. Сега очаквам 2рата. Иначе за сега всичко си е наред с стойноста й.