Колеги искам да ви попитам тези които са си го купили този телефон за мнение.
Аз бях решил да си го купя,но започнах да се колебая след като прочетох повечето коментари в този форум.
Globul Q1
Re: Globul Q1
Коментарите са на хора които ползват (или поне мечтая да ползват) телефони от най-висок клас, а Q1 е доста далеч от него. Засега не съм срещал оплаквания от притежатели на такъв телефон.
Продавам Globul Q1 - нов. цена 160 лв. Доживотна гаранция!
тел. 0883428989
0887428989
e-mail: [email protected]
тел. 0883428989
0887428989
e-mail: [email protected]
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Не тук, а ето тук:
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/post.php?btype=0
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/post.php?btype=0
Колега, онзи ден купих Q1-цата за приятелката ми и мога да ти кажа, че е много доволна. Не е като високия клас телефони, но за тези пари телефонът е страхотен. Работи бързо, долу-горе му държи батерията(3 дена някъде), бе телефончето е чудесно бих казал. И едно от нещата, които ме учудиха е че игри от сорта на angry birds и тн. вървят без никакъв проблем. Така че не се колебай :)
Колега от два дни съм взел този телефон като подарък за щерката,едно от нещата, което натежа при избора бе и твоето мнение, че Angy Birds върви без проблем на него, но при мен не тръгва нещо... .Само началната мелодия се чува и се вижда една лента отгоре на дисплея.Някаква помощ ? :)
купих си от глобул такова ама нещо не ме кефи особенно ако някой иска ще му го продам на доставна цена 159 лв
на 3-4 дена е
на 3-4 дена е
всичко е въпрос на настройки и програми в този телефон
за тези пари е направо идеален
GPS работи без да ползва трафик инсталирах му програмата сиджик просто супер(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)
за тези пари е направо идеален
GPS работи без да ползва трафик инсталирах му програмата сиджик просто супер(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)