Мтел ~ ПРОБЛЕМ С ПРЕНОС НА НОМЕР ОТ ТЯХНАТА МРЕЖА...... МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Re: Мтел ~ ПРОБЛЕМ С ПРЕНОС НА НОМЕР ОТ ТЯХНАТА МРЕЖА...... МОЛЯ ЗА ПО

Мнение от Loоper » 17 ное 2010, 16:43

тук съм МНОГО съгласен с теб ! :)

Xylene
Регистриран: 29 яну 2007, 14:30

Мнение от Xylene » 18 ное 2010, 15:25

От Виваком със сигурност са си свършили работата - тъй като няколко пъти говорих и с управител на търговски обект. Ако имаше нередности със заявлението предполагам би ме накарал да подпиша ново. От Мтел просто са толкова долни, че дори като ги питам какво се случва, платих си неустойките, защо се бавят нещата - отговарят ми с обиден тон " Обърнете се към Виваком щом искате да сте техен абонат и сте подали заявлението при тях " ... изключително долни са! Обяснявам им, че след като на дисплея на телефона все още ми пише М-тел е редно да ми съдействат те... но не искат. Ако цената за електронния подпис е такава, предпочитам да пратя жалбата на хартия и още заради факт-а, че ще им е по-лесно и на тях.. съмнявам се, че обичат новите неща в комисията.

Е, в крайна сметка... Мтел са много некоректни, независимо дали имат проблеми със системите или не, на тях изобщо, ама изобщо не ги е грижа за клиента. Всички компании имат проблеми, но когато проблема на компанията стане проблем и на клиента е много жалко (no)

Xylene
Регистриран: 29 яну 2007, 14:30

Мнение от Xylene » 18 ное 2010, 15:26

От Виваком със сигурност са си свършили работата - тъй като няколко пъти говорих и с управител на търговски обект. Ако имаше нередности със заявлението предполагам би ме накарал да подпиша ново. От Мтел просто са толкова долни, че дори като ги питам какво се случва, платих си неустойките, защо се бавят нещата - отговарят ми с обиден тон " Обърнете се към Виваком щом искате да сте техен абонат и сте подали заявлението при тях " ... изключително долни са! Обяснявам им, че след като на дисплея на телефона все още ми пише М-тел е редно да ми съдействат те... но не искат. Ако цената за електронния подпис е такава, предпочитам да пратя жалбата на хартия и още заради факт-а, че ще им е по-лесно и на тях.. съмнявам се, че обичат новите неща в комисията.

Е, в крайна сметка... Мтел са много некоректни, независимо дали имат проблеми със системите или не, на тях изобщо, ама изобщо не ги е грижа за клиента. Всички компании имат проблеми, но когато проблема на компанията стане проблем и на клиента е много жалко (no)

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 18 ное 2010, 16:13

Колега, ще си позволя да те перефразирам относно мтел, а именно тях ги е грижа единствено за парите на клиентите и са готови да използват всякакви похвати, когато се касае да загубят клиент или по-скоро неговите пари. И още веднъж ще ти кажа, че макар служителите в магазина да са си свършили перфектно работата, то съвсем не означава, че системата им не е най-бъгавата, а хората от бек офисите са така заинтересовани, че да пуснат поне още веднъж заявката си или да бъдат по-настоятелни.

petar258
Регистриран: 17 сеп 2009, 18:12

Мнение от petar258 » 18 ное 2010, 17:38

Ако от последната ти заявка за пренос са минали повече от 10 дни, със сигурност трябва да подпишеш нова заявка, и факта че не си подписал такава ме кара да си мисля че някой не си е свършил работата. Копие от подписаната заявка трябва да се прати на мтел до половин час след пускането и, така че няма начин да се ползва старата с изтекъл срок.

aazzssaamm
Регистриран: 29 ное 2010, 15:27

Мнение от aazzssaamm » 29 ное 2010, 15:40

Здравей колега.Аз подадох заявление за пренос на номер от Мтел към Виваком, на 04.10.2010г.До днес все още не е осъществен шренос.Тъй като за да не продължа да бъда абонат на метл извърших всички процедури по прекратяване на договора .С цел да си запазя номера 5 дена преди изтичане на договора преминах от договор на прима и номерът ми все още е активен.За най-голямо мое учудване. след като бях чакал 38 часа за активиране на картата прима и след като мислех че всичко с ментел е приключило отидох във Виваком за да подам заявление за пренос на Прима номер.След попълване на заявлението от служител на виваком и при подаването на заявлението излиза съобщение че такъв номер не съществува.Така съм вече две седмици.От мтел ми заявяват че картата е активана и при тях всичко е ОК.Аз съм убеден че проблемът е при тях, защото не им е сменена базата данни със сегашното състояние на номера.
Писал съм жалба до КРС на 18.10.2010 г и все още нямам отговор, което ме навежда на мисълта че всичко е една затворена система в която всеки гледа да запази статуквото.

ПП: да не споменавам че въпреки неуспешният пренос имам фактура за платени 15 лв. във виваком които все още не са ми върнати, защото съм ги бил платил през октомври , а искам да ми ги върнат през ноември:(...

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 29 ное 2010, 15:55

Е, не знам как си се стърпял до сега... На мен ако така ми късат нервите, нито ще им искам примата ни да видя номер с 088, хвърлям им картата и си взимам чисто нова от Виваком. Разиграват ни като маймуни. Номера може да се разпространи след това с СМС!(angry)

petar258

Мнение от petar258 » 29 ное 2010, 16:58

трябва да заредиш 10 лв. в примата преди да подаваш заявление за пренос

aazzssaamm
Регистриран: 29 ное 2010, 15:27

Мнение от aazzssaamm » 30 ное 2010, 08:31

Здравейте.Аз 10 лв заредих, от тях повече от половината вече заминаха за разговори с т.нар."Служител обслужване на клиенти" в Мтел за да разбера какъв е проблема.Не че вече съм го разбрал, но поне се надявам.
Нимерът ми е най- обикновен и е с все различни цифри:), но желанието ми е просто да успея да преборя тази система;), която всеки ден си измисля оправдание и извинениия, които ни карат в един момент да отстъпим.

petar258

Мнение от petar258 » 30 ное 2010, 16:21

е значи трябва да се въоръжиш с търпение и да не се отказваш
и може би трябва да се развикаш на някой оператор или да им напишеш едно ядно писъмце през формата на сайта ;)

Отговори