От b-connect на Prima?
От b-connect на Prima?
Здравеите,
Разрових се из форума, но не намерих отговор на въпроса - възможно ли е да се прехвърлиш от b-connect на Prima? Знам, че вече няма такса за преносимостта, но дали Мтел ще таксуват нещо за новия чип?
Разрових се из форума, но не намерих отговор на въпроса - възможно ли е да се прехвърлиш от b-connect на Prima? Знам, че вече няма такса за преносимостта, но дали Мтел ще таксуват нещо за новия чип?
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: От b-connect на Prima?
Да,възможно е!
Не се плаща нищо за самата сим карта,а само определена сума,която се зарежда като кредит по предплатената сметка.Последно мисля,че беше 5 лв,но за по-голяма точност може да попиташ в някой офис на Мтел!
Не се плаща нищо за самата сим карта,а само определена сума,която се зарежда като кредит по предплатената сметка.Последно мисля,че беше 5 лв,но за по-голяма точност може да попиташ в някой офис на Мтел!
За пренасяне на номер към М-Тел Prima се заплаща 7.98лв.
В Prima За Теб! Получаваш:
- 8лв. време за разговори
- 200 минути към 5 номера от СиП
- 100 SMS в мрежата на М-Тел
- 100 MMS в мрежата на М-Тел
(Валидността на минутите и съобщенията е 30 дни)
В Prima Има време:
- 100 обаждания към 5-те номера с максимална продължителност 60 минути
(Валидността на минутите е 30 дни)
В Prima Моят час:
- 5лв. време за разговори
- По 1лв. бонус при следващите 5 презареждания.
Описаните включени минути и/или съобщения са първоначално заредени, след това се получават различни бонуси, според тарифата и заредената сума. Независимо от избрания пакет при пренасяне на номер се заплаща единствено 7.98лв. , административната такса от 5лв. отпадна от 06.08.2010
В Prima За Теб! Получаваш:
- 200 минути към 5 номера от СиП
- 100 SMS в мрежата на М-Тел
- 100 MMS в мрежата на М-Тел
(Валидността на минутите и съобщенията е 30 дни)
В Prima Има време:
- 100 обаждания към 5-те номера с максимална продължителност 60 минути
(Валидността на минутите е 30 дни)
В Prima Моят час:
- 5лв. време за разговори
- По 1лв. бонус при следващите 5 презареждания.
Описаните включени минути и/или съобщения са първоначално заредени, след това се получават различни бонуси, според тарифата и заредената сума. Независимо от избрания пакет при пренасяне на номер се заплаща единствено 7.98лв. , административната такса от 5лв. отпадна от 06.08.2010
Плащаш 7.98 лв. , но условията са като на Прима Класик:0.54 лв. към всички мрежи и 0.23 лв. към 5 номера за семейство и приятели.
Другите условия са само за стартовите пакети.
Другите условия са само за стартовите пакети.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
айде пренеси номер и тогава пиши,изобщо не е вярно,това което пишеш. (no)
[Quote]Другите условия са само за стартовите пакети. [/Quote]
Нали знаеш че този пазар е динамичен... При пренесен номер, вече можеш да се възползваш от настоящите промоционални оферти.
Нали знаеш че този пазар е динамичен... При пренесен номер, вече можеш да се възползваш от настоящите промоционални оферти.
-
не вече,ами от самото начало на преносимостта. :)
Мерси за информацията!
Извинявам се ако повдигам стара тема,но ако някой има информация за процедурата по обратният ред ще съм благодарен.
Накратко имах Prima която пренесох на b-connect преди време .Сега искам да я върна отново на Prima .При този вариант мога ли да избирам от новите тарифи или директно ще се върна на стандартните 3 тарифи.
Благодаря ви предварително.
Стефан
Накратко имах Prima която пренесох на b-connect преди време .Сега искам да я върна отново на Prima .При този вариант мога ли да избирам от новите тарифи или директно ще се върна на стандартните 3 тарифи.
Благодаря ви предварително.
Стефан
-
можеш спокойно,взимат ти някакви пари,които после са ти като кредит на картата,пренасял съм от глобул абонамент(но това няма значенеи) на прима и си избираш каква прима от актуалните в момента.сега има една 1,3 или 5ст на час разговор към 5те номера в зависимот от рпезареждането приомерно на нея можеш спокойно.