Дуал сим телефон - какъв?
Дуал сим телефон - какъв?
Моля препоръчайте ми телефонче с 2 сим карти- работещи едновременно. единственото условие което имам е да му държи батерията поне 3 дни с около 30мин разговори на ден. Харесах си 2 самсунга с3212 и с5212, чакам новата нокия но я няма още...
Благодаря предватирелно
Благодаря предватирелно
Re: Дуал сим телефон - какъв?
Изчакай Nokia C2
PRIVILEG X6-трета година го ползвам.Никакви ядове.
С Х6- е така но новите не струват, батериите им не държат, доста бъгави, не добри говорители и т.н... аз също ползвах 3 години Х5 на привилег ...
Е до кога да я чакаме тази НОКИЯ ...
Е до кога да я чакаме тази НОКИЯ ...
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
аз имам Samsung B5702, доволен съм
Виж това: LG GX300, има 1500мА батерия. Цената в ТП е около 250 лв. Има клипчета в тубата, виж и какво пишат индийците :) в гсм арена, ама най-добре на живо рабира се.
Вземи си Samsung B5722 с капацитивен тъч дисплей и батерията му кара при описаните от теб условия около 4-5 дни. На този телефон това му е най-силната страна - батерията и дисплея, а защо да не добавя и компакнтите му размери.
P.S. Новата нокия ще е боклук пред този Самсунг, а и цената няма да й е по-ниска!
P.S. Новата нокия ще е боклук пред този Самсунг, а и цената няма да й е по-ниска!
Имам Samsung B5722. Батерията държи между 3 и 7 дни според това колко говоря. Границите са толкова големи защото там са ми двете служебни карти. Някога имам по 1-2 разговора на ден, но понякога и по 50 :)
С една дума- доволен съм от батерията. Препоръчвам го.
С една дума- доволен съм от батерията. Препоръчвам го.
От почти пет години ползвам китайски двусимки и съм доволен като за втори телефон,но винаги чета коментарите в сайтовете им и не се скъпя да дам 20-30$ по вече,но да е изпитано и с по вече положителни коментари.В момента ползвам F-003 вече цяла година без проблеми;)
Кажете и някакви смартфони с 2 СИМ карти.