Абонаментен план за Международни разговори

блeкб(Ъ)ри
Регистриран: 31 май 2007, 06:34

Re: Абонаментен план за Международни разговори

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 25 ное 2010, 21:48

Аз съм на Злато 420 (80 лв/мес) и минутите важат до всички оператори без Инмарсат и подобни. Звъня до Дубай (мобилни), Хонг Конг (мобилни и стационарни), Китай (мобилни и стационарни), Аржентина (мобилни и стационарни), цяла Европа (мобилни и стационарни), даже до Пакистан и Индия. Отчита си ги в плана без грижи.

Плана е много хубав, но не мисли, че използват Tier 1 връзка (Мтел и Глобул правят същото ама тарифират ръка и крак). Раутват ги през VoIP софт суичове, но в повечето случаи връзката си е супер. Имал съм проблеми само в часовете сутрин 9.00 - 10.30 китайско време (+6 часа от БГ) не свързва поради претовареност.

Виваком са номер 1 с тия планове Злато. Надявам се да продължат да ги предлагат защото това е последното останало хубаво планче от Вивател. Това е и причината да имам и втора карта на договор към тях и домашен и ДСЛ и кво ли още не.

---

Потребителски аватар
-=KaLin=-
Регистриран: 03 яну 2007, 16:31

Мнение от -=KaLin=- » 25 ное 2010, 21:54

Можеш да се абонираш за Златна тарифа и за нова карта. Аз се абонирах март месец, когато вече ги нямаше в сайта, не ми отказаха. По-добре в магазина първо попитай за VIVA International (предплатената услуга), така със сигурност ще ти предложат абонамент за Злато.

orange14
Регистриран: 13 юни 2009, 00:59

Мнение от orange14 » 26 ное 2010, 13:06

аз имам една карта на Злато ,която мисля да я прекратявам,но незнам ако някой има интерес и решим да я прехвърлим на негово име дали от Виваком ще позволят да се запази тарифния план:|

crow4o
Регистриран: 12 мар 2007, 13:38

Мнение от crow4o » 26 ное 2010, 16:12

Vivacom няма да ти направят проблем да прехвърлиш аб. план от злато на друг човек пак на злато(ако си на злато 30 можеш да смениш собственост пак на злато 30 но не и да преминаваш на друг план от злато) , единственно който и където да питате няма да ви активират нова карта на тези тарифни планове поради простата причина,че изобщо вече не фигурират в менюто за продажба на Vivashop. Естествено за всяко правило си има и изключения с някои познат acc мениджър може да ти пусне и тънка ако искаш :)

syneok
Регистриран: 22 фев 2010, 19:17

Мнение от syneok » 07 дек 2010, 20:09

Има и други начини за евтини международни разговори. Вече съществува няачин да говориш с VoIP през GSM-a си без да ти е необходим интернет. Цените са наистина ниски.

Отговори