Да, Епъл не са открили топлата вода

zlattev
Регистриран: 22 юни 2009, 15:12

Re: Да, Епъл не са открили топлата вода

Мнение от zlattev » 28 ное 2010, 17:24

[Quote]В главните му характеристика липсва КЛАВИАТУРАТА. Как, обясни ми, посочваш това като предимство?[/Quote]

Ама ти май започваш да се объркваш? (woo) Казвам точно обратното, че липсата на клавиатура е [B][u]недостатък[/u][/B], а не предимство! (woo)

[Quote]защо не ми кажеш кое е по-хуабво: телефон или notebook?[/Quote]

Ама нали за това става дума на цели 4 страници (woo)

iPad си е уголемен мобилен телефон, а това на HP-то е почти компютър! Е, кое е по-доброто? (woo)

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 28 ное 2010, 17:31

Не, сериозно, ти си изклщчително бавно-загряващ. Как можешд а кажеш, че каквото и устройство с клавиатура е по-добро от един слейт, защото има клавиатура?! Как очавакш един слейт да има клавиатура, като липсата и прави устриоството такова, каквото е?! А ти как реши,че айПад е голям телефон? Колко време го ползва? Защото за мен, както и за много хора, той е причината да не се ползва повече нетбуук или да не се купи МакБуук Еър 11".

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 28 ное 2010, 17:41

И по какво тогава Ipad се различава от Iphone, освен по по-големия дисплей? Какво може да правиш на първото, което на второто не можеш?

keyone

Мнение от keyone » 28 ное 2010, 17:42

More real-estate. Има толквоа много (хиляди) приложеиня, които са специално за айПад. Ако не е доибра идея, ако не е хуабво, защо Самсунг копираха толквао жестоко с Galaxy Tab?

zlattev
Регистриран: 22 юни 2009, 15:12

Мнение от zlattev » 28 ное 2010, 17:42

[Quote]Не, сериозно, ти си изклщчително бавно-загряващ.[/Quote]

Благодаря, но това не е моят стил на комуникация.

Хубава вечер.

keyone

Мнение от keyone » 28 ное 2010, 17:46

Аха, окей, разбирам. И аз не обичам хора, които не разбират какво им говориш. Приятна вечер.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 30 ное 2010, 14:42

Епъл може да не са открили топлата вода, но са открили водопровода, как топлата вода да стига до потребителите :)

Гледаме таблета от 2003 и можем да се запитаме, колко популярен е бил или колко популярни са били неговите наследници? Колко софтуер оптимизиран за тези устройства е написан? Или изобщо как се развиват в последните години?
И като си отговорим, ще разберем, какъв провал са тези таблети с десктоп ОС. Как за толкова години не са оказали почти никакво влияние на индустрията.

А като погледнем iPad, се виждат огромни продажби, много скоро след появата му, които сериозно ще растат през следващите години. Колко много разработчици вече пишат специално за iPad. И как вече се оформя една сериозна ниша за таблетите.

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Мнение от ShinG0 » 30 ное 2010, 16:15

Да - затова е толкова скъп и му липсват някои незначителни неща (някакви си там флашове машове, клавиатури и прочие), защото единствено чрез него топлата вода стига до абонатите на Топлофикация. Затова всеки един човек трябва да си има такъв - просто е задължително ако иска да има топла вода през зимата и ако иска да бъде чист през лятото естествено. :P Чак се чудя как още има хора в 21 век без такъв в България. Как може само 4-5 човека в този форум да прокламират тази велика животоподдържаща марка - Apple. Хора осъзнайте се - това е, било е и ще бъде най-доброто и без него не можем. Амин.

tre
Регистриран: 24 мар 2004, 04:59

Мнение от tre » 30 ное 2010, 19:00

Не се коси, овце са им необходими, месо и руно за корпорации като Епъл да има. Не можеш направи овцата-вълк, колкото и да и обясняваш че и сама може да си намери какво и къде да пасе. Тя ЩЕ СИ ВЯРВА че някой трябва да и подбира поляните (респективно софтуера) и това, което Apple (Създаден 1976, да бъде свято логото Му) им натриса като "подбрано" а всъщност изразява нежеланието да се пусне рационален продукт за свободомислещи хора. Че какви клиенти са те, щом не са фанатизирани! Нали утре ще идат иначе при конкуренцията...
Направо се начетох на "фен"-ски аргументи, които все опират до заяждане и обиждане, понеже им липсват ИСТИНСКИ доводи. И то за някакви непълноценни боклуци. Поне 1 камерка да беше им се откъснала от сърцето за видеоразговори, ама то вЕрно и от това няма смисъл: Кой ще иска да си затвря браузера като му звъннат... Или... то май май ептен не могат те набра като няма мултитаскинг... Знам ли, а и не ме интересува. Въпроса е че като видях 7-годишният HP TC 1100 веднага му измислих няколко приложения, а за иТъп мога да измисля само 1 - да се фукам с него. Понеже не ми трябват такива модни "аксесоари" да изглеждам готин, ще продължавам да се справям и занапред без безценните му ексклузивно за него писани приложения и ще си ползвам разпространените и утвърдени такива на ВСЯКО устройство, без епълските. Живейте дълго и хранете бай си Стийви \\ //_

keyone

Мнение от keyone » 30 ное 2010, 19:04

Ох, няма ли да се спрете? Омръзна ми да чувам тези неща: няма камера, този СЛЕЙТ няма клавиатура, няма Флаш. Давайте пълен списък и може да спрете, че ми омръзна да слушам глупости от хора, които дори не притежават продукта. Да ви кажа ли нещо? Новото Ферари не струва! И го знам по-добре от всичките му собственици.

Отговори