Да, Епъл не са открили топлата вода

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Re: Да, Епъл не са открили топлата вода

Мнение от Nistel » 30 ное 2010, 19:18

Няма перфектни неща на тоя свят. Нито iPad е перфектен нито никое друго устройство. Спора ви е безмислен. Най-малкото защото е важно както може да се прави с iPad а не обратното.

Другото е както ви намекна keyone коментирате нещо, което сте виждали само на снимка и никога не сте ползвали.

piiz
Регистриран: 12 апр 2010, 15:06

Мнение от piiz » 30 ное 2010, 20:52

Аз нямам такова нещо, защото не ми е необходимо (айпад) и винаги съм се чудил за какво им е небходимо на хората които го имат..?

keyone би ли споделил за какво ти е необходим айпада или по-скоро за какво го ползваш :)

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 30 ное 2010, 20:54

Интернет ( и всичко свързано с него ) и забавление. Вярно, не е перфектен за работа, но може да се справи на едно добро ниво.

piiz
Регистриран: 12 апр 2010, 15:06

Мнение от piiz » 30 ное 2010, 21:04

и къде го ползваш в къщи, където предполагам че си имаш компютър или навън ?

keyone

Мнение от keyone » 30 ное 2010, 21:25

Пред телевизора и когато съм навън.

zlattev
Регистриран: 22 юни 2009, 15:12

Мнение от zlattev » 30 ное 2010, 22:01

[Quote]tre

Направо се начетох на "фен"-ски аргументи, които все опират до [B][u]заяждане и обиждане[/u][/B], понеже им липсват ИСТИНСКИ доводи.[/Quote]

Именно, нали затова се отказах. Няма смисъл да се спори при липсата на достойни опоненти, спазващи [B][u]Етиката[/u][/B] на един [B][u]цивилизован диалог[/u][/B]!

keyone

Мнение от keyone » 30 ное 2010, 22:06

Вие, които посочвате липсата на клавиатура при един СЛЕЙТ за минус, ще ми говоирте за етика и цивилизованост?

Tarikatcho
Регистриран: 17 ное 2009, 22:39

Мнение от Tarikatcho » 30 ное 2010, 22:20

Аз Имам iphone 4 и 90% от времето ползвам него вместо лаптопа ,а ако си взема и ипад сигурно въобще няма да включвам лаптопа :p ,но мисля да изчакъм за новия ...

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 01 дек 2010, 01:29

Кой ти казва, че всеки трябва да има такъв? Айпада си е сравнително луксозна машинка. У нас нормално не е много разпространен, но в по-развитите държави е доста хитов продукт. Не става въпрос да е супер функционален, а да е много удобен в нещата които прави. Както при айфона преди години, сега при айпад започват от минимума, върху който градят нова платформа.

Както виждаш темите не почват като някой ти обяснява колко е велик айпада, а обратно, обикновено се отговаря на нападките какъв бил боклук. Но най-смешното е как хора които никога не са работили с iPad или iOS се чувстват компетентни да дават толкова категорични оценки. Да наричат iOS потребителите овци и едва ли не последните балъци, докато те самите честно ползват толкова недъгави ОС-и че няма на къде.

Аз също за сега не определям айпада като продукт който е подходящ за мен, но това не ми пречи да виждам, че има бъдеще и ще окаже сериозно влияние на индустрията.

plajmen
Регистриран: 05 сеп 2010, 13:35

Мнение от plajmen » 02 дек 2010, 00:06

Четох четох и не издаржах.Зашо сега си купи айпад за пред тв,ами не преди година,примерно арчос7 хоме таблет,за интернет за забавление.Или този другия потребител падащ си по малките размери ми има арчос5 ит от почти 2 години.От пет месеца следя всичко за таблетите,бавно ше навлязат много слаба работа са за сега от към софтуер всяка компания изпитва бая затруднения.Но всяка бърза да грабне нещо от баницата и пускат недоносчета.За сега таблетите са просто модерни

Отговори