трябва ли
Re: трябва ли
а ще му стане ли нещо ако играя докато се зарежда
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Не важи!Отдавна батериите не са такъв тип че да разреждаш и зареждаш до отказ за да функционират правилно.Я ми кажи как да зареждам батерията 12 часа след като се зареди 1.5-2 часа и прекъсва захранването после и 2 дни да я държиш няма файда.
Остави малко телефона на мира да се зареди спокойно че тормозиш батерията така - едновременно зарежда и разрежда а е нова.
Остави малко телефона на мира да се зареди спокойно че тормозиш батерията така - едновременно зарежда и разрежда а е нова.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
значи да го държа докато ми изпише че е готово така ли
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Виждам че нямаш търпение да си играеш с телефона ;)Остави го поне първия път.Виж от предишните коментари вземи си поиграй докато му падне батерията и тогава го сложи да зарежда.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
ами аз вече го препълних с неща от ови стор :D послушах музика опитах да си сложа флаш плеър не успях :D та сега ще убия времето с някоя игра на компа докато се зареди!
Значи ти искаш да кажеш да го изчакам дакото ми напише че е реди или 14 часа да чакам
Значи ти искаш да кажеш да го изчакам дакото ми напише че е реди или 14 часа да чакам
Честото, чудесен избор за първи смартфон. Можеше като първи да си вземеш Айфон, но ти си направил далеч по технологичния избор, с по-модерна ОС:D
мерси знам че симбиън е най тъпата ОС но мен тела ми трябва за wi fi и музика
та колко да го зареждам и кажете ми откъде да си изтегля флаш плеър и как да го инстакна
та колко да го зареждам и кажете ми откъде да си изтегля флаш плеър и как да го инстакна
Еми, няма какво да му стане.. Въпреки, че моя загрява брутално като го зареждам и играя тежки игри .. нещо от сорта на 55 градуса :D