Защо няма iPhone 4 в магазините на Mtel?

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Re: Защо няма iPhone 4 в магазините на Mtel?

Мнение от m75 » 10 дек 2010, 12:02

[Quote]Плановете на МТел ако се вникне по-задълбочено не са толкова лоши[/Quote]

Не са лоши, имат само един съществен недостатък - плащаш винаги над абонамента.

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 10 дек 2010, 12:04

Само ако говориш с други оператори. Хайде сега помисли колко от твоите познати НЯМАТ Мтел-ска карта? От моите са 2-3 в най-добрия случай (blush)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 10 дек 2010, 13:00

И при Глобул беше същото, много време обикалях докато си намеря налична бройка. Правеха се списъци на чакащите...

escobar
Регистриран: 25 фев 2005, 17:03

В Мтел нямат Desire, Galaxy и Iphone

Мнение от escobar » 10 дек 2010, 13:08

Всичко е разграбено, не само Айфона, но и конкуренцията му... За HTC и Samsunga ще има доставки следващата седмица, но за Айфона не е ясно...

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 10 дек 2010, 13:37

[Quote]Хайде сега помисли колко от твоите познати НЯМАТ Мтел-ска карта?[/Quote]

Da предположим 1 (един), но ми се налага да се обадя когато минутите към всички вече са свършили. Какво става тогава, ами плащам си, в допълнение на абонатната такса. Изкуственото ограничение, днес ще говоря с Глобул/БТК защото имам безплатни минути, а от утре само с Мтел тъй като включените към всички свършиха, не е за мен. Както вече казах и преди, офертата е много добра, ако имаш карти и на другите оператори.

П.П Имам доста познати без мтелски телефони, не че това е толкова важно.

Marseille
Регистриран: 10 фев 2005, 18:55

Мнение от Marseille » 10 дек 2010, 16:03

бройки няма и поради причината, че голяма част от тях заминаха за служителите им. Аз поне познавам 4-ма които работят в мтел и всичките са с 4ката, като всеки от тях и продаваше по 1-2 бройки, на какви цени са им ги дали не казаха

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 10 дек 2010, 16:10

:D
Трябва ли да ти обяснявам очевидното?!?!Дори и ти го признаваш - казваш 1100 минути в мрежата на Мтел и дори елиминираш останалите 2 оператора.В тази ситуация се забелязват две неща:
1.Като цяло в указателя на хората може и да преобладават мтелски номера,но за да има истинска мобилност в комуникациите клиента не трябва да е притеснен да набере кой да е номер.Съгласен?Например при мен не са малко познатите с по само един абонамент за мобилни услуги и техния брой е доста повече от пръстите на двете ми ръце,а те са 10 :)
2.Представената оферта не се покрива в обещанията от рекламите и кампанията,която реализираха.Само една думичка да беше различна в забележката относно тарифите за апарата - "останалите" в место "всички" мрежи относно пакета със 100-те минути и предложението ставаше атрактивно.Сега определено са по-слаби в сравнение с Глобул с примерно Web&Talk Super,където имаш чисти 60 минути към другите и то без промоционалните ,а и договорът ти е за 1 година.Е,аз мога да изкарам от портфейла 900 лв. за апарат,но никога няма да се съглася да правя месечна сметка към 50 и повече лв. за компания като Мтел.

Crazy :)
Регистриран: 16 сеп 2010, 13:08

Мнение от Crazy :) » 10 дек 2010, 16:29

[Quote]Представената оферта не се покрива в обещанията от рекламите и кампанията,която реализираха.[/Quote]
Може би трябва да говориш само от твое име, защото тези 6000 души които изкупиха всички телефони за ДВА (2) дни, няма да се съгласят!

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 10 дек 2010, 16:56

[Quote]Това е High-End телефон, предлага се с High-End тарифи, за High-End клиенти, ако за теб е скъпо, за друг е нормално. [/Quote]
Много бързо ме прецени.

Това че искам да получа най-доброто срещу парите си явно означава, че съм бедняк и не мога да си позволя iPhone.

Реално погледнато, какво предлага този план за 35 лв? Неограничен нет и отключване на мрежата.

При конкурентните оператори това се предлага за много много по-ниска цена.

Планът е много неизгоден. Липсата на други планове които отключват мрежата на М-тел не го прави добър, просто го прави по-добър неизгодни планове като в крайна сметка пак е неизгоден.

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Мнение от Воден-дух » 10 дек 2010, 16:58

Особено при "ВиваЦом", особено НЕОГРАНИЧЕНия нет - убийствена конкуренция просто :D

Отговори