Globul се еб*ват с програма Заедно
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: Globul се ебават с програма Заедно
[B]? 19.96[/B] / [B]39,90 лв. [/B] /
[B]national и Zone 1 - 280 [/B]/ [B]150[/B] други национални /
in COSMOTE - [B]2000[/B] / [B]1500[/B] мин.
*Zone 1: Fixed networks in Europe; fixed and mobile networks in USA, Canada and Israel
1. По-скъпо
2. Включените минути са само към други национални мобилни и фиксирани мрежи и освен това са със 130 мин. по-малко . Съотнесено 150/280 е почти 1/2
4. 500 мин. по-малко към собств.мрежа. Това някак си може да не му обърнем внимание
При другите планове картинката е същата.
Който иска да коментира
[B]national и Zone 1 - 280 [/B]/ [B]150[/B] други национални /
in COSMOTE - [B]2000[/B] / [B]1500[/B] мин.
*Zone 1: Fixed networks in Europe; fixed and mobile networks in USA, Canada and Israel
1. По-скъпо
2. Включените минути са само към други национални мобилни и фиксирани мрежи и освен това са със 130 мин. по-малко . Съотнесено 150/280 е почти 1/2
4. 500 мин. по-малко към собств.мрежа. Това някак си може да не му обърнем внимание
При другите планове картинката е същата.
Който иска да коментира
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Aз това имах предвид:
http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/1fe013a7b0df15bb2c546efc3446aaeb/screenshot001
Но и твоя пример е показателен.
Не ми се снимаше целия текст,който иска може да види цялата оферта на линка,който съм дал като натисне "The Special Offer"!
http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/1fe013a7b0df15bb2c546efc3446aaeb/screenshot001
Но и твоя пример е показателен.
Не ми се снимаше целия текст,който иска може да види цялата оферта на линка,който съм дал като натисне "The Special Offer"!
Е гати колко минути дават към зона 1, а тук грънци(angry)Е това е, Румънците са по-хора от и нас. Не знам дали изобщо има някой по-зле от нас в цените на комуникацийте...Поздрав с песента на Славчо - "Нема такава държава"(angry)
Много подвеждаща информация...
Sony Ericsson XPERIA X10
По Заедно 12х 65.22= 782 лв
В други магазини чисто нов почва от 669 лв
В други магазини чисто нов [B]стига до[/B] 898.80 лв
Sony Ericsson Satio
По Заедно 12х 52.74= 632
В други магазини чисто нов почва от 563 лв
В други магазини чисто нов [B]стига до[/B]730 лв
Sony Ericsson Vivaz
По Заедно 12х 46.08= 553 лв
В други магазини чисто нов почва от 440 лв
В други магазини чисто нов [B]стига до[/B]569.00 лв
Nokia X6
По Заедно 12х 42.90= 515 лв
В други магазини чисто нов почва от 410 лв
В други магазини чисто [B]нов стига до[/B]510 лв
[B]А и да не забравяме, че говорим за лизинг....[/B]
Ако на някой от тукашните [i]паралии[/i] му е останал ваучер, нека да звънне да попита в "магазините" с най-ниската цена, какви са условията им за лизинг и каква ще е крайната цена. (знам че сте паралии и нещете на лизинг, плащате само в брой ама питайте, ей така, за информация само)
Ииииии.. да, питайте дали в цената е включено ДДС.
Ако клиента наистина е "на висока група", със сигурност има телефони, които може да вземе с хубава отстъпка. Ако такива не фигурират в офертата, то значи не е "на висока група".
пп. на мене ми плащат на "буква".
Sony Ericsson XPERIA X10
По Заедно 12х 65.22= 782 лв
В други магазини чисто нов почва от 669 лв
В други магазини чисто нов [B]стига до[/B] 898.80 лв
Sony Ericsson Satio
По Заедно 12х 52.74= 632
В други магазини чисто нов почва от 563 лв
В други магазини чисто нов [B]стига до[/B]730 лв
Sony Ericsson Vivaz
По Заедно 12х 46.08= 553 лв
В други магазини чисто нов почва от 440 лв
В други магазини чисто нов [B]стига до[/B]569.00 лв
Nokia X6
По Заедно 12х 42.90= 515 лв
В други магазини чисто нов почва от 410 лв
В други магазини чисто [B]нов стига до[/B]510 лв
[B]А и да не забравяме, че говорим за лизинг....[/B]
Ако на някой от тукашните [i]паралии[/i] му е останал ваучер, нека да звънне да попита в "магазините" с най-ниската цена, какви са условията им за лизинг и каква ще е крайната цена. (знам че сте паралии и нещете на лизинг, плащате само в брой ама питайте, ей така, за информация само)
Ииииии.. да, питайте дали в цената е включено ДДС.
Ако клиента наистина е "на висока група", със сигурност има телефони, които може да вземе с хубава отстъпка. Ако такива не фигурират в офертата, то значи не е "на висока група".
пп. на мене ми плащат на "буква".
[Quote]Ако клиента наистина е "на висока група", със сигурност има телефони, които може да вземе с хубава отстъпка. Ако такива не фигурират в офертата, то значи не е "на висока група".[/Quote]
Над мойта група е само ВИП. Айде кажи кой е този хубав телефон на добра цената?
Ако кажеш Айфон и DHD, да така е, само два модела. Глобул при преподписване дори не дават Нокиа 1616 като безплатен с едногодишен договор. Всички безплатни боклуци са при двугодишен. Тази година Гло е [B]осраха[/B] с оферите;)
Над мойта група е само ВИП. Айде кажи кой е този хубав телефон на добра цената?
Ако кажеш Айфон и DHD, да така е, само два модела. Глобул при преподписване дори не дават Нокиа 1616 като безплатен с едногодишен договор. Всички безплатни боклуци са при двугодишен. Тази година Гло е [B]осраха[/B] с оферите;)
Персонализираш се!
Писах, че има [B]телефони[/B] с хубава отстъпка.
Това, че на теб ти харесват само два, не означава, че няма.
Пак подвеждаш.
Писах, че има [B]телефони[/B] с хубава отстъпка.
Това, че на теб ти харесват само два, не означава, че няма.
Пак подвеждаш.
Дай пример, аз дадох;)
Да видим всички кой е този хубав телефон с добра отстъпка, чакам с нетърпение:)
Да видим всички кой е този хубав телефон с добра отстъпка, чакам с нетърпение:)
Мислех да не ти се пречкам в тема която е отрицателна за глобул ,ама не се стърпях:D
В момента ползвам дизаер който ми (опа на мой приятел)струваше 0.00лв. Това е при преподписване на N броя човека в групата при месечен оборот X000лв.Нали разбираш,че като почнеш да снасяш 1000+ на месец ще се облажиш:P
Почти съм сигурен,че и при другите оператори е така.Или ако имаш 100+ карти и споменеш,че ще закриеш полвината и персоналния дилър облича наметалото на дядо Коледа:D
В момента ползвам дизаер който ми (опа на мой приятел)струваше 0.00лв. Това е при преподписване на N броя човека в групата при месечен оборот X000лв.Нали разбираш,че като почнеш да снасяш 1000+ на месец ще се облажиш:P
Почти съм сигурен,че и при другите оператори е така.Или ако имаш 100+ карти и споменеш,че ще закриеш полвината и персоналния дилър облича наметалото на дядо Коледа:D
[Quote]не означава, че няма.[/Quote]
Продължвам да си чакам изгодния пример:)
Продължвам да си чакам изгодния пример:)
[Quote]Цялата оферта е пълен ташак с изключение на DHD и Айфона.[/Quote]
Ако не се лъжа скоро казваше, че смяташ да купиш айфон или DHD. Сега казваш, че ти предлагат и двата телефона на цени, които те устройват. Тогава защо си недоволен?
Ако не се лъжа скоро казваше, че смяташ да купиш айфон или DHD. Сега казваш, че ти предлагат и двата телефона на цени, които те устройват. Тогава защо си недоволен?