Защо няма iPhone 4 в магазините на Mtel?
Re: Защо няма iPhone 4 в магазините на Mtel?
Съжалявам, това е което е написано в този форум. А впрочем защо да не е служител ?!
Наистина не ми се връзва само по 12 броя, но все пак го постнах като някакво инфо. Донякъде в в подкрепа на тия думи ми се обаждат вчера, имали 4 бройки - 2 на Витоша 40, 2 на Плиска. Казвам ок, така и така съм го запазил в Сердика център...може ли от един от тия двата магазина вместо от сердика - може. Обаждам се на магазините - не е актуална информацията, били продадени вече.
Наистина не ми се връзва само по 12 броя, но все пак го постнах като някакво инфо. Донякъде в в подкрепа на тия думи ми се обаждат вчера, имали 4 бройки - 2 на Витоша 40, 2 на Плиска. Казвам ок, така и така съм го запазил в Сердика център...може ли от един от тия двата магазина вместо от сердика - може. Обаждам се на магазините - не е актуална информацията, били продадени вече.
Нищо чудно да работи в магазин на Мтел, но за мен това не е показател за достоверност. Просто на такива неща съм се наслушал в магазините на Глобул, до абсурди от рода, че две консултантки ми обясняваха убедено, как iPhone "4G" нямало да се пуска още в България, защото нямаме изградени 4G мрежи, а той поддържал само тях. :) И други подобни глупости.
А на някой който смята, че айфон се произвежда от Макинтош, ми е трудно да се доверя. А и не вярвам служителите по ниските нива да са запознати точно какви договори са подписани... Но както и да е.
Факт е че количествата са недостатъчни да задоволят търсенето.
А на някой който смята, че айфон се произвежда от Макинтош, ми е трудно да се доверя. А и не вярвам служителите по ниските нива да са запознати точно какви договори са подписани... Но както и да е.
Факт е че количествата са недостатъчни да задоволят търсенето.
Знаете ли каква е политиката на Apple за предлагане на i устройства, минималната бройка за айфуйнята е 5k, 5k от HIGH..HIGH - END апарат, досега не е закупувана накуп в българия, поне според думите на глобул които го направиха първи. 12 бройки или 0 това е... бедния българин знае да се жалва, че е беден като църковна мишка, но има две коли на семейство, и айфон в джеба :)
ТЕЛЕФОНА НЕ Е В НАЛИЧНОСТ защото е разкупен, пуснете тема и за nokia 1600 и той не е наличен :)
ТЕЛЕФОНА НЕ Е В НАЛИЧНОСТ защото е разкупен, пуснете тема и за nokia 1600 и той не е наличен :)
Не опира въпроса дали е беден българина, въпреки че и аз съм на твоята позиция. Става въпрос, че се прави масивна реклама за нещо което реално го НЯМА. Сякаш сме в 90-те когато в магазина искаш нещо...ама хем си с парите, хем не можеш да го вземеш.
[Quote]Не опира въпроса дали е беден българина, въпреки че и аз съм на твоята позиция. Става въпрос, че се прави масивна реклама за нещо което реално го НЯМА. Сякаш сме в 90-те когато в магазина искаш нещо...ама хем си с парите, хем не можеш да го вземеш.
[/Quote]
Не е така, прави се реклама за да се ПРОДАДЕ продукта нали така... е, продукта е продаден, както и много други :) успешна реклама, като заредят нови бройки отивате и си купувате, толкова ли е странно да се изчерпат наличностите. Спомням си като пуснаха iPad в USA (имах шанса да съм там) хората спаха вечерта преди премиерата пред апстора, за да се докопат до машинките, ще си кажете ама защо? Ами защото бяха продадени преди премиерата им....
НОРМАЛНО Е комерсиални продукти като този да се продават така :)
[/Quote]
Не е така, прави се реклама за да се ПРОДАДЕ продукта нали така... е, продукта е продаден, както и много други :) успешна реклама, като заредят нови бройки отивате и си купувате, толкова ли е странно да се изчерпат наличностите. Спомням си като пуснаха iPad в USA (имах шанса да съм там) хората спаха вечерта преди премиерата пред апстора, за да се докопат до машинките, ще си кажете ама защо? Ами защото бяха продадени преди премиерата им....
НОРМАЛНО Е комерсиални продукти като този да се продават така :)
Денят когато се пусна айфона се наложи да съм във Велико Търново и го взех от там. Видях кашона от който го извадиха защото бях първия закупил айфон от този магазин ( в мола на Търново) и вътре имаше над 20 бройки и 16 и 32 ГБ и това само в един магазин и то в не много голям град. А 12 бройки за цяла София е несериозно и служителите там си бяха компетентни сложиха ми симката активираха го и се опитаха да ми обясняват някакви първоначални стъпки но им казах че няма нужда но въобще не са ми говорили някакви глупости. Така че тоя дет разправя в другия форум за 12 бройки и фирма Макинтош май само мечтае да бачка в Мтел
[Quote]А 12 бройки за цяла София е несериозно[/Quote] ТОЛКОВА СА ОСТАНАЛИ а не доставени... OMG!
Абе май никой не знае колко е имало и колко остават, та ще чакаме ....
6000 бройки, двойното над стандартната поръчка за High End телефон в България :)
аз в другия форум където е публикувано мнението чета "Цяла София получава смешните количества от 12 бройки" а не че толкова са останали незнам ти как го разбираш...