ПРОБЛЕМ С ПРЕХВАРЛЯНЕТО НА ДАННИ НОКИЯ Н95 8ГБ.
-
- Регистриран: 28 дек 2010, 18:48
ПРОБЛЕМ С ПРЕХВАРЛЯНЕТО НА ДАННИ НОКИЯ Н95 8ГБ.
Здравейте колеги! За Много Години! От няколко дена ме тормози голям проблем с прехварлянето на данни на моята Нокия като превключа на този режим ми дава постоянно надпис; Не мога да активирам режима паметта се използва от друго приложение. Еми изтрих всички приложения и пак не става не ми се форматира картата,защото имам много снимки и информация но има ли по лесен вариант?
Re: ПРОБЛЕМ С ПРЕХВАРЛЯНЕТО НА ДАННИ НОКИЯ Н95 8ГБ.
Отговорът ти е подсказан - спри пуснатото приложение.
-
Но нямам пуснато излиза ми само готовност на екрана при задържане на бутона за менюто.
А ако свършеш телефона в режим PC Suite и изтеглиш информацията? Мисля, че има такава възможност. После ще действаш както си знаеш. ;)
ПП. Говоря по памет. Предният ми телефон беше N95, но не 8GB, а този с карта памет. Може би няма да съм ти от полза.
ПП. Говоря по памет. Предният ми телефон беше N95, но не 8GB, а този с карта памет. Може би няма да съм ти от полза.
-
Немисля,че не мога да изтегла никаква информация през PC shutle как се тегли според теб? Може би аз не зная?
Не ти разбирам какво имаш предвид в последния си пост, но да го отдадем на замаяността от празниците :D
Инсталираш си OVI Suite. Когато се инсталират драйверите и включиш телефона, в Computer ти излиза Nokia N95. Влизаш там и можеш да ровиш в телефона на воля. Току що го направих.
Инсталираш си OVI Suite. Когато се инсталират драйверите и включиш телефона, в Computer ти излиза Nokia N95. Влизаш там и можеш да ровиш в телефона на воля. Току що го направих.
-
(yes) Благодаря ти за съвета колега! Нямам претенции,че съм много в час стази техника за това извинявай ако има нещо.
Дано да се получи. Предишният ми телефон е с карта памет. Когато се включи в режим Memory Card, от компютъра се влиза само в картата. Когато се пусне режим PC Suite, може да се рови и в паметта на телефона. За модела 8 GB не знам как стоят точно нещата.
-
За съжаление нищо не се получава така при моят случай.Значи с PC Shute могат да се качват само приложения и нищо повече от това те може да се рови в телефона нито пък в картата памет както казваш.:( Дано някой ,който има същия модел и се е сблъскал с подобен проблем ми помогне?
-
- Регистриран: 16 дек 2008, 17:50
Момчето, което ти е отговорило преди мен, е напълно право. Отворено ти е приложение на заден фон. Ти явно не знаеш, но освен приложенията в Task Manager-a (тоест като задържиш бутона Menu), има и services. Те са си пуснати на заден фон, но не можеш да ги видиш в Task Manager-a. Имаш две възможности - първата е да не използваш телефона за една минута, за да няма движение от и към картата и след това да издърпаш картата, да изчакаш малко и да я върнеш пак. Така би трябвало да се затворят приложенията насила. По-хуманния начин, но и по-труден, е да вземеш друг Task Manager, който може да спира не само приложения, но и процеси. Като пример мога да дам ActiveFile, който има и тази функция в него. Проблемът е, че ако не знаеш какво да спреш, нищо няма да можеш да направиш. Аз съм със N73 и когато ми излезе това съобщение, аз знам какво да изключа, защото знам какво съм инсталирал и знам какво не трябва да се спира от процесите. Явно не си изтрил абсолютно всичко и все още има някоя програма пусната.