088 - КОД НАГЛОСТ (ФИЛМ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА М-ТЕЛ):

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: 088 - КОД НАГЛОСТ (ФИЛМ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА М-ТЕЛ):

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 21 яну 2011, 11:50

търси..популярност търси...то няма и кой да му е платил да прави клипчета срещу оператора "Х"

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 21 яну 2011, 11:50

[Quote]Насилих се да го изгледам. Жалко, за човечето, излязло да се излага, добре, че беше наблегнал на готови кадри.
Кой му е виновен, че не си следи разговорите? А къде са разпечатките на разговорите?
Предполагам, че разпечатка няма, защото реално е ползвал услугите (и никъде не отрича, не говори за надписване), но се жалва, че не са му спрели телефона, когато е достигнал препоръчителния таван на сума.
Не разбрах само, каква защита търси? Да му намалят фактурата ли?[/Quote] Не бих си позволил да ви издам лична информация по този случай, само ще кажа, че фирмата която е редактирала това клипче може да бъде съдена за изрезването на разговорите.. ако бях аз щях да съдя.. НО всеки има право да изкаже мнението си както прецени за редно, едни пускат жалби, други пишат по форуми трети се правят на Скорсезе...

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 21 яну 2011, 11:52

[Quote]Не приемам филмчето за чиста монета, особено като виждам начина, по който е направено и цялата жлъч, която се изсипва.[/Quote]

Това може да се каже за почти всяко оплакване, което се появява във форума. Да не говорим, че имаше потребители повтарящи един проблем в почти всеки техен пост.
По горе казаха, че можеш да си проверяваш сметката, преглеждайки статистиката в телефона, но това никак не е удобно, а и с колко разговори се трупа сметка от 300 лв?

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 21 яну 2011, 11:54

Всъщност без подробности може да гадаем. [i]Ако[/i] има ползван трафик,[i] или ако[/i] има международни разговори [i]или ако....[/i]

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 21 яну 2011, 11:54

[Quote]А кажи ми този кредитен лимит за какво е? Не е ли да ни предпази? А в случая май от Мтел им е по изгодно да се оправдаят защото така всеки си мисли че има лимит и някакси е по спокоен и накраяама аз такова... Как може да защитавате Мтел бе вие сте мазохисти !!!
[/Quote] Принципно лимита е да предпази доставчика на услугата, защото преди години имаше клиенти които създаваха нови карти, трупаха 2000 лева сметка и заминаваха в чужбина или просто забравяха за задълженията си. За това, клиентите пускат писмени молби да си увеличат лимита а не обратното.

dandi72
Регистриран: 22 юни 2006, 08:56

Мнение от dandi72 » 21 яну 2011, 11:55

Това Българите сме нямам думи, всеки намира какви ли не думи да защити оператора който ограбва хиляди хора, само с промяна не една платформа. Проблема не е в това че си говорил, а че говорейки незнаеш и няма как да провериш до къде си стигнал с разговорите си за да можеш да си направиш сметка до къде да се спреш(колко можеш да платиш). Проблема идва от там че оператора не си е свършил работата да предупреди(ограничи). Колкото и да ви се струват коректни, червения оператор се издъниха, но няма работеща комисия за регулиране на съобщенията за да ги накаже и затова ще си плащаме или както се казва всеки сам ще избере "Семейството си" :D

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 21 яну 2011, 11:57

Ти даде пример с количката в супермаркета,добре а ако си влезъл в този супер и някой ти каже давай пълни аз ще ти кажа до колко ще ти стигната парите които имаш и ти пълниш и пълниш и отиваш на касата и ти казват 1000 лв. и ти какво ще кажеш да аз съм виновен ли??? Мисълта на този кредитен лимит е същата да може примерно като се напиеш и по4неш да звъниш да не останеш изумен на другия ден(това е един от примерите) това е за наше спокойствие.
Какви ли глупости не прочетох тук,направо съм изумен да не казвам от какво...:X

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 21 яну 2011, 11:58

[Quote]Това Българите сме нямам думи, всеки намира какви ли не думи да защити оператора който ограбва хиляди хора, само с промяна не една платформа. Проблема не е в това че си говорил, а че говорейки незнаеш и няма как да провериш до къде си стигнал с разговорите си за да можеш да си направиш сметка до къде да се спреш(колко можеш да платиш). Проблема идва от там че оператора не си е свършил работата да предупреди(ограничи). Колкото и да ви се струват коректни, червения оператор се издъниха, но няма работеща комисия за регулиране на съобщенията за да ги накаже и затова ще си плащаме или както се казва всеки сам ще избере "Семейството си"
[/Quote]
Все си мисля, че ако лимита ми е 200, ще усетя, че съм говорил със 100 лева повече :) Недей да говориш пълни простотии моля те:) А относно защитата, аз защитавам защото съм наясно с договора, общите условия и всичко свързано с кредитния лимит..

robroi:)
Регистриран: 05 авг 2006, 09:11

Мнение от robroi:) » 21 яну 2011, 12:02

;)(yes)Браво-наdandi72 и всички мислещи хора,продължава ме напред:;)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 21 яну 2011, 12:03

Разликата с магазина е, че при моб. оператор е вече консумирано. Т.е. ти освен че трябва да напълниш количка, трябва и да го изядеш и изпиеш.
По ОУ кредитния лимит е [B]препоръчителен[/B], никой не ви виновен, че не знаете ОУ ( при положение, че сте се подписали, че ги приемате (друг проблем - четенето (мързел!!!))).

[Quote]примерно като се напиеш и по4неш да звъниш[/Quote]

Оператора не го интерсува. Приемете, че трябва всеки да се грижи за себе си, пък дай, като се напием и да убием някой - нали, може, щото сме били пияни. :P
Страшно мислене.

Отговори