МЪЖ БЕЗ МАЛКО ДА СЕ МЕТНЕ В МОРЕТО ЗАРАДИ СМЕТКА ОТ М-ТЕЛ

robroi:)
Регистриран: 05 авг 2006, 09:11

МЪЖ БЕЗ МАЛКО ДА СЕ МЕТНЕ В МОРЕТО ЗАРАДИ СМЕТКА ОТ М-ТЕЛ

Мнение от robroi:) » 24 яну 2011, 20:41

(woo)Операторът го изненадал с месечна сметка от 2447 лева
Да се самоубие пожелал 37-годишният Георги Стоянов от балчишкото село Сенокос, след като получил сметката си от М-Тел за ноември, която възлизала на 2447 лева. След шока мъжът се покатерил на скалите над Балчик с намерение да се хвърли в морето. Мисълта за болните му родители обаче го възпряла, разказа майката Пенка Стоянова.

Георги Стоянов работи в сладкарски цех в Балчик. Живее с родители си, които страдат от сърце. Майката споделя, че синът й наскоро си купил компютър на изплащане. Решил да ограничи разговорите си по мобилния телефон, за да икономисва и да може по-лесно да изплати компютъра.

Според извлечението сметката на Георги е навъртяна за периода от 14 ноември до 13 декември миналата година. Той първо получил текстово съобщение на мобилния си телефон, че дължи 233 лева. Мъжът, който от две години е абонат на М-Тел, обичайно плащал сметки от 25-30 лева. Затова веднага след получаването на sms-а се обадил в централата на М-Тел. Оттам обаче му отговорили, че сметката му не е 233 лева, а десетократно по-голяма - 2447 лева.

Мъжът разказва, че първо се изплашил. Близо седмица не посмял да сподели с родителите си, но след това им казал. После пуснал жалба. "Няма да им платя, защото не съм говорил повече отколкото през предишните месеци", заканва се Георги. Той очаква мобилният оператор да коригира грешката си.

Сега Пенка Стоянова се опасява, синът й да не посегне върху живота си, ако мобилният оператор не поправи грешката си и го задължи да плаща крупната сума.

БЛИЦ(woo):S

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Re: МЪЖ БЕЗ МАЛКО ДА СЕ МЕТНЕ В МОРЕТО ЗАРАДИ СМЕТКА ОТ М-ТЕЛ

Мнение от Samsung Galaxy S II » 24 яну 2011, 20:50

[Quote]след получаването на sms-а се обадил в централата на М-Тел. Оттам обаче му отговорили, че сметката му не е 233 лева, а десетократно по-голяма - 2447 лева. [/Quote]

Тези от Мтел съвсем са изперкали. Добре че се махнах от тях.
Интересно ми е дали могат да се навъртят толкова много пари? Нали има лимит, примерно 50 лева, най много до 200 лева, за повече не съм чувал.

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 24 яну 2011, 20:52

Има лимити над 200 лв. Можеш и безлимитна карта да имаш, ако си ВИП абонат. Но е факт, че на редовите клиенти максимума е 200 лв.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 24 яну 2011, 20:52

[Quote]БТК са виновни за всичко![/Quote]

Samsung Galaxy S II

Мнение от Samsung Galaxy S II » 24 яну 2011, 20:55

незнам но това ми се струва като виц, дано не е истина че това са си много пари за сметка за телефон на месец.
Все пак той е имал сметка по 20-30 лева на месец за телефон как така това нараства с 1000%?

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 24 яну 2011, 21:39

О при М-тел всичко е възможно. Нали за това се направи и филмчето посветено на любимия ми оператор, като се оказва, че кредитен лимит - не е услуга, която се прилага, а М-тел може да предупреди и да спре дадена карта при достигането на определената сума, а може и да не го направи :) :D

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 24 яну 2011, 21:47

Абе Янаки, не се научи да слагаш линкове на [u]мненията[/u] си. Все ми се иска да си мисля, че интелигентен човек като теб знае как се ползва функцията като copy/paste.

Писна ми да гледам постовете ти срещу М-тел, дай някое и срещу глобул, така просто за цвят...

[B]PLAYL|FE[/B], не са заблуждавай че този пост е насочен като теб, просто мнението ти беше последното в темата.

Става дума за [B]robroi[/B].

Samsung Galaxy S II

Мнение от Samsung Galaxy S II » 24 яну 2011, 21:53

Мъж без малко да се метне в морето заради сметка от М-Тел

ето и интернет адреса към темата :)

http://www.blitz.bg/news/article/97719

robroi:)
Регистриран: 05 авг 2006, 09:11

Мнение от robroi:) » 25 яну 2011, 09:33

:DУважаеми,Parmenion трябва да ми купиш риза щом ме прекръсти на Янаки,бих се гордял да се познавам със този човек който се опълчи срещу всички моб.оператори докато ния само си чеша ме езиците:)е повечето от нас (woo)

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 25 яну 2011, 10:14

ооох боже няма да се оправим никога..кретени сме и кретени ще си останем...първо каква е тази статия.таква помия е ,че дори за ШОК не става.какво цели автора?съчувствие у читателите и ненавист към мтел?хубаво лошо няма.ама така ли се пише.ако наистина има такава сметка се пише ,абонат на мтел на такава и такава услуга получи така и такава сметка.ама бил сладкар ,бил от село,щял да се мята..това разказ ли е или какво..или цели да покаже колко е беден човека...ок може и да е....ама така ли се пише....
ако вообще има такова нещо,а това не е за чесане на езиците по форумите пуснато..в статията се споменава компютър..нещо и на мобилен интернет ми намирисва...друго няма какво да е .в най-лошия случай разговори към СиП да са таксувани по 32ст някакво потребление от 1000минути е 320 ,айде заради таксуването 350лв...чак такива грешки да са станали...
иначе поне едно е достоверно-селската работа.няма да отиде до мтел да ги направи диви и щастливи(което пак е селско до някъде,но понякога е оправдано) а ще се мята в морето (woo)

Отговори