Как се работи в Германос

XN3K
Регистриран: 20 яну 2011, 20:02

Re: Как се работи в Германос

Мнение от XN3K » 27 яну 2011, 23:39

[Quote]... [B]посредника Германос[/B] ...[/Quote]

Даам, нали помните филма "Синьо лято" и прословутата фраза "Посредника е лайно"! :D:D:D

[Quote]Ейййй XN3K няма да се вразумиш ей,страшен чишит си...[/Quote]

Ми, така де. Виж какъв панаир направихме! :D Даже и темата закачиха като интересна! :D:D:D

mishobehar
Регистриран: 30 апр 2007, 15:06

Мнение от mishobehar » 28 яну 2011, 10:39

Темата е интересна по други причини...
Да се научат някои хора, работещи във въпросната компания че като се опитат да ни накарат да махнем нещо неудобно за тях от сайта, това предизвиква обратна реакция ;)

shutov
Регистриран: 07 дек 2008, 18:43

Мнение от shutov » 28 яну 2011, 11:04

Поздравления за това решение :)
Бих се радвал ако се напрявят такива теми и за останалите компании, като Хенди, Виваком, Интърнити и тн. Дано се появят съвестни служители и от тези вериги, които да споделят недоволството си.

Поздрави

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 28 яну 2011, 11:28

[Quote]Да се научат някои хора, работещи във въпросната компания че като се опитат да ни накарат да махнем нещо неудобно за тях от сайта, това предизвиква обратна реакция[/Quote]

Е, поне доказва, че има достатъчно неудобни истини.

19Krpm
Регистриран: 22 авг 2009, 20:57

Мнение от 19Krpm » 28 яну 2011, 14:18

Има и още как. Някой по-горе говореше за пазарна икономика и регулация. Между другото, линк с темата съм пратил и на Глобул, и на Германос на имейл адресите преди два дни. Предполагам, че администраторите са получили молби да я махнат, но един публичен форум е точно за такива цели - за да бъде информацията достъпна. По въпроса с регулацията - точно това е необходимо да се случи ! Неслучайно подканях един потребител да си каже мъката - ще бъде много жалко още млад народ да се набие в тая фирма на заплата от 400 лв (или колкото там дават) и да ядат горещата попара после, нали ? Само си помислете за млад студент, 20 годишен, иска да се финансира (разбираемо), с учудваща лекота го взимат на работа, той щастлив, ама попада в мелница, захранвана с човешко месо, нали ? Цветно е, знам, ама преди много години и аз съм бил в същата ситуация. Компании, които третират служители и клиенти по този начин, просто трябва да изчезнат като стари плевели. Или да си сменят отношението към тези, които донасят парите, и към тези, които се усмихват зад щанда.

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 28 яну 2011, 14:38

Заплатата и допълнителните придобивки в Германос са О.К. и са далеч над споменатите 400лв. но те подкрепям напълно с остналото - говоря като бивш служител с доста опит.
Лично аз бих искал информацията да стане достояние до различни медии и то не само електронни, защото подобен тип отношение от "мениджмънта" е причина за всеобщото недоволство и критика, отправена към мобилните оператори най-вече.
Крайно време е да се направи една чистка на високо ниво на всякакви измислени копои, които си мислят, че са хаванали Дядо Господ за шлифера - едва тогва нещата биха се оправили (а не да слушам бози от сутрешните блокове как операторите нямали такова отношение към персонала и ала-бала..)..

@shutov, публикувал съм не една тема във връзка с различните вериги в бранша (а има такива теми, публикувани и от други потребители), поразтъси се из Форума. Общо взето са същата помия като Германос, че даже и по-зле..(направо ми се повръща като се сетя за 2be & Handy)..

globul-alabala
Регистриран: 19 яну 2011, 15:42

Мнение от globul-alabala » 28 яну 2011, 22:38

в HANDY поне нямат глоби за churn;););););) а нас ни скъсват от такива.......а лошото е, че вече не даваме на цигани и българите правят черните карти, хора с 3-4-5 години ш мрежата на оператора, а ние сме ги "обули" с по 3-4 карти на договор, отделно нет и тук таме домашен телефон.....и в тая криза идва момент, когато хората не могат да си плащат. И тука идва момента, когато ние им плащаме дълговете...странно за хората, които не са в бранша и фирмата, но факт..
за мен проблема е в това, че пазара е супер пренаситен, а операторите искат да имат печалбите от преди 2-3 години и единственият вариант е лъжи, подвежданеи т.н. към клиентите, за да може до известна степен да се запази стандарта на заплати на слижителите и тренда на развитие и печалби на Германос Телеком България и другите оператори. Аз също работя за тая фирма, доволен съм от заплащането, когато си хванем таргета, но на цената на това, че като управител на магазин вече ми е трудно да спя, като ми звънне телефона подскачам да не е регионалния с поредната доза мъмрене ( той е страхотен човек, но разбирам че няма как да не ни мъмри, щото и той семейство храни) и заплахи.
Големия проблем на всички оператори е, че дават наистина мнооооооооооого повече префенции на новите абонати, отколкото на старите и лоялни. Според мен пазара вече изисква много по-голямо внимание на старите, както е навсякъде в Европа, тъй като нашите оператори си имат достатъчно клиенти за тяхното добро съществуване.
Ноооо....едно голямо и разочароващо НО.... за всички служители на Глобул и Германос.......
Между другото знаете ли каква е разликата между Глобул и Германос?

pepi819
Регистриран: 18 апр 2007, 20:53

Мнение от pepi819 » 28 яну 2011, 23:31

Много си прав за това,мога да потвърдя с ръка на сърцето че и при мтел е на 100% така в дилърските им магазини,защото съм го работил това.Но слава богу по други причини вече него работя.Такава долна политика няма никаде по света и незнам още какво трябва да стане зада се осети този народ най накрая какво го правят и как постъпват с него.

globul-alabala
Регистриран: 19 яну 2011, 15:42

Мнение от globul-alabala » 28 яну 2011, 23:41

(yes)
така е приятелю, за съжаление при всички оператори, но моментната ситуация го налага това, а причината е че никой не иска да загуби или намали печалбите си;)

nincheto_
Регистриран: 14 мар 2006, 18:34

Мнение от nincheto_ » 29 яну 2011, 11:13

Каква е разликата между Глобул и Германос?

Отговори