Mtel-Абсолютни измамници!
Mtel-Абсолютни измамници!
Mtel-Абсолютни измзамници!Наскоро преподписах договор с Мtel.Пкетът се казва Mtel-Surf and Talk.При подпсването ми беше обяснено,че със съответния пакет имам 1000 безплатни минути към мрежата на Mtel и 100 безплатни минути към всички останали мрежи.Впоследствие се оказва,че първите 100 минути са безплатни към всички национални мрежи,включително и Mtel.Това означава,че след всяко зануляване,дори и да говоря в мрежата на Mtel се изчерпват 100-те безплатни минути,които би трябвало да са към "другите мрежи".Mtel за пореден път показва долна стратегия за привличане на абонати.Жалкото е,че това нелоялно и некоректно поведение ощетява стотици хора,които със сигурност никога няма да останат с измамния оператор.Аке планирате да подписвате договор с Мtel откажете се докато е време!
Re: Mtel-Абсолютни измамници!
Добре дошъл :D
Както се казваше в един стар виц: "[B][u]W[/u][/B]elcome to Jamaica [B][u]A[/u][/B]nd have a [B][u]N[/u][/B]ice [B][u]D[/u][/B]a[B][u]Y[/u][/B]!"
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
:DНедей да пишеш тека ,че г-н Бехар ще реши че атакуваш целенасочено само МЕНТЕЛ (woo)и сега сериозно след всичкия тоя шум около Ментел и изнесените факти се намират хора който продължават да подписват със тях чак такива добри оферти ли имат или какво (woo)?
-
- Регистриран: 29 окт 2010, 12:47
да пич, и аз го ОТКРИХ това, ма след като преподписах - имам надежда, че след тотално негативното отношение към тях, ще променят тази уловка точно и минутите ще си станат наистина 100, но към другите оператори...
За съжаление грешката е изцяло твоя. и надявам се, не си сериозен, с изказването си, че очакваш да променят условията си само заради теб. В този случай ще бъдеш много разочарован, защото няма да се случи. Съжалявам за негативизма...Такива са фактите.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Като имаме предвид нивото на наглост, което достигнаха с най-"новия" план, не бих се надявал особено.:)
Затова всеки,който е подписал такъв договор трябва да даде гласност на проблема.
[Quote]Това означава,че след всяко зануляване,дори и да говоря в мрежата на Mtel се изчерпват 100-те безплатни минути,които би трябвало да са към "другите мрежи".[/Quote]
А стига бе,сериозно ли е това,е бати мръсните долни мошеници,отвращава ми се от тях вече (no)
Чух че за последните 6 месеца имали 30% отлив на абонати,пожелавам им още толкова през следващите 3 месеца ако продължават в същия дух!
А стига бе,сериозно ли е това,е бати мръсните долни мошеници,отвращава ми се от тях вече (no)
Чух че за последните 6 месеца имали 30% отлив на абонати,пожелавам им още толкова през следващите 3 месеца ако продължават в същия дух!
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
[Quote]Безплатни минути в мобилната мрежа на М-Тел и към всички мобилни и фиксирани мрежи в страната се ползват последователно като първо се изразходват безплатните минути към всички мобилни и фиксирани мрежи в страната, а след това се изразходват безплатните минути в мрежата на М-Тел.[/Quote]
За съжаление си е написано в дребния шрифт. Жалко, че не си го изчел. Аз между другото също си мислех, че това с оф-нет минутите е само за iPhone плана, а то били и за Surf&Talk. Реално прави плановете не Мтел за смартфони ограничени в тяхната мрежа. Глобул имат по-добра оферта с 1500 мин в мрежата, интернет + реални минути към други мрежи.
Това, че не са ти обърнали внимание е много некоректно, но имай предвид, че и ние като клиенти имаме ЗАДЪЛЖЕНИЕ към себе си да четем и да питаме докато оня/оная, дето ни продават се изпотят.
Много некорекрна практика, но НЕ подписвайте преди да сте прочели всичко и не пазарувайте импулсивно. Те на това разчитат. Като им влезнеш в магазина и като извадят новото телефонче и го сложат пред теб да засилят еуфорията от новата покупка и да пропуснеш да прочетеш всичко, а дори и да го прочетеш да не ти пука толкова - съжалението идва след яденето (като преядеш).
На служител НЕ разчитайте да е на ваша страна и да му пука за Вашия интерес. В България мисленето не е такова, че абонатът му плаща заплатата/бонуса. Мтел му ги плаща. Гледа техния интерес.
А щом си преподписвал си имал достатъчно време да си направиш проучване. Или си бил залисан от лъскавото ново телефонче, което си купил/взел на изплащане при преподписването. Емоцията е враг и се екплоатира масово в Retail-a.
---
За съжаление си е написано в дребния шрифт. Жалко, че не си го изчел. Аз между другото също си мислех, че това с оф-нет минутите е само за iPhone плана, а то били и за Surf&Talk. Реално прави плановете не Мтел за смартфони ограничени в тяхната мрежа. Глобул имат по-добра оферта с 1500 мин в мрежата, интернет + реални минути към други мрежи.
Това, че не са ти обърнали внимание е много некоректно, но имай предвид, че и ние като клиенти имаме ЗАДЪЛЖЕНИЕ към себе си да четем и да питаме докато оня/оная, дето ни продават се изпотят.
Много некорекрна практика, но НЕ подписвайте преди да сте прочели всичко и не пазарувайте импулсивно. Те на това разчитат. Като им влезнеш в магазина и като извадят новото телефонче и го сложат пред теб да засилят еуфорията от новата покупка и да пропуснеш да прочетеш всичко, а дори и да го прочетеш да не ти пука толкова - съжалението идва след яденето (като преядеш).
На служител НЕ разчитайте да е на ваша страна и да му пука за Вашия интерес. В България мисленето не е такова, че абонатът му плаща заплатата/бонуса. Мтел му ги плаща. Гледа техния интерес.
А щом си преподписвал си имал достатъчно време да си направиш проучване. Или си бил залисан от лъскавото ново телефонче, което си купил/взел на изплащане при преподписването. Емоцията е враг и се екплоатира масово в Retail-a.
---