Нов Тарифен План Loop SMART
-
- Регистриран: 27 яну 2011, 13:18
Нов Тарифен План Loop SMART
С риск отново да ме обвинят в рекламиране на даден оператор или нещо такова, реших да ви запозная с двата нови Loop тарифни плана. А именно SMART и U&ME. Тук ще постна единия а за другия ще има отделна тема. И преди да започнат нападките искам да кажа, че целта на поста е да има максимална яснота върху плана да можем да го обсъдим всички и да няма в последствие недоволни или излъгани клиенти както в случая с една от темите за колегата с Surf&Talk.
Та плана представлява следното :
Месечна такса 25,90 лева
Брой номера включени в „Семейство и приятели” 5
Безплатни минути в LOOP и Семейство и Приятели 2000
Безплатни минути към национални мрежи 50
Включен трафик за данни Неограничен *
Цена на минута в LOOP и към Семейство и приятели
след изчерпване на безплатните минути 0.01 лв.
Цена на минута разговор към всички мрежи в страната 0,32 лева
Безплатни SMS към мрежата на M-Tel и LOOP 100
Безплатни MMS към мрежата на M-Tel и LOOP 100
Цена на SMS към всички мрежи в страната 0.14 лева
Цените са с включен ДДС.
Принцип на тарифиране на гласови повиквания- таксуването на разговорите към всички мрежи е на секунда, след първите 60 секунди, които са неделими.
* При достигане на месечно потребление от 512 MB, скоростта за пренос на данни ще бъде намалена до 128 Kbps
• Начин на таксуване: на 1 KB.
• Минимална цена на сесия: 0,01лв.
• 1MB се равнява на 1024 KB.
След изчерпване на безплатните минути, цената на минута разговор в LOOP и към "Семейство и приятели" е 0,01 лв. Няма ограничение на броя минути, които се тарифират на 0,01 лв. след изчерпване на безплатните. Неизразходваните безплатни минути не се прехвърлят за следващият месец.
Първите 5 въвеждания на номера в групата „Семейство и приятели” са безплатни, след което за всяка промяна на номер се заплаща цена от 0,60 лв. с ДДС. Номерата „Семейство и приятели” са от мобилната мрежа на М-Тел. Не се включват VAS номера, кратки номера или номера, започващи с 09886 или 09887.
Неупоменатите услуги се тарифират според стандартната ценова листа на М-Тел.
Та плана представлява следното :
Месечна такса 25,90 лева
Брой номера включени в „Семейство и приятели” 5
Безплатни минути в LOOP и Семейство и Приятели 2000
Безплатни минути към национални мрежи 50
Включен трафик за данни Неограничен *
Цена на минута в LOOP и към Семейство и приятели
след изчерпване на безплатните минути 0.01 лв.
Цена на минута разговор към всички мрежи в страната 0,32 лева
Безплатни SMS към мрежата на M-Tel и LOOP 100
Безплатни MMS към мрежата на M-Tel и LOOP 100
Цена на SMS към всички мрежи в страната 0.14 лева
Цените са с включен ДДС.
Принцип на тарифиране на гласови повиквания- таксуването на разговорите към всички мрежи е на секунда, след първите 60 секунди, които са неделими.
* При достигане на месечно потребление от 512 MB, скоростта за пренос на данни ще бъде намалена до 128 Kbps
• Начин на таксуване: на 1 KB.
• Минимална цена на сесия: 0,01лв.
• 1MB се равнява на 1024 KB.
След изчерпване на безплатните минути, цената на минута разговор в LOOP и към "Семейство и приятели" е 0,01 лв. Няма ограничение на броя минути, които се тарифират на 0,01 лв. след изчерпване на безплатните. Неизразходваните безплатни минути не се прехвърлят за следващият месец.
Първите 5 въвеждания на номера в групата „Семейство и приятели” са безплатни, след което за всяка промяна на номер се заплаща цена от 0,60 лв. с ДДС. Номерата „Семейство и приятели” са от мобилната мрежа на М-Тел. Не се включват VAS номера, кратки номера или номера, започващи с 09886 или 09887.
Неупоменатите услуги се тарифират според стандартната ценова листа на М-Тел.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Нов Тарифен План Loop SMART
хмм доста прилично с 50те минути към всички мрежи..жалко,че за да мина на него трябва да си сменя номера на 0883,та затова ще се въздържа :| иначе радва.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Същия план като surf and talk, но този път с 50 национални минути. Никак не е зле! Аз сега съм на Мега лууп+интернет, и тази тарифа ми излиза много изгодно.
М/у другото колега ще те помоля да изкажеш мнение по коментираното ограничение, а именно смяната на произволна тарифа към такава на луп. Знам, че не ги мислим ние плановете и уловките, но искам да чуя твоето лично мнение по въпроса.
Значи може да съм на Луп и номера да ми започва с 0883. Сега с преносимостта на номера означава, че мога да ида при който си искам оператор, както и да сменя тарифата от Луп на друга предлагана от М-тел, като си запазя ноемра, нали така?
Защо по дяволите не може тогава, човек съществуващ абонат на М-тел или дори на друг оператор да запази номера си и с него да използва някой от ТП Луп, ами трябва задължително да си смени номера с такъв започващ с 0883?
Ако ми отговориш, че това е с цел да има ясна представа кои са абонатите на Луп и по този начин те ще са спокойни, че звънят на други от тяхната тарифа, съвсем не мога да го приема. Защото няма гаранция, че ако съм сменил тарифата си от Луп на друг ТП или дори оператор някой ще разбере, т.е. 0883 не гарантира при всички случаи Луп абонат, защо тогава да не може някой да си запази номера и пак да влезе в сектата Луп?
пп: да не си помислиш, че се интересувам от Луп тарифите, но ще отбележа - добре е, че даваш яснота и споделяш информацията с всички. Очаквам коментари ;)
Значи може да съм на Луп и номера да ми започва с 0883. Сега с преносимостта на номера означава, че мога да ида при който си искам оператор, както и да сменя тарифата от Луп на друга предлагана от М-тел, като си запазя ноемра, нали така?
Защо по дяволите не може тогава, човек съществуващ абонат на М-тел или дори на друг оператор да запази номера си и с него да използва някой от ТП Луп, ами трябва задължително да си смени номера с такъв започващ с 0883?
Ако ми отговориш, че това е с цел да има ясна представа кои са абонатите на Луп и по този начин те ще са спокойни, че звънят на други от тяхната тарифа, съвсем не мога да го приема. Защото няма гаранция, че ако съм сменил тарифата си от Луп на друг ТП или дори оператор някой ще разбере, т.е. 0883 не гарантира при всички случаи Луп абонат, защо тогава да не може някой да си запази номера и пак да влезе в сектата Луп?
пп: да не си помислиш, че се интересувам от Луп тарифите, но ще отбележа - добре е, че даваш яснота и споделяш информацията с всички. Очаквам коментари ;)
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Имам сърф пакет и не мога да се прехвърля на тази тарифа.ЩО ЗА ГЛУПОСТ?!(angry)
Къде е уловката? :D
Не видях да има описано че първо се изразходват 50 -те безплатни минути към национални мрежи. Това да не е умишлено спестено? ;):D:D
Не видях да има описано че първо се изразходват 50 -те безплатни минути към национални мрежи. Това да не е умишлено спестено? ;):D:D
[Quote]целта на поста е да има максимална яснота върху плана[/Quote]
Да се надяваме да е така. Тия "Безплатни минути към национални мрежи" включват ли и обаждания към Мтел?
Да се надяваме да е така. Тия "Безплатни минути към национални мрежи" включват ли и обаждания към Мтел?
[Quote]Не видях да има описано че първо се изразходват 50 -те безплатни минути към национални мрежи.[/Quote]
Ахахахаха ей смея се от сърце.
Смятайте колко и по какъв начин са ни работили, че вече всичко да ни се струва фалш?!?
Ахахахаха ей смея се от сърце.
Смятайте колко и по какъв начин са ни работили, че вече всичко да ни се струва фалш?!?
-
- Регистриран: 27 яну 2011, 13:18
[Quote]Да се надяваме да е така. Тия "Безплатни минути към национални мрежи" включват ли и обаждания към Мтел?[/Quote] Безплатните минути sa към всички номера освен Лооп Зоната и номерата от СиП.
А по отношение на въпраса на колегата PLAYL|FE :
Първо колега незнам кой ти е казал, че можеш да преподпишеш Лооп на какъвто и да е тарифен план. Всеки номер 0883 *** *** е Лооп и може да променя плана си само и единствено в мрежата на Лооп. Номера 088* немогат да преподписват към Лооп. Както и номера с префикс 0883 при изтичане на договора няма как да бъдат прехвърляни на предплатена карта (ПРИМА). В сила е и че номера от други оператори няма как да бъдат прехвърляни в мрежата на Лооп с запазване на номера. Съгласен съм, че е доста изнервящо човек да неможе да премине на Лооп от друг абонаментен план на МТЕЛ. АЗ лично също съм си задавал въпроса защо е направено така и къде е логиката, но това е информацията която аз мога да ти предоставя към момента.
А по отношение на въпраса на колегата PLAYL|FE :
Първо колега незнам кой ти е казал, че можеш да преподпишеш Лооп на какъвто и да е тарифен план. Всеки номер 0883 *** *** е Лооп и може да променя плана си само и единствено в мрежата на Лооп. Номера 088* немогат да преподписват към Лооп. Както и номера с префикс 0883 при изтичане на договора няма как да бъдат прехвърляни на предплатена карта (ПРИМА). В сила е и че номера от други оператори няма как да бъдат прехвърляни в мрежата на Лооп с запазване на номера. Съгласен съм, че е доста изнервящо човек да неможе да премине на Лооп от друг абонаментен план на МТЕЛ. АЗ лично също съм си задавал въпроса защо е направено така и къде е логиката, но това е информацията която аз мога да ти предоставя към момента.
понеже тук пълно с услужливи служители, които безкористно дават всякакви съвети и рекламират тарифни планове, искам да попитам shotlandeca, дали е сигурен че няма номер с 0883****** да е Прима. Щото има. Да, не е масова практика, но има. И да го попитам аз като имам Луп номер като ми изтече договора мога ли да се прехвърля със същия номер на друг оператор.
И ако не - защо?
И ако не - защо?