Нов Тарифен План Loop SMART
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
Re: Нов Тарифен План Loop SMART
Аз пък да кажа,че има на LOOP не с 0883,а с и 0884.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Хора, на мен проблемът е по-голям. Не мога да премина към този план заради тъпия surf пакет...искат да заплатя 250 лв неустойки. Е това е наглост вече. Какво им пречи да го спрат, нали ще плащам същите пари, дори с 10 ст. повече. какво е това безумие?!?!?!:S:X
[Quote]дали е сигурен че няма номер с 0883****** да е Прима. Щото има. Да, не е масова практика, но има. И да го попитам аз като имам Луп номер като ми изтече договора мога ли да се прехвърля със същия номер на друг оператор.
И ако не - защо? [/Quote]
Имаш право да прехвърлиш номер от мрежата на Loop в мрежата на GLOBUL или VIVACOM. Пренасяне на номер от мрежата на останалите оператори в мрежата на Loop не е възможно.Въпросната "Прима" за която говориш най-вероятни е Loop UP2U. За кода 0884 съществуващ в мрежата е грешка на служител и трябва да се коригира.
П.С. Не работя за М-Тел, това може да го разбере всеки потребител с малко повече търсене на информация. Колкото до новата тарифа, вече ме убедиха че си заслужава да сменя номера си!
И ако не - защо? [/Quote]
Имаш право да прехвърлиш номер от мрежата на Loop в мрежата на GLOBUL или VIVACOM. Пренасяне на номер от мрежата на останалите оператори в мрежата на Loop не е възможно.Въпросната "Прима" за която говориш най-вероятни е Loop UP2U. За кода 0884 съществуващ в мрежата е грешка на служител и трябва да се коригира.
П.С. Не работя за М-Тел, това може да го разбере всеки потребител с малко повече търсене на информация. Колкото до новата тарифа, вече ме убедиха че си заслужава да сменя номера си!
Интересно предложение. Това излиза по-изгодно от Сърф&Толк М. 50 към 30 мин към всички и освен 5 номера към СиП имаш и цял Лууп за същите пари.
Остава само да се надяваме Сърф&Талк да получи актуализация и да получи поне тея 50мин
Остава само да се надяваме Сърф&Талк да получи актуализация и да получи поне тея 50мин
аааа, като казах лупски номер на Прима имах предвид, точно това Прима карта с ваЛчер започваща с номер 0883.......
Up2U няма нищо общо с Прима карта.
Up2U няма нищо общо с Прима карта.
-
- Регистриран: 27 яну 2011, 13:18
Малко закаснял отговор от моя страна но ето ме отново. Така както беше казано по горе можеш при изтичане на договора да си прехвълиш Лоопския номер към Друг Мобилен оператор. Обратното не е възможно ( прехвърлянето на номер на друг оператор в мрежата на Лооп). Както каза и колегата по нагоре 0884 е служителски гаф и трябва да бъде отстранен. Незнам каква е тая прима 0883 НО лично на мен ми се струва малко тупо. Дори и да има такава предполагам отново е някаква грешка и ще бъде корегирана.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
е то на прима както казваш не може,но нали има едни карти up2u ли как се казваха пак на лууп уж с договор,но ако не говориш не ти идва сметка.и нмяат месечна такса.някой ако си държи на номера предполагам може да мине на такава тарифа,след изтичане на срочния му договор на нормална лууп тарифа или греша?
Ковалски, може да