М-тел бие Виваком по обслужване (отново)!
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Re: М-тел бие Виваком по обслужване (отново)!
Баш това имах предвид :)
Учудвам се, че след всички цакания, гадни номера, неработеща система и надути сметки потребителя пак го удря до усмивката на мацката веднъж месечно. При това положение даже се чудя как са излезли цели 50 човека на протеста.
Лятото майка ми си прехвърли домашния от Виваком на Мтел. Тя си ходи все в един и същ офис в Бургас, Славейков, до бл. 44. И лятото започва процедурата по прехвърлянето, обаче нещо от Вива увъртаха и майка ми се разбраха с тази мацка като и "пуснат" номера от Вива да се чуят и тогава майка ми пак да отиде в офиса на Мтел. Когато всичко бе готово се обадиха на майка ми, че д-ра е готов да отиде да подпише. Оказа се, че служителката е дошла по време на отпуска си, за да обслужи майка ми ;)
Еее не може без една хвалба за [B][u]колегите[/u][/B], a Therisa?
-
- Регистриран: 07 фев 2011, 15:16
Истината е, че те просто са голяма компания с по-голям ресурс и опит от останалите и е нормално да могат да предлагат по-добро обслужване. Софтуера да си оправят, хората са им ок.
Ииии ти стигна до този извод от посещението на 1 магазин!?! Браво, добро прозрение! Ама след като си бил и в друг и там са ти оказали нужното внимание, значи истината за вива е поне 50/50 :D Пиши, малко по-коректно тогава!
Аз пък вече 3 месеца като влезна в един магазин на германос и съм очарован от отношението и на служителите вътре! Невероятно, но факт! Ама дали да напиша една тема - "Германос са топ ъф дъ топ в обслужването на клиенти" и да чакам после тук, да ме разкъсат техните "фенове" :D
П.С. До последователите(да не използвма определение на животни, които викат - бееееее :D ) на ментел - радвайте се на културното обслужване в техните офиси. То после като гледам, през носа ви(да не използвам друг орган с 1 дупка :D ) го изкарват, особенно през последната половин година:D
Аз пък вече 3 месеца като влезна в един магазин на германос и съм очарован от отношението и на служителите вътре! Невероятно, но факт! Ама дали да напиша една тема - "Германос са топ ъф дъ топ в обслужването на клиенти" и да чакам после тук, да ме разкъсат техните "фенове" :D
П.С. До последователите(да не използвма определение на животни, които викат - бееееее :D ) на ментел - радвайте се на културното обслужване в техните офиси. То после като гледам, през носа ви(да не използвам друг орган с 1 дупка :D ) го изкарват, особенно през последната половин година:D
-
- Регистриран: 07 фев 2011, 15:16
Значи. На Киро може да се вярва. Той казва само истината. Роден е 1999-а година, регистрирал се е във форума, когато е бил на 6 и в Германос ясичко е мега яко.
Иронията настрана, никога не съм хоф=дил в Германос, но на австрийските компании по правило имам повече доверие от гръцките.
Иронията настрана, никога не съм хоф=дил в Германос, но на австрийските компании по правило имам повече доверие от гръцките.
Браво! Явно си фен на Шерлок Холмс :D Иначе, като гледам и ти си 99-та, ама си бил по-голям като си се регистрирал, цели 12г. :D И сега като махнем настрана иронията и да споменем, че по телевизията има едно предаване "Комиците" и там има един скеч, в който героите са много актуални за такива като теб. Мисля, че се казваха Ванката и Сашето :D
;)
значи аз за случката ти във виваком изобщо не се учудвам, не си първия и единствен, с който са се държали кофти служителите. Чете ли за случая във Варна, при който човек отида в офис на виваком да си плати част от сметката на стотинки, и бива нахулен и изгонен, почти набит от 'охраната'??? :X
просто не знам как може да са толкова нагли и невъзпитани. сигурно с конкурс да ги бяха избирали, нямаше такива попадения да имат.... :S
значи аз за случката ти във виваком изобщо не се учудвам, не си първия и единствен, с който са се държали кофти служителите. Чете ли за случая във Варна, при който човек отида в офис на виваком да си плати част от сметката на стотинки, и бива нахулен и изгонен, почти набит от 'охраната'??? :X
просто не знам как може да са толкова нагли и невъзпитани. сигурно с конкурс да ги бяха избирали, нямаше такива попадения да имат.... :S
Леле аз съм един ден във форума и като ви чета имам чувството, че само хора на операторите пишат...То какъв е смисъла от тоя форум тогава? ИдИте на пазара, па се навикайте едно 'Убу
И много ясно, че ще ги бият по обслужване. Нали са от най-дълго на пазара. И в един форум четох, че си обучавали персонала да задържат клиенти, което е похвално. Много малко фирми инвестират в хората си...повечето ги третират като роби :S
И много ясно, че ще ги бият по обслужване. Нали са от най-дълго на пазара. И в един форум четох, че си обучавали персонала да задържат клиенти, което е похвално. Много малко фирми инвестират в хората си...повечето ги третират като роби :S