Един от шефовете на Мтел напуска компанията!!!
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: Един от шефовете на Мтел напуска компанията!!!
В една от темите сподели,че работиш за интернет доставчик!
Затова те моля да не изместваш фокуса и пак те питам:
[Quote]Кажи кой е интернет доставчика,за когото работиш!
Кажи,ако имаш капка съвест![/Quote]
Нали си независим потребител на услугите на даден оператор и няма от какво да си гузен,кажи кой е работодателя ти!
Затова те моля да не изместваш фокуса и пак те питам:
[Quote]Кажи кой е интернет доставчика,за когото работиш!
Кажи,ако имаш капка съвест![/Quote]
Нали си независим потребител на услугите на даден оператор и няма от какво да си гузен,кажи кой е работодателя ти!
Защо е толкова важно за теб да разбереш къде работя? Точно, защото имам съвест мисля да спестя отговора. Пак повтарям, ползвам услугите на 2 оператора - Виваком и Мтел. Семейството ми ползва също по два телефона на тези оператори, които се ползват според включените минути. И от двата оператора съм изключително доволен. Мисля, че това е достатъчно. ;)
Аз пак ще попитам моя въпрос - защо е толкова трудно да бъдем толерантни към инакомислещите?
Аз пак ще попитам моя въпрос - защо е толкова трудно да бъдем толерантни към инакомислещите?
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Знаеш ли,аз знам отговора,просто исках да тествам "съвестта" ти!
Но колкото и да не ти се вярва,склонен съм да се поставя на твое място!
Не знам дали бих постъпил по същия начин обаче...
Оut съм и от тази тема!
Но колкото и да не ти се вярва,склонен съм да се поставя на твое място!
Не знам дали бих постъпил по същия начин обаче...
Оut съм и от тази тема!
Всъщност няма как да знаеш отговора, само предполагаш.
Не съди по IP-то ми - нета ми е платен, защото служебният ми е само за корпоративни клиенти и няма как да си го пусна вкъщи. ;)
Май вече стана ясно къде работя!
:D
Не съди по IP-то ми - нета ми е платен, защото служебният ми е само за корпоративни клиенти и няма как да си го пусна вкъщи. ;)
Май вече стана ясно къде работя!
:D
Ами всъщност аз смятам, е добре че е публикувал това опровержение, сега вече офицално е доказано, че форума (не сайта а именно форума) се следи много внимателно от служители на мобилните оператори, а за инакомислещите, не смятам че съществува човек, който да е доволен от договор, според който има права два реда и задължения две страници.
[Quote]Ти не си ли задаваш въпроса коя нормална компания ще тръгне да отговаря на мнение в някакъв си форум?[/Quote]
БТК отдавна активно следи този форум, защо и Мтел да не го прави?
БТК отдавна активно следи този форум, защо и Мтел да не го прави?
Хайде и аз да се включа по темата. Аз доколкото разбрах, Мтел си повишават служителя и го пращат в централата, за да оглави дирекция по присъединяване или нещо такова. Т.е. Мтел не го "махат".
От друга страна виждам, че се е заформил спор за инакомислещите. Изглежда и аз съм от тях защото съм доволен от Мтел. Хайде сега, кой ще хвърли камък пръв?
От друга страна виждам, че се е заформил спор за инакомислещите. Изглежда и аз съм от тях защото съм доволен от Мтел. Хайде сега, кой ще хвърли камък пръв?
[Quote]Защо ви е толкова трудно да приемете, че има хора, които са доволни от оператора си, от доставчика си на интернет или на кабелна телевизия? От кварталното си магазинче или от някоя голяма верига хипермаркети? Какво е това недоверие и параноя? Нали това беше свободен форум? Защо човек трябва да се притеснява да изкаже мнението си без да бъде охулен, оплют и упрекнат, че е "гъзолизец" на евентуалният си предполагаем работодател?[/Quote]
Ами да разбирам ли че ни приканваш към мълчание,което автоматично поставя Мтел в изгодна позиция,тъй като тогава ще прави каквото си иска,нали това е целта ни,да си оправят бакиите,а на нас сметките,защото предполагам на теб ако ти се случи това което се случи на мен,нямаше да ги пишеш тия неща тук за това че трябва да си млчим....ми за какво да пишем тогава-за мобилни телефони ли(нека и за това,но в друга тема)
Лично аз ще ги гоня до дупка и ще си търся правата,защото цял месец вися по офисите им и пускам жалби и се разправям.....резултата-само една жалба разгледана до сега и за щастие в моя полза,очаквам другите 3 също да са така.Никак няма да ти е приятно да минеш на план с който сметката трябва да е по ниска,а в рамките на първите 2 месеца тя да е четирикратно завишена.
Затова пишете колеги и не се въздържайте,нека Мтел се вземат малко в ръце и слязат от небето.
Ами да разбирам ли че ни приканваш към мълчание,което автоматично поставя Мтел в изгодна позиция,тъй като тогава ще прави каквото си иска,нали това е целта ни,да си оправят бакиите,а на нас сметките,защото предполагам на теб ако ти се случи това което се случи на мен,нямаше да ги пишеш тия неща тук за това че трябва да си млчим....ми за какво да пишем тогава-за мобилни телефони ли(нека и за това,но в друга тема)
Лично аз ще ги гоня до дупка и ще си търся правата,защото цял месец вися по офисите им и пускам жалби и се разправям.....резултата-само една жалба разгледана до сега и за щастие в моя полза,очаквам другите 3 също да са така.Никак няма да ти е приятно да минеш на план с който сметката трябва да е по ниска,а в рамките на първите 2 месеца тя да е четирикратно завишена.
Затова пишете колеги и не се въздържайте,нека Мтел се вземат малко в ръце и слязат от небето.
Все някой трябваше да обере пишкира с негативите, но според мен виновника за бавния преход от старата към новата с-ма е подизпълнителя, който или не си е преценил възможностите или впоследствие са се появили усложнения... Факт е че месеци наред има абонати със сгрешени сметки и забавени ф-ри, но пък има и такива които получават нормални и верни сметки... Аз никога не съм изпитвал на свой гръб некоректност от страна на Мтел и като дългогодишен абонат не смятам да ги предавам заради временните трудности. Ще остана, за да видя в действие новия софтуер, пък после каквото сабя покаже ...
-
- Регистриран: 16 фев 2011, 16:37
Няма дим без огън. Мои близки на Мтел също имат проблеми със сметките, но аз не мога да сикривя душата, до сега не са ме мамили...