Изправена ли е Мтел до стената?
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Изправена ли е Мтел до стената?
[Quote] Доволен съм от мтел и въпреки многото им недъзи са по- добри [u]и по- евтини [/u]от другите два оператора[/Quote].
сериозно ли ? ? ? ? ? ? ? ? (woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
сериозно ли ? ? ? ? ? ? ? ? (woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
А ти защо толкова държиш да "разобличиш" Мтел ? Нещо няква лична изгода ли имаш от това? Гледам навсякъде твоя ник...Да не би на теб някой да ти плаща ;)
Относно линка, пич, тея от БЛИЦ отдавна дразнеха, нормално е Мтел да скръцнат със зъби. Не може да имаш претенцията за медия и да полазваш само една гледна точка. Защото тогава публикацията става платена... Та Блиц или престават да се наричат медия и минават в "личната информационна агенция на еди-кой си" или започват да отразяват и гледната точка на другите оператори.
Относно линка, пич, тея от БЛИЦ отдавна дразнеха, нормално е Мтел да скръцнат със зъби. Не може да имаш претенцията за медия и да полазваш само една гледна точка. Защото тогава публикацията става платена... Та Блиц или престават да се наричат медия и минават в "личната информационна агенция на еди-кой си" или започват да отразяват и гледната точка на другите оператори.
[Quote]Относно линка, пич, тея от БЛИЦ отдавна дразнеха, нормално е Мтел да скръцнат със зъби. Не може да имаш претенцията за медия и да полазваш само една гледна точка. [/Quote]
Ало медийния регулатор:D Я коментирай това и най-вече вестника в който излиза:
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-02-15&article=357714
Теб ако те дразни БЛИЦ, що те драсни бе
;)
Ще трябва да ви преподавам уроци по ПР, ама да знаете от сега че ще ви излезнат скъпи:D
Ало медийния регулатор:D Я коментирай това и най-вече вестника в който излиза:
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-02-15&article=357714
Теб ако те дразни БЛИЦ, що те драсни бе
;)
Ще трябва да ви преподавам уроци по ПР, ама да знаете от сега че ще ви излезнат скъпи:D
Клиент съм на ментел с омерзение! Клиент съм и на Вива с разочарование (имам доста Вива карти). За Злобул не искам и да чуя... Май доста бързо обобщих темата :-)
И срещу пари (дори и "ЗА МНОГО ЛИ?") не се навивам да пиша позитиви!
Незнам кога ще имаме НОРМАЛЕН ЕВРО ПАЗАР на мобилни комуникации.
А на ПР-ката на мтел: Ако тази невъзможност за нормално обслужването на клиентите Ви се беше появила в Австрия, колко седмици щеше да ви се даде да го отстраните, за да не си загубите лиценза?
В която и да е ЕС държава (без БГ) щяха да Ви бият ШУТА и никои нямаше да ви търпи. Тук в БГ политиците лапат грешните Ви рушвети и за това сте толкова нагли, че дори да пишете на собствениците на медии да внимават какво пишат читателите им в читателските си писма (аналогия на сайта и форума с хартиена медия правя, ако не ме разбирате)!
Не ви ли е срам?
И срещу пари (дори и "ЗА МНОГО ЛИ?") не се навивам да пиша позитиви!
Незнам кога ще имаме НОРМАЛЕН ЕВРО ПАЗАР на мобилни комуникации.
А на ПР-ката на мтел: Ако тази невъзможност за нормално обслужването на клиентите Ви се беше появила в Австрия, колко седмици щеше да ви се даде да го отстраните, за да не си загубите лиценза?
В която и да е ЕС държава (без БГ) щяха да Ви бият ШУТА и никои нямаше да ви търпи. Тук в БГ политиците лапат грешните Ви рушвети и за това сте толкова нагли, че дори да пишете на собствениците на медии да внимават какво пишат читателите им в читателските си писма (аналогия на сайта и форума с хартиена медия правя, ако не ме разбирате)!
Не ви ли е срам?
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
[Quote],в резултат на което са решени на [u]отчаяни стъпки[/u] като [B]платени коментари[/B] по форуми и сайтове?[/Quote]
Смятам,че всяка една по голяма компания е редно да следи общественото мнение и М-тел мисля,че е една от тях.Това не изключва и другите две,но защо мислите,че са платени,просто в PR отдела си има хора за това;) Дали М-тел е в "шоково" състояние не мога да кажа,но си имат проблем и то не малък,но това не пречи обслужването в офисите да е най добро от трите оператора.Забелязвам промяна и в Германос-Глобул,все още много малка,но в положителна посока(може би намалиха с една идея агресивността),но все още им куца компетенцията на някои консултантки(явно назначени по визия,а не по компетенция) Може би само при Вива има лек спад в обслужването,или по точно много се разминават с кол центъра
[Quote]Склонни сте да повярвате,че [u]високопоставени служители[/u] са готови да лъжат,само и само да замажат това,което се случва в компанията?[/Quote] Ами това им е работата:D е по точно да замазват някои гафове
[Quote]Мислите ли,че Мтел следят конкретно този форум и писанията в него?[/Quote]
Аз се надявам да го следят и даже не само този форум, за да се следи общ. мнение вече не е нужно да се ходи по площади и кръчми:D Важното е да се водят диспути а не махленски спорове от типа на кой му е по голям(оператора де :D ) и мисля,че е естествено потребителите да си търсят по изгодни условия,а в случая операторите да дърпат чергата към тях
[Quote]Сега е момента за саморазправа с мен:D[/Quote]
Що бре паече да не е настъпил момента за лов на вещици:D
Разберете едно,няма най хубава кола,жена и ОПЕРАТОР;) Всичко е моментна ситуация и е въпрос кой ще се възползва от момента
[Quote]В която и да е ЕС държава (без БГ) щяха да Ви бият ШУТА и никои нямаше да ви търпи. [/Quote]
Това ми навява мисълта,че трябва държавна намеса щот май имаме картел
Смятам,че всяка една по голяма компания е редно да следи общественото мнение и М-тел мисля,че е една от тях.Това не изключва и другите две,но защо мислите,че са платени,просто в PR отдела си има хора за това;) Дали М-тел е в "шоково" състояние не мога да кажа,но си имат проблем и то не малък,но това не пречи обслужването в офисите да е най добро от трите оператора.Забелязвам промяна и в Германос-Глобул,все още много малка,но в положителна посока(може би намалиха с една идея агресивността),но все още им куца компетенцията на някои консултантки(явно назначени по визия,а не по компетенция) Може би само при Вива има лек спад в обслужването,или по точно много се разминават с кол центъра
[Quote]Склонни сте да повярвате,че [u]високопоставени служители[/u] са готови да лъжат,само и само да замажат това,което се случва в компанията?[/Quote] Ами това им е работата:D е по точно да замазват някои гафове
[Quote]Мислите ли,че Мтел следят конкретно този форум и писанията в него?[/Quote]
Аз се надявам да го следят и даже не само този форум, за да се следи общ. мнение вече не е нужно да се ходи по площади и кръчми:D Важното е да се водят диспути а не махленски спорове от типа на кой му е по голям(оператора де :D ) и мисля,че е естествено потребителите да си търсят по изгодни условия,а в случая операторите да дърпат чергата към тях
[Quote]Сега е момента за саморазправа с мен:D[/Quote]
Що бре паече да не е настъпил момента за лов на вещици:D
Разберете едно,няма най хубава кола,жена и ОПЕРАТОР;) Всичко е моментна ситуация и е въпрос кой ще се възползва от момента
[Quote]В която и да е ЕС държава (без БГ) щяха да Ви бият ШУТА и никои нямаше да ви търпи. [/Quote]
Това ми навява мисълта,че трябва държавна намеса щот май имаме картел
Нормално е да имат хора, които пишат и защитават операторите, за които работят. И им плащат, да. Някаква заплата за съвсем друга работа. Просто има хора, които не могат да бъдат критични към този, който им "дава белия хляб в устата". Не ги разбирам. Аз например винаги съм бил много критичен към всичките си работодатели. Но имам приятели, които ако работят в Софарма, да речем, не признават лекарство на друга компания и го защитават фанатично.
Хора всякакви.
Пристрастните си личат отдалече.
Иначе Мтел си плащат за медиен комфорт, това е 100% сигурно. Плащат си като просто продължавта да рекламират във всички вестници и онлайн издания. Коя пък е тази обективна медия, която ще отреже клона с тлъстите приходи от реклама? :)
Хора всякакви.
Пристрастните си личат отдалече.
Иначе Мтел си плащат за медиен комфорт, това е 100% сигурно. Плащат си като просто продължавта да рекламират във всички вестници и онлайн издания. Коя пък е тази обективна медия, която ще отреже клона с тлъстите приходи от реклама? :)
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Абе хора не се дръжте като малоумни параноици бе. Има хора които си харесват оператора и за тях той е най- евтин. И не иде реч за защитаване, а споделяне на мнение. Никой не дава по- ниска цена Мтел. Каквито и доводи да ми вадите за 1 000 000 минути в някакви затворени мрежи. Аз говоря за общуване без да те ебе на кой оператор се обаждаш. Кеф ти фит за 18 ст.и надолу кеф ти актив за 10 ст. Освен това с мтел договора ми е безсрочен и грам не ме бОли как се ебават с вас вива и глобул. За някой това не е изгодно и иска нещо друго ми добре има още два оператора нека си го намери. Но да абсолютизирате като в кръчмата айде нема нужда. Защо мтел следял форумите хахаха ми ще следи бе нали трябва да знае какво искат хората и да прецени колко от това да им даде. Да не е луд се прецака и даде повече от колкото някой очаква?
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Ама ти продължаваш да твърдиш че Мтел предлага най-изгодните предлойения обаче(woo)
Противоречиш си обаче - нали казваш, че форума е малък или нещо от сорта. Хем е малък и не е интересен, пък сега казваш друго ;)
Аз съм клиент на Мтел, успокой топката. [B]И това, което казваш няма нищо общо с темата[/B]. А именно: плаща ли Мтел на хора, за да (де)формират обществено мнение. В случая на кого му пука за твоите сметки за Актив+ и Фит? :D
Аз съм с Фит, е и? Не получавам сметка, 2 от 3 пъти не мога да разбера с каква сума разполагам, на сайто информацията е непълна и замръзнала във времето.
На хиляди хора са им "объркани" сметките. Влизал ли си скоро в офис на Мтел? Опашки от жалбоподатели, съответно изнервени и недружелюбни служители.
ЗАЩО това не се обсъжда из вестниците и телевизиите? Защото Мтел са похарчили 35 милиона за реклама миналата година, ето за това. (не съм сигурен дали PR активностите взлизат в това число, възможно е да са отделно, а там какви пари се наливат..)
Това е важното. А ти идваш и ми обясняваш колко евтино приказваш с не знам кой си план..
Аз съм с Фит, е и? Не получавам сметка, 2 от 3 пъти не мога да разбера с каква сума разполагам, на сайто информацията е непълна и замръзнала във времето.
На хиляди хора са им "объркани" сметките. Влизал ли си скоро в офис на Мтел? Опашки от жалбоподатели, съответно изнервени и недружелюбни служители.
ЗАЩО това не се обсъжда из вестниците и телевизиите? Защото Мтел са похарчили 35 милиона за реклама миналата година, ето за това. (не съм сигурен дали PR активностите взлизат в това число, възможно е да са отделно, а там какви пари се наливат..)
Това е важното. А ти идваш и ми обясняваш колко евтино приказваш с не знам кой си план..