Изправена ли е Мтел до стената?

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Re: Изправена ли е Мтел до стената?

Мнение от Обективният » 16 фев 2011, 14:32

Teзи, които защитават Мтел, са много добре с главата. Света не се върти само около Виваком, господа и дами. :P Мтел ще бъде най-големия оператор още 5 години поне, но не защото той е най-добрия, а защото другите два опратора не могат вече 8 години да привлече повече абонати от Мтел.

Всяка фирма има своите падения, важното е да направят, така че хората да не си спомнят затова.

П.С. Как да си махна снимката от профила, за да си сложа нова?

Nikotin666
Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15

Мнение от Nikotin666 » 16 фев 2011, 14:35

Да аз не харесвам мтел но няма алтернатива за мен защото:

1. Договора ми е безсрочен. Някой при да се похвали с това?
2. Говоря за под 18 ст. на минута (ФИТ 30, ФИТ 50 и Фит 80) и под 20 ст. на минута при ФИТ 20, а с Aктив и под 10 ст. на минута. Някой да ми покаже цеана към ВСИЧКИ под 20 ст. при другите?
3. Всичко си активирам, деактивирам и проверявам в сайта им. Не си говоря с оператор (чат пат ползвам чата) и не ходя в офиси. Някой да се похвали с нещо такова при другите?

Да мотат ми фактурите. И кво от това дали ще ги платя днес или след три месеца ме все тая. Да не мога да си проверя моментното потребление, но съм на план в който ми е все тая към кой колко ми остава щото към всички ми едно и също. Все ми е тая къде са ми контактите защото цената към всички ми е една. Тарифата ми е прозрачна.
Трески за дялане бол при мтел, но за наше нещастие много по- малко от колкото при другите. Тези предричания за затваряне на мтел ги слушаме още от времето на преносимостта. Ся пречело автоматичното преподписване. Ма на практика само при мтел него го няма. Изкарваш си договора и той става безсрочен. Голямата бораба и кауза на форума се оказа, че я има от много години само при мтел....

[Quote]или просто не е добре с главата[/Quote]

Айде по- кротко с квалификациите а? Кой не е добре с главата видяхме. Един от големите спецове тук се върза на лъжата на вива за 360 минути към всички за 10 лв. Е тва е нивото на форумните спецове. Кой как ги хване ги води за носа. Ся е на мода да се плюе по мтел без да се мисли. Е туй е малоумието.

lemontree
Регистриран: 15 фев 2011, 10:24

Мнение от lemontree » 16 фев 2011, 14:44

със сигурност има платени както да защитават, така и да плюят по определени оператори. Това, което е интересно за мен, е че в статиите на някои определени новинарски сайтове, когато заглавието е нещо от сорта на "проблеми с мобилните оператори", то в съдържанието има само МТел пак се изложиха, КЗП погна МТел....и др. Може да е така, но не е ли тенденциозно това, че нищо не споменават за другите оператори? Всички имат кирливи ризи, но някак си концентрацията е само върху един от тях. Това според мен е също толкова съмнително, както и платените форумци, за които говорите тук. :(

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 16 фев 2011, 14:53

Темата отиде по дяволите,както и идеята за поставянето и тук.Но нали това беше замисъла ви?Нали за това сте пратени тук?

[B]Кой бе мобилния оператор,който години наред плащаше на корумпирани политици и чиновници,за да не се допусне стъпването на втори такъв?-[u]Мтел[/u]
Кой бе мобилния оператор,който до последно се съпротивляваше срещу намаляването на цените за терминиране,т.нар. цени на едро?-[u]Мтел[/u]
Кой бе мобилния оператор,който стопираше по всевъзможни начини въвеждането на преносимост на номерата?-[u]Мтел[/u]
Кой бе мобилния оператор,който не иска и не иска да премахне автоматичното преподписване на договорите?-[u]Мтел[/u]
Кой бе мобилния оператор,който успява от най-бедната държава в ЕС да изстиска най-голeмите приходи за австрийския си собственик?-[u]Мтел[/u]
Кой бе мобилния оператор,който сътвори уникалния гаф да остави изтормозените си клиенти месеци наред без никаква представа що е то сметка,контрол на разходите или недай си боже прекратяване на договор?-[u]Мтел[/u][/B]

След всичко това,ще се намери ли още някой идиот да ме попита защо атакувам точно Мтел?

Във форума е имало,има и ще има служители или симпатизанти на един или друг оператор!
Но никога не е имало толкова нагла,безпардонна инвазия на пратени с цел лъскане на имиджа,служители.Тук и преди е имало разни фен-чета,трохи и тем подобни,но те бяха тук единствено и само от криворазбрана лоялност към работодателя.Докато в последните дни виждам регистрации на самозабравили се наглеци,които в лицето на хората казват "Ние ще ви манипулираме,ние ще ви дезинформираме и ще продължаваме да ви правим на идиоти.Защото го умеем!"

А народът ни наистина е прост,наивен и манипулируем...казвам го с болка.Дали ще бъде "безкористно" мнение на "доволен" клиент или подхвърлена флашка в "независима" медия...няма значение.Резултата е еднакъв-промито съзнание и празен поглед!

Дий,Росинанте...

Nikotin666
Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15

Мнение от Nikotin666 » 16 фев 2011, 15:16

[Quote]Кой бе мобилния оператор,който години наред плащаше на корумпирани политици и чиновници,за да не се допусне стъпването на втори такъв?-[u]Мтел[/u]
[/Quote]
OK
[Quote]
Кой бе мобилния оператор,който до последно се съпротивляваше срещу намаляването на цените за терминиране,т.нар. цени на едро?-[u]Мтел[/u][/Quote]
А другите като са толкова ЗА защо по дяволите не намалиха цените ами шиткат по 25 и 32 ст. нещо дето им струва 11 ст?
[Quote]Кой бе мобилния оператор,който стопираше по всевъзможни начини въвеждането на преносимост на номерата?-[u]Мтел[/u][/Quote]
И сега като я има кво? Сигурно и трите те пускат по живо по здраво да си ходиш? Справка темата от днес на собственика на този форум и сайт
[Quote]Кой бе мобилния оператор,който не иска и не иска да премахне автоматичното преподписване на договорите?-[u]Мтел[/u][/Quote]
И в момента това е единствения оператор при който подаваш едно заявление и преподписването отпада.
[Quote]Кой бе мобилния оператор,който успява от най-бедната държава в ЕС да изстиска най-голeмите приходи за австрийския си собственик?-[u]Мтел[/u]
[/Quote] А ти на твоя шеф се пробваш да му изстискаш загуби ли?[Quote]
Кой бе мобилния оператор,който сътвори уникалния гаф да остави изтормозените си клиенти месеци наред без никаква представа що е то сметка,контрол на разходите или недай си боже прекратяване на договор?-[u]Мтел[/u][/Quote]
ИЗНУРЕНИ?!? wtf Някой ги кара да копат на нивата ли? Да направиха грандиозна издънка. Да ПР им яко куца. И явно осирацията е зверска и тотална щом компания с техните възможности и размах още не може да се оправи. И какво следва от това? Ти си някъв вид Робин Худ, че ми търсиш правата ли?

freezingskull
Регистриран: 01 яну 2011, 18:29

Мнение от freezingskull » 16 фев 2011, 15:22

Всеки, който подаде предизвестие за прекратяване на договора си, когато му изтече договора, ако не преподпише нов или не звънне на *88 да го спре окончателно, ще има БЕЗСРОЧЕН договор. Това е за Мтел, за останалите не знам.

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 16 фев 2011, 15:27

[Quote]Кой бе мобилния оператор,който успява от най-бедната държава в ЕС да изстиска най-голeмите приходи за австрийския си собственик?-[u]Мтел[/u][/Quote]

Нещо си се увлякъл, това не е вярно. Най-голяма печалба - Австрия, най-голям относителен дял на печалбата спрямо доходите - Хърватия.

metesator
Регистриран: 16 ное 2006, 10:22

Мнение от metesator » 16 фев 2011, 15:58

Nikotin666,

куца ти пунктуацията и като пропуснеш запетайка тук-там, е трудно да се схване мисълта ти. Която по повечето горецитирани точки е "да, ама, ама вижте кой друг бие негрите" :S

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 16 фев 2011, 19:41

Хубаво е да усетиш подкрепата и на разумни хора,които мислят с главата си,па макар и клиенти на Мтел!

Хора,повярвайте ми,настъпило е време разделно в мобилните комуникации и ако вие не допринесете с нещо в битката с тази жестока пасмина,то директно ставате съучастници на тези манипулатори!
Какво става във форума?
Аз може и да съм лош и пристрастен,но все пак :

Потребител №1: IP: хх.ххх.97.84
Потребител №2: IP: хх.ххх.97.84
Потребител №3: IP: хх.ххх.97.84

Потребител №4: IP: хх.хх.189.37
Потребител №5: IP: хх.хх.189.37
Потребител №6: IP: хх.хх.189.37

Потребител №7: IP: хх.хх.185.85
Потребител №8: IP: хх.хх.185.85

Горните потребители са писали в тази и другата тема,която провокира настоящата.
Сещате се,това са тези новорегистрирани "доволни" клиенти на Мтел,които се опитват да ви направят на идиоти!
Нека за всеки регистриран акаунт от платените протежета на Мтел,вие да откажете поне 5 пъти повече клиенти на тези безскрупулни същества!
Пак повтарям,бившата компания на Майкъл Чорни е натикана в ъгъла на ринга.От вас зависи дали тя ще изпадне в нокдаун или отново ще победи по точки!

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 16 фев 2011, 19:55

И какво сега? Реши, че мненията във форума са представителна извадка за цяла България, така ли?
Мтел няма да рухне, повярвайте ми, имайте ми доверие. Маркетинговия отдел е на много високо ниво. Фактът, че Мтел е 15 години на върха, означава, че Мтел е най-харесвания оператор! Това че едни и същи хора пишат тук, не прави Мтел лош оператор. Тази "пасмина", както я нарече някой, е на първо място по предлагани техонологии, качество на услуги и обслужване. Но нали много е лесно да оплюеш нещо, вместо да бъдеш реалист. ;)

Отговори