До кога ще търпим мобилните оператори?!?

XN3K
Регистриран: 20 яну 2011, 20:02

Re: До кога ще търпим мобилните оператори?!?

Мнение от XN3K » 17 фев 2011, 20:03

[Quote]главните виновници са КРС[/Quote]

Абсолютно съм съгласен с това. Ако тази комисия работеше както трябва поне по 2 часа на ден, нямаше да има нужда от протести.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 18 фев 2011, 09:49

Аз предлагам да потърпим още малко ;) все пак не са "забогатяли" много от нас :|

lemontree
Регистриран: 15 фев 2011, 10:24

Мнение от lemontree » 18 фев 2011, 12:19

Абсурдно е да работят по 2 часа... Нали се сещате, че ще има опашки от чакащи за подаване на жалби и преразглеждане на н'ам кво си... Нищо няма да стане с тия 2 часа и то веднъж в седмицата...............(no)

Macinkaаа
Регистриран: 16 фев 2011, 08:46

Мнение от Macinkaаа » 18 фев 2011, 14:51

Да, но и това е нещо. Щото аз лично не смятам да ходя на протест. Какво да правя там? Да викам "ууууу", да чопля семки и да се жалвам на непознати колко съм прецакана? И какво от това? Как това ще реши моя личен проблем? Моята фактура?
Съгласна съм, че от протеста може би ще има полза, но тя ще е след време и този протест е по-скоро превантивна мярка, за бъдещи проблеми с операторите.
А настоящият проблем е между мен и оператора, независимо Глобул ли е Вива ли е или Мтел, та спред мен само с тях трябва да се разбера, а не с КЗП, КРС и други абревиатури разни...
Де да знам така си мисля сега, може и да не съм права. :(

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 18 фев 2011, 15:15

[Quote]Щото аз лично не смятам да ходя на протест. Какво да правя там? Да викам "ууууу", да чопля семки и да се жалвам на непознати колко съм прецакана? И какво от това? Как това ще реши моя личен проблем? Моята фактура? [/Quote]
Не разбрах мъж или жена си,различните ти профили ме объркват,но при толкова анален комфорт доставен от работодателя ти предполагам,че си мъж със женско самосъзнание...
Продължавайте да чистите кафявите петна от имиджа на работодателя си,нали това ви е работата на вас мъжките к.рви,но само недейте да казвате на хората дали да протестират или не.
Тия хора не протестират,защото няма какво да правят,а защото мобилните оператори (най-вече работодателя ви) са докарали до там нещата,че единствения начин да им се противодейства е силовия.
С добро не става,доброто само ги кара да бъдат още по-грижовни към нас отзад,и ако този вид удоволствия на вас,служителите,ви дават нужното задоволство,то правете го!Но колкото и да ви е странно,на нас тези анални игри НЕ НИ ДОПАДАТ!
Може спокойно да пишете с десетките си профили,само не злоупотребявайте с търпението ни!

А на останалите казвам-знам,че вероятно ще се чувствате неловко на подобен протест,знам че е трудно да отстояваш каквото и да е свое право,но говоренето в нета и голото плюене нищо няма да промени!
[B]Жертвайте комфорта си и идете в неделя на този протест[/B].Дори само да седите там,без да правите нищо,пак ще дадете своята лепта срещу беззаконието и липсата на законодателна защита от алчните лами,наречени БГ оператори!

freezingskull
Регистриран: 01 яну 2011, 18:29

Мнение от freezingskull » 18 фев 2011, 22:46

Организаторите на протеста срещу мобилните оператори търсим доброволци за раздаване на флаири (листовки) с информация за протеста. Сборен пункт Паметника на "Васил Левски", до вестниците-при бившото кино Сердика, 12 часа.

badvales
Регистриран: 19 апр 2006, 17:33

Мнение от badvales » 24 фев 2011, 22:20

Отдавна сме на принципа 10 лева на година им е много! Хванат ли се всички да им плащат само по толкова ще обърнат плочата мого бързо.

Освен това здраво сме почнали да им рекламираме дейностите сред представителите на Европейските ионституции в Брюксел и в Германия и във Франция.

Скоро от тази реклама не само на операторите но и на държавните институции отговорни за това ще им се овиди.

Ве правете каквото можете ние продължаваме.

Могат да ни трият могат да ни плюят и фашистите са горили книги, но за каво е нарицателна думите фашист/фашизъм? Да вярно за качествено отопление през зимата ХА ХА ХА :)

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 25 фев 2011, 09:28

[u]Примирение[/u] това е най-хубавото качество към което всеки трябва да се стреми.
Какви са тези "бунтове" и недоволство.
Я се "стегнете" и си ползвайте услугите на конкурентни цени дори в цяла Европа.
Цените са много ниски и няма вече накъде по-ниски.
Нормално е да има такси месечни по 50-60лв с включени минути по 30-60 в мрежата на оператора или в група сем. и прият.

Хайде сега, ползвайте услугите със здраве ;)

Анкъл Самюъл
Регистриран: 10 май 2006, 08:32

Мнение от Анкъл Самюъл » 25 фев 2011, 09:53

Ха такааа!!! И какво са се разпищяли за автоматичното преподписване? А някой да каже, не е ли едно улеснение? И то какво... Или че ви сметките завишени с по 3,5 до 15-20 %! Абе хора, вие за 20% ли сте? Това ли е най-важното?

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 25 фев 2011, 12:05

Паяче напълно подкрепям думите ти!Ей това се казва будно самосъзнание,а такива злетаци като тази/този "Муцинка" или "Пуцинка" ли беше каква беше няма смисъл да си исказват негативните мнения тук...Немога да си обесня как може да има такива хора да казват на прее*аването - "какво толкова" или "какво ти пука" - ще мине(woo)
Тва Българинът е много тъпо животно и всеки ден се убеждавам все повече и повече...Може да няма какво да яде и да ходи да рови из казаните и пак ще се чувства добре ще си каже "какво толкова" ето тук има някаква развалена риба ще я изям и готово-няма да умра гладен!!!
Точно заради ей такива хора сме на това дередже и ни правят на маймуни най-лошото е че процентът им е по голям от този на "будните" българи...УЖАС

Отговори