Тъй като "циничното" изречение е мое се чуствам длъжен да отговоря.
Без да се впускам в дълги обяснение защо не се поддавам на сълзливи локумени реклами, ще припомня само, че мобилните оператори НЕ СА социално министерство. Него отделно го издържаме с данъците си. На частните оператори плащаме за услуга и точка по въпроса. А това че плащаме най-скъпо в ЕС за тази услуга не може да се оправдае със сълзливите им подеяния към няколко човека. Също така ще повторя в още по-категоричен стил :
Аз искам да плащам за изговореното по-евтино[B] и да не ми се включва в цената [/B]на всеки разговор и задължителна такса благотворителност ?
Изправена ли е Мтел до стената?
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Изправена ли е Мтел до стената?
Виж много е извън темата това нещо за благотворителността ама не аз я повдигнах , но и аз искам да ти отговоря. Аз, а и още поне един от пишещите тук сме от един друг форум /и се смея с глас като му казват, че е агент на ментел щото определено не / та ние се познаваме от един друг форум, който събира приходите от рекламните банери и ги дарява - да сме го разтръбили! В бившата ми работа всички давахме по един лев всеки месец - да сме оревали орталъка - НЕ! остави това нещо не е в твоя полза, така де за тезата ти. Затова е благотворителност - да е анонимно, останалото е фалш и спекула. ПС и знаеш ли как се дарява - директно на децата, а не на разни дето го взимат. Или такива дето го търгуват. Сори за тона, но просто побеснявам като гледам какво кълчене и помпозност се демонстрира на тия мероприятия, както те си ги наричат.
Говорим за различни неща, но както и да е. Наистина това е за друга тема.
И да се върнем на темата, май никой не отрича масираното нашествие на мтелски служители по форумите.
Което си е факт!
-
- Регистриран: 07 фев 2011, 15:16
Не се прави на ощипан. сумайти хора виждам, че единствената им работа е по някакъв начин да пишат про-глобулски постове.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Ами той,мушице,поне застава със собствения си ник,а не вкарва още десетина регистрации в употреба да му пригласят!
Хайде сега ми обясни,ти защо пишеш от няколко профила и мислиш ли,че е това е начина да си изтриете насрания г.з?
Хайде сега ми обясни,ти защо пишеш от няколко профила и мислиш ли,че е това е начина да си изтриете насрания г.з?
Имам чувството, че най-неграмотните и прости служители са изпратени на тази неблагодарна работа. А едно време завиждах на мтелци за хора като moteк, който не само даваше полезна информация, но и помагаше на хората с проблеми.