Моб. оператор продължава да продава предплатени карти,без регистрация!
Re: Моб. оператор продължава да продава предплатени карти,без регистра
Тази "асоциация" на кой свят живее? Вместо да протестира срещу регистрацията, те се загрижили за обратното. Дали има и 1 киент, който би възразил срещу липсата на регистриране?(no)
Ако чакаш на КРС и КЗК да те пазят, жив си умрял. Просто четеш внимателно договора (препоръчително с адвокат до теб) и внимаваш какво подписваш.
Това за под средните европейски цени ми е любопитно да го видя в числа.
Това за под средните европейски цени ми е любопитно да го видя в числа.
Контрол над масите, Big Brother, владеене на информацията, особено личната. Какво по-ценно за властта а оттам и доброто бъдеще на капитала. Хайде да видим оня с 1000-та карти осъдиха ли го? Няма начин.
Елементарно. Само тъпите журналисти дето само знаят да психират хората не са си направили труда да помислят за 10 сек.
Въпроса не изисква някакви кой знае какви технологични познания. Достатъяна е проста здрава логика за разбереш, че да плашат хората е невероятна глупост.
Въпроса не изисква някакви кой знае какви технологични познания. Достатъяна е проста здрава логика за разбереш, че да плашат хората е невероятна глупост.
-
- Регистриран: 07 фев 2011, 15:16
Много ясно, че сравнението е по абсолютни стойности на услугите. То ако беше на базата среден доход телекомуникациите в Люксембург щяха да са най-евтини :)
i globul gi predlaga tezi karti
И Глобул предлага предплатени SIM карти за данни без регистрация на картата.
[Quote]От КРС отговориха, че през последната година цените на мобилните услуги у нас са паднали с над 60% и в момента са под средните за Европейския съюз.[/Quote]
(woo)(woo) Върха на наглостта!!! Ето я вече и официално истинската роля на тия торби с тор КРС - защитници и подлоги на мобилните оператори. Ееееххх кога ще ги стигнем....румънците(angry)
(woo)(woo) Върха на наглостта!!! Ето я вече и официално истинската роля на тия торби с тор КРС - защитници и подлоги на мобилните оператори. Ееееххх кога ще ги стигнем....румънците(angry)
За Мтел ли ставаше въпрос? Щото на мен тая оранжева флашка ми приличаше на Виваком, а и Глобул също имат такива карти...
Не мога да разбера какъв им е проблема с тия предплатени нет карти. Честно.