Новият Интерфейс на МБ е пълна повърня!!!
Re: Новият Интерфейс на МБ е пълна повърня!!!
[Quote]Искам да дам две предложения -
1. Нека прочетените теми се маркират като такива след отварянето им (както беше в старата версия)
2. Нека когато се натисне бутона "Последно мнение" в дадената тема, то да не излиза в избледнял шрифт, а напротив, както преди да излиза в удебелен шрифт! [/Quote]
(yes)
1. Нека прочетените теми се маркират като такива след отварянето им (както беше в старата версия)
2. Нека когато се натисне бутона "Последно мнение" в дадената тема, то да не излиза в избледнял шрифт, а напротив, както преди да излиза в удебелен шрифт! [/Quote]
(yes)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Да ПОНЕ това да остане,като влиза човек да разбира това което чете за кое се отнася и да вижда във всеки един момент кой коментар е чел и кой не...
Аз бях писал и преди за тези неудобства:
Ама май няма да ни огрее и никой не ни обръща внимание
Ама май няма да ни огрее и никой не ни обръща внимание
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
интересно защо никой от модовете не обръщат внимание на тази тема(woo)тва да се правиш на сляп и глух е изкуство(yes)
[Quote] и да вижда във всеки един момент кой коментар е чел и кой не..[/Quote]
Наистина много е гадно това,де не се маркират прочетените теми(no)
Наистина много е гадно това,де не се маркират прочетените теми(no)
Спокойно,ще и обърнат внимание (ще я изтрият) :)
много е дразнеща тази нова версия на сайта. старата беше много по-добра. най-малкото виждаше се кои мнения си прочел. сега като не може да се върне човек на старата версия, не знам, или ще свикна или ще се откажа да влизам.
Вероятно на тези който не пишат много им харесва:P
Ама аз като следя мненията постоянно и не мога да виждам какво съм прочел и какво не МНОГО СЕ ДРАЗНЯ.
Жалко,
Ама аз като следя мненията постоянно и не мога да виждам какво съм прочел и какво не МНОГО СЕ ДРАЗНЯ.
Жалко,
А само при мен и Mozila Firefox ли заглавието на темата е сбито на едно супер малко поле, в пъти по-малко от това на автора на дадена тема?
Говоря за основния облик на форума.
Говоря за основния облик на форума.
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:38
Да връщат опцията (премини към старата версия),че тая нова версия е отвратителна(angry)