Optimus one или Nokia c5 03
Optimus one или Nokia c5 03
Плс помощ скоро ще си взимам смартфон от виваком спрял съм се на два модела LG Optimus one и nokia c5 03 ?! Знам че оптимус има по хубав капацитивен дисплей, но предпочитам симбиан пред андроид . просто ми е някак много сложен .. Моля някои който разбира от тези неща да сподели мнението си :S
Re: Optimus one или Nokia c5 03
Взимай Optimus One симбиян е вече история андроид е бъдещето.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Ами като изключим много по-добрите дисплей,камера,ОС,батерия и външен вид,LG-то с нищо не превъзхожда Нокиата...
-
- Регистриран: 08 май 2006, 21:12
Ако държиш на GPS-са вземи нокията.
Хмм гпс не ми трябва толкова , телефона ще го ползвам предимно за брузване и музика ?! Кой е по добрият вариант за това :|:( Ще згреша ли много ако взема нокиата заради дизаина и заради това че ми изглежда по надеждна ... :(
Хмм гпс не ми трябва толкова , телефона ще го ползвам предимно за брузване и музика ?! Кой е по добрият вариант за това Ще згреша ли много ако взема нокиата заради дизаина и заради това че ми изглежда по надеждна ...
-
- Регистриран: 08 май 2006, 21:12
Щом не ти трябва GPS обърни внимание на камерите, на LG-то е 3MP, а на нокията е 5MP, също така SAR на LG-то е много по-нисък от на нокията.
П.П. В нокиите няма нищо надеждно, бънгии са отвсякъде.
П.П. В нокиите няма нищо надеждно, бънгии са отвсякъде.
[Quote]но предпочитам симбиан пред андроид . просто ми е някак много сложен .. [/Quote]
Ами защо питаш тогава,взимай си нокиата и се радвай:D Аз преди да мина на андроид дълго четох и се колебах,но не съжалявам и за секунда.Просто андроид е на светлини години напред,ноо трябва преди това да почетеш(поне инструкцията за тела),има си особености,иначе ще ревнеш на втория ден.Преминаването от симбиан на андро е все едно да минеш от МП3 плеер на Hi-Fi уредба :D(woo):D
Ами защо питаш тогава,взимай си нокиата и се радвай:D Аз преди да мина на андроид дълго четох и се колебах,но не съжалявам и за секунда.Просто андроид е на светлини години напред,ноо трябва преди това да почетеш(поне инструкцията за тела),има си особености,иначе ще ревнеш на втория ден.Преминаването от симбиан на андро е все едно да минеш от МП3 плеер на Hi-Fi уредба :D(woo):D
чувал съм такива мнения и преди .. ако не те товаря с въросите си кажи все пак кое устроиство ще е по добро за музика и браузване и кое е по доброто на андроид . Благодаря :)
между другото добавих още 1 оферта самсунг 723 има капацитивен дисплей и най хубавата камера от 3те , но пък е с бада това голям минус ли е ?! :(