UNICALL XS-Виваком отвръща на удара globul universe с план за бедните

globul-alabala
Регистриран: 19 яну 2011, 15:42

Re: UNICALL XS-Виваком отвръща на удара globul universe с план за бедн

Мнение от globul-alabala » 04 мар 2011, 23:19

а някой чувал ли е за термина below cost:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
това правят Виваком и скоро ще дойде момента да се сгромолясат с гръм и трясък. който е по-навътре в нещата ще ме разбере.
някой беше казал, че мтел и глобул няма да има кого да преподписват автоматично-сори пич, но те винаги ще има кого да преподписват, друг е въпроса, че до 2 месеца и те махат авто подписването.
друг беше написал RIP na MTEL - напълно съм съгласен, тъй като те може би от високомерие не реагират адекватно на пазара и програмите и хората бягат от тях, а и те първи пуснаха автото и разчитаха много на това.
Трети беше написал, че Мтел имат поне 50% пазарен дял-----хммммм Глобул държи 56% процента от пазара на абонаменти на ЕГН (физ. лица) - факт неоспорим. Мтел държат голям дял от корпоративните клиенти, но Вива им ги дърпа здраво, докато Глобул отстъпват в тоя сегмент и въпреки, че работя за Глобул, трябва да го призная това.
Но помнете ми думата - термина below cost е в пълна сила за Vivacom, единствено чакам момента, в който ще си направя кефа като се прецакат сами;);););););););)

SIMCARD2011
Регистриран: 04 май 2008, 21:37

Мнение от SIMCARD2011 » 04 мар 2011, 23:37

Не Мога да кажа че обезмисля симпатията защото първо минутите се натрупват до 400 ...и единия ако не говори другия има възможност да попрекали ... и другото което е най-важно тарифирането е на 30 секунди което реално увеличава двойно кратките разговори! така че все още има хляб в симпатията......

Нека се върнем месеци назад когато имаше планове ЗЛАТО!
ами смело мога да кажа че отговор на ВИВАКОМ отностно плановете на Глобул ще са
позабравените планове ЗЛАТО ! така че очаКВАЙТЕ ГИ СКОРО

пОМНИТЕ ЛИ ПРИ ПЛАНОВЕТЕ ЗЛАТО ТАРИФИРАНЕТО БЕШЕ НА 30 СЕКУНДИ И СЕ НАТРУПВАХА НЕИЗГОВОРЕНТИЕ МИНУТИ ЕТО ТИ ЕДИН ГОЛЯМ + ТАКА ЧЕ .....

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 04 мар 2011, 23:44

[Quote]а някой чувал ли е за термина below cost
това правят Виваком и скоро ще дойде момента да се сгромолясат с гръм и трясък. който е по-навътре в нещата ще ме разбере.[/Quote]
Aми ти бре поредния икономически "гуру" чувал ли си "low cost" авиокомпании;)
Такива капацитети като теб предричаха в тази криза "смърта им",да ама не,живия пример ти е WizzAir в България(а и не само)Като сте такива икономически светила що не ходите на Wall Street бре капацитетчета с промити мозъчета.
Б..си ако бяха(служителчета на Кооператорите) ви назначили за преброители,щяхте да изкарате България 15-20 000 000(woo)

globul-alabala

Мнение от globul-alabala » 04 мар 2011, 23:52

според мен колкото и да се напъваш, Вива винаги ще са 3-ти. Това, че работя за Глобул не означава, че ме е.е за тях, но реално аз и много по-големи "икономически светила" мислят така, а и някои действия на Вива го доказват. Но ти ако си такова светило ще го разбереш, согурен съм;)

allekzandar
Регистриран: 04 мар 2011, 22:33

Мнение от allekzandar » 04 мар 2011, 23:56

Някой ще ми отговори ли какви са тия "фиксирани мрежи" или ще се "осветлявате" до сутринта?8)

globul-alabala

Мнение от globul-alabala » 05 мар 2011, 00:06

домашни телефони;):D:D:D:D

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 05 мар 2011, 00:07

[Quote]според мен колкото и да се напъваш[/Quote]:D:D
Аз не се "напъвам" просто си следя къде ми е изгодно;)Пак казвам -на мен,ако на теб ти е изгодно стой си там Никога не съм защитавал с такава фенска злоба някой оператор или телефон,просто ме е яд като фаворизирате някоя марка или оператор и отричате някои явни неща.Специално от твоя работодател съм се махнал защото имаха най гадните условия за АП,и друг път съм поставял въпроса- какво им пречеше да признаят предизвестието за прекратяване на договор(angry) както в мтел за една карта съм пуснал [u]11 месеца по рано[/u] предизвестие за прекратяване и ако в този последен месец съм възпрепятстван да си спра абонамента договора ми става безсрочен

SIMCARD2011
Регистриран: 04 май 2008, 21:37

Мнение от SIMCARD2011 » 05 мар 2011, 00:07

Алтернативните фиксирани оператори със свързаност с мобилната мрежа на VIVACOM са: Кейбълтел, Интеруут България, Спектър Нет, Мобилтел - фиксирана мрежа, Космо България Мобайл - фиксирана мрежа, Евроком, Некском България, Ай Ти Ди Нетуърк, Транс Телеком, Орибтел, Скат ТВ, Вестител БГ, Интербилд, Нет Ис Сат, Глобъл комюникейшън нет, Телеком 1, Източна телекомуникационна компания, Голд Телеком България, Варна Нет и Интербилд.

ТОВА СА ФИКСИРАНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ДОМАШНИТЕ ТЕЛЕФОНИ БЕ ЧОВЕКО :П

allekzandar

Мнение от allekzandar » 05 мар 2011, 00:07

че то има ли ги още(woo)

allekzandar

Мнение от allekzandar » 05 мар 2011, 00:15

Този план наистина не е лош!Само заради неограничените разговори с един номер си заслужава 5-те лв.

Отговори