Иск срещу МТЕЛ за 100 милиона лева

niki2000
Регистриран: 01 мар 2011, 00:42

Re: Иск срещу МТЕЛ за 100 милиона лева

Мнение от niki2000 » 08 мар 2011, 00:31

(yes)ДА НАКАЖЕМ зложелателите на потребителя – MTEL и GLOBUL, за позицията им, че НЯМА да премахнат АВТОМАТИЧНОТО ПРЕПОДПИСВАНЕ.(yes)

freezingskull
Регистриран: 01 яну 2011, 18:29

Мнение от freezingskull » 10 мар 2011, 22:02

смао по форумите не става, кога ще разберем че не разбират от дума?!?

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 19 мар 2011, 12:08

Добре де, аз като страничен наблюдател по темата да ви попитам... не допускате ли възможността г-н Ганчев да търси начини да доказва значимостта си и да привлича внимание под предтекст, че защитава интереса на потребителите. Атаките му срещу М-тел не са от вчера. Не за първи път заплашва с дела, които в последствие губи.
Явно този човек има някакви лични интереси и най-малкото има някой, който стои зад гърба му. След този съдебен иск е лесно човек да се досети кой е този някой... Друг въпрос е и какво ще прави с парите, ако спечели? Ще ги раздаде на потребителите, които защищава? На онзи под 1% от потребителите на М-тел? Освен това ми е интересно толкова ли сте доволни от Глобул, Вивател??? Аз лично никога не съм имала проблем с М-тел, за сметка на гадните глобулски измамници, страх ме е сметката да вляза да си платя, вляза ли веднъж, не бога един час да изляза, предлагат ми от свирка до атомна бомба, само и само да не ги санкционират???

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 19 мар 2011, 12:26

Не 100 млн.,а затвор за тези нищожества!

adventure_man
Регистриран: 17 мар 2011, 00:10

Мнение от adventure_man » 19 мар 2011, 13:11

Уважаема како Маро (MaxMara), забелязвам че за страничен наблюдател доста успешно цитираш официалното становище на Мтел в първата част на поста си. Малко или по-скоро доста намирисваш на вътрешен човек на Ментел. Ако си беше направила труда да прочетеш позицията на АПТИУ (да отбележа, че хората са били достатъчно коректни освен тяхната позиция да публикуват и тази на Ментел, макар че по-скоро тяхната е липса на такава) щеше да видиш,че следващите протести ще са репективно срещу Globul и Vivakom. Просто Мтел водят убедително в класиацията за безобразия и наглост. Що се отнася до иска ясно са си казали хората, че ще се формира граждански комитет, който ще разпределя обезщетението между жалбоподателите. АПТИУ е организатор и инициатор на иска да, но няма да участва в разпределението. Като заключение просто ще ти препоръчам да бъдеш по-обективна в коментарите си, а и предполагам си поне средно грамотна, след като съумяваш да работиш с компютър и интернет, та чети не само вашата позиция, тази на Мтел, но и тази на другите!!!

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 19 мар 2011, 13:21

Скъпи господине, освен че съм абонат на М-тел и Глобул, връзката ми с мобилните оператори се изчерпва до там, това доста хора в този форум го знаят, така че не ми лепете етикети, които са ви удобни. Както вие изказвате вашата позиция, така аз имам правото да изкажа моята, а за да разберем кой е крив и кой прав, ще изчакаме да мине време, времето е най добрия показател! Ще видим кой-какви пари ще разпредели :) надеждата умира последна. От собствения си скромен опит, мога да кажа че с М-тел проблеми не съм имала... може да е късмет, но с Глобул съм имала доста! А това че чета и се информирам, не ме превръща в задкулисен играч на М-тел, просто ми е смешно за какво се хвана народа, при положение че има доста по съществени проблеми в държавата, но явно на доста хора четенето не им е сред приоритетите и не виждат как собствената им държава ги манипулира, отвличайки им вниманието с несъществени неща, за да може да си язди кона необезпокоявано! Ще поговорим след време, когато няма да има пари за хляб та какво остава за мобилна комуникация!

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 19 мар 2011, 18:15

Като сте го ударили на откровения, викам и аз да си изкажа мнението като абонат на М и Г (с прискърбие мога да кажа - точно двете най-големи компании в тази сфера, работещи против и в ущърб на своите клиенти, пънещи се всичко и против всичко и все още не премахнали автоматичното преподписване на договори):

[B]Все ми е тая за целите и личните подбуди на г-н Ганчев, за организиране на протести и съдебни дела срещу някой от мобилните оператори, особено когато виждам, че са достатъчно некоректни, нагли и безочливи. Достатъчно е постигнатия резултат от съдебното дело да ме удовлетворява и да препокрива очакванията ми, нуждите ми като клиент и потребител. Не се боря за лично облагодетелстване и не гоня финансови стремежи, а коректно отношение, уважаване на клиентското мнение и точни сметки... Жалко, че и двата оператора не се славят с добро минало, а най-тъжното е, че това продължава и понастоящем. Не искам и 1 стотинка, ако това дело бъде спечелено и съвсем не ме касае как и по какъв начин ще бъдат разпределени или не въпросните пари. Ще съм удовлетворен от това да се почувствам като истински потребител и клиент, а не със страх да отварям месечната си фактура, да следя дати за да не ми се преподписва договора с години напред, да броя минути и да водя точна аритметика на проведените от мен разговори. Искам да имам законното право на избор ако не съм доволен от предлаганите цени и качеството на дадени услуги при един оператор, да мога да се обърна към друг такъв, което да не ме ощетява финансово или морално, искам да бъда един обикновен доволен клиент, който да си плаща с кеф - коректно издадените фактури. Не искам да се обръщам всеки месец към служителите на операторите с молба за преизчисляване на фактури, начислени такси, автоматично активирани непоискани от мен услуги, не искам дори да говоря с оператор на *88, освен в случаите, в които имам нужда от помощ или информация, а не пререкания и скандали.... Искам да живея в една нормална европейска държава, в която клиента да се уважава, като такъв, а не да се тъпче и ощетява! Смятам, че едно такова дело ще се отрази не само на имиджа на дадена некоректна компания, ами ако бъде спечелено, то дълбоко ще бръкне в джоба на същата, като за напред послужи за оправяне на отношението спрямо своите пладнешки обрани клиенти поради липсата на ясно регламентирани закони и подкупни институции и служители. Много ли искам..?[/B]

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 19 мар 2011, 18:43

МНОГО ТОЧНО НАПИСАНО,БРАВО!!! ДАЙ БОЖЕ СКОРО ВСИЧКИ ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАСЪЖДАВАТ ТАКА!!!

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 20 мар 2011, 07:55

Моля ви не копирайте линковете от Firefox или ползвайте сайт за съкращение като http://bit.ly/

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 20 мар 2011, 11:03

http://goo.gl/GOJk8

Отговори