Как се работи в Германос
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Как се работи в Германос
5 ДНИ и само аз пиша тук. Няма ли да я заковете най-долу. Или пък фиксирайте страница номер 2 или 3 само за заковани теми.
Днеска бях в магазин на Германос да си взема бикънект hi 5 ,казвам кратко и ясно за какво съм и какво искам ,започна се предлаганетоо на абонаменти от 5 лева и нагоре после,при което категорично отказвам и повтарям , че ми трябва бикънект, а не абонамент ,бяха 2-ма служите ли , при което идва втория и казва: "Пусни и една за 2 лева на месец" (или нещо подобно). Другият ,който ме обслужваше само добави "Все ще можеш да отделиш 5 лева на месец". Аз категорично им заявям , че не ми трява имам си към другите 2 оператора карти и съответните минути и т.н. , и не ми трябва друг абонамент,защотот няма с кой толкова да говоря ,а ми трябва за 2-3 номера ,като в пакета са 5 и са достатъчни.При което Господина веднага смени изражението си на "обиден съм".След , което вече си се регистрира картата и на излизане добавям едно довиждане ,без съответния отговор,и още преди да изляза от магазина се започва едно обсъждане...Поне да бяха изчакали да изляза пък да си плямпат каквото искат..но това явно е прекалено,много време за да изчакат.. : )) Пък и не ми трябва да плащам всеки месец абонамент и това да го мисля,след като нямам чак такова потребление, но до последно се опитваха и двамта да ми направят договор, с не до там толкова любезно отношение,колкото се очаква. : ))
-
:D Ти нали от най-изпадналата селяшка измет не си очаквала нещо повече ?
Още с влизането (АКО Е НЕОТМЕНИМО) с груб, дърварски тон казваш с пари в ръката : Дайте ми пакет ...... едй си кой .. ! Ако нещо почнат да обясняват просто ги режеш с : Не ме занимавайте, дайте каквото ви поисках, имате го в каталога , трябва да го имате и в магазинчета си , налии !
Още с влизането (АКО Е НЕОТМЕНИМО) с груб, дърварски тон казваш с пари в ръката : Дайте ми пакет ...... едй си кой .. ! Ако нещо почнат да обясняват просто ги режеш с : Не ме занимавайте, дайте каквото ви поисках, имате го в каталога , трябва да го имате и в магазинчета си , налии !
Да янсо така трябва да се действа,ноо..просто не съм от този тип йора и ми е малко трудно да ги режа толко грубо...но допсоледно ми обясняваше,колко по изгодхно щяло да ми бъде да еди кой сиплан на еди каква си тарифа...ама повече си говореше на празния ми поглед и нетърпението отвътре да приключи и да си тръгна,а накрая като видя , ч не го и слушам млъкна за няколко секунди... :X
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Това не сам хора:)ама имайте напрадвид че това им е ЗАДЪЛЖЕНИЕ:|
-
- Регистриран: 18 май 2009, 20:23
Съгласен съм с написаното,аз лично съм бил свидетел на такива "любезни прояви" на служителите,пращат ми СМС в който пише "ела в най-близкия магазин за да вземеш спечелен от теб телефон" а като отида ми казват "еми трябва един договор за 2 години,отделно се плаща и за телефона". От всичко това аз си вадя един извод: Мобилните оператори са муфтаджии !
xaxaaxxx ще ме побъркаш с това изказване
-
Тази тема НЯМА ли вече да потъне ??? (angry)(angry)
Днес в Internity си купувам телефон за 15 лева (беше с отстъпка по програма "Заедно" на GloBul) и служителите се опитаха да ми обяснят, че той задължително върви със застраховка за 9 лева ;) След като им отговорих, че няма да дам 9 лв за застраховка на телефон, който струва 15 лева, се опитаха калъфче да ми дадат да не се драска. Отново им повтарям, че телефонът не струва 1500, 15 лв, плюс това е с капаче и няма да му се издраска дисплея, а те ми викат - капачето ще се издраска :D
Който си взима телефон на изплащане трябва много да внимава да не му набутат някаква услуга за 10-20 лева към договора, защото се опитват и това да направят. Месечната вноска ти се оскъпява с някакви стотинки, но е много дразнещо. Вече са се опитвали при мен и не провървя естествено.
Аз по принцип гледам да си преподписвам договора online за да избегна човешкия фактор.
Баща ми ме кара да му зареждам ваучера с SMS за да не влиза в магазина, че като го видят - 50 годишен човек с b-connect и им светват очичките и не го оставят на мира...
Който си взима телефон на изплащане трябва много да внимава да не му набутат някаква услуга за 10-20 лева към договора, защото се опитват и това да направят. Месечната вноска ти се оскъпява с някакви стотинки, но е много дразнещо. Вече са се опитвали при мен и не провървя естествено.
Аз по принцип гледам да си преподписвам договора online за да избегна човешкия фактор.
Баща ми ме кара да му зареждам ваучера с SMS за да не влиза в магазина, че като го видят - 50 годишен човек с b-connect и им светват очичките и не го оставят на мира...
Точно така за b-connect влизането е строго забранено купува се ваучер от хранителните магазини например СБА. Незнам защо вече няма по реповете. Навярно мафия. :)