Blackberry Пакет
Blackberry Пакет
Здравейте , в момента ползвам карта на глобул Web & Talk 25лв. и мисля да си активирам ББ пакет, но в Глобул предлаганите са с 10/30/1000МБ . Искам да попитам дали при свършването на тези мегабайти от пакета ще мога да ползвам интернет от мойта си дата сим карта ("неограничените") или не?
Re: Blackberry Пакет
НЕ, ще те таксуват за ББ трафик, а не "дата" такъв.
-
- Регистриран: 07 фев 2010, 19:54
Здравей,
след като се изразходят МБ от допълнителният ББ пакет браузването ти е free от web&talk абонамента, но ще ти се таксъва самата маил услуга 0,60 МБ. (доста време ми отне докато попадна на компетентен оператор от колцентъра на глобул)
Аз бях на ББ плюс 23,50 със активиран адд-он 2,50 go web unlimited резултата е същия като гореописания.
Единственивт неограничен нет за ББ предлага виваком но на цена над 40 лв.
Единствено при м-тел не знам как е комбинацията дата план със ББ пакет
след като се изразходят МБ от допълнителният ББ пакет браузването ти е free от web&talk абонамента, но ще ти се таксъва самата маил услуга 0,60 МБ. (доста време ми отне докато попадна на компетентен оператор от колцентъра на глобул)
Аз бях на ББ плюс 23,50 със активиран адд-он 2,50 go web unlimited резултата е същия като гореописания.
Единственивт неограничен нет за ББ предлага виваком но на цена над 40 лв.
Единствено при м-тел не знам как е комбинацията дата план със ББ пакет
Браузъра не се ли води също към ББ трафик ?
Колко МБ горе-долу изполваш от 100те в плана
Колко МБ горе-долу изполваш от 100те в плана
Здрасти,
Имаш ли инфо дали може да ползвам нета на оператора през предплатена СИМ карта на Виваком, без да ми се налага да се абонирам за ББ услуга, така както си ползвам мобилен нет на всеки друг смартфон?
Имаш ли инфо дали може да ползвам нета на оператора през предплатена СИМ карта на Виваком, без да ми се налага да се абонирам за ББ услуга, така както си ползвам мобилен нет на всеки друг смартфон?
-
- Регистриран: 04 май 2011, 23:27
Някой ще отговори ли на това?:)
Здравейте, искам да ви попитам дали мога да ползвам чата и мейл клиента на ББ само с дейта пакет а не с ББ пакет от Мтел?