5800 vs e52
5800 vs e52
Здравейте трябва ми малко помощ...
Трябва да взема 2ри телефон... Избора е Нокиа 5800 или Нокиа е52 ???
Очаквам вашите мнения и предложения...;)
Трябва да взема 2ри телефон... Избора е Нокиа 5800 или Нокиа е52 ???
Очаквам вашите мнения и предложения...;)
Re: 5800 vs e52
нито едното нито другото !! ВЕЧЕ НОКИА ЗАПАДАТ !!! По добре си вземи един самсунг wave 525 за същите пари и ще си по доволен ... поне BADA e добра и не цикли като симбиана
Не слушай глупостите на хората преди мен ! Аман от разбирачи, като не ви харесва Нокия не давайте мнения. Човека се е спрял на два телефона и иска един от тях. Защо си мислите че задължително всеки иска да сложи самсунг в джоба си, да не говорим пък за сони ериксон.
По темата - моят съвет е ако ще е втори да е Е52, заради по-компактните размери. И все пак най-основния въпрос си остава ти да го решиш - дали искаш тъч телефон, или такъв с нормална клавиатура.
По темата - моят съвет е ако ще е втори да е Е52, заради по-компактните размери. И все пак най-основния въпрос си остава ти да го решиш - дали искаш тъч телефон, или такъв с нормална клавиатура.
Znachi tozi shte igrae rolqta samo za slushalka... Polzvam Nokia E72 i HTC Desire... Sega mi trqbva oshte edin telefon samo za slushalka... i mai mai shte bude E52...(beer)
А щом търсиш телефон за слушалка защо не огледаш някой от по-евтините модели. Нито ще те е яд ако го изпуснеш или счупиш, нито ще се притесняваш колко време говориш защото батерията ще я зареждаш веднъж на 2 седмици най-много.
-
- Регистриран: 19 яну 2011, 15:42
ако ще го ползваш за слушалка наистина бих ти препоръчал по-евтин модел, просто няма смисъл, но ако наистина искаш един от двата - Е52...... имам резерви и към двата модела, но определено Е52 е по-добрия избор, ако не държиш на тъч-а.......казвам го като продавач на телефони ( с абонам. програми :) )
След доста чудене и мислене... Избрах Sony Ericsson C905... изкуши ме камерата ... (beer)