Интересно ми е защо говорите за влошаване на услугите. Това че скороста паднала не значи, че няма да ви се отварят страниците по същия начин, тези скорости са ОГРОМНИ, единствено обаче има влияние ако ползвате пиратски неща и точите/качвате в нета, да тогава разлика има, но само тогава.
Тоест влошаване = намалени скорости към пиратско съдържание. Има нещо грешно в тая работа (тоя начин на мислене).
Новите тарифи на Spectrum/Mtel
Re: Новите тарифи на Spectrum/Mtel
При мен пък на Мегалан напоследък се наблюдава по-скоро увеличаване на скоростите - явно правят някакви тестове.:)
При 25-левовата тарифа стигам 8-9 MB/с.:)
При 25-левовата тарифа стигам 8-9 MB/с.:)
И аз вкъщи имам някакви скорости от този порядък, но само за даун и само за БГ, международната е скапана, канала вече вечерта се пълни и пинга се увеличи.
Мммм Даааа. (no) Сигурно и линукс дистрибуците по 4-5 Гб са пиратски трафик. Боже боже до къде може да стигне глупоста в оправдание на алчността!(angry)
Ами подобрение ли да му казвам ? Намалени скорости, увеличени цени ? Кабелите още хвърчат. И защо увеличения bandwidth мислиш, се използва само пиратски дейности ? Толкова стрииминг сайтове има вече, доста хора си хора ползват и отдалечен достъп. Цял свят се стреми към увеличаване на скоростта, само ние преоткриваме Америка с по-ниски скорости и по-високи цени. Да не говорим, че сме на едно от последните места по разпространение на широколентов интернет.