Тия изроди от М-тел ми скъсаха нервите
Re: Тия изроди от М-тел ми скъсаха нервите
Как да ти отговори,доколкото си спомням ти като напълно непознат му искаше лични данни като ЕГН...
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Прати си единтификацията и служебния номер в М-Тел и ще ти звънна.
Ами аз кво да кажа 3 седмици телефона ми е оставен в магазин на мтел в провинцията с обещание да замине за сервис в София. Питам през 3 дни как е телефона в сервиза ще го оправят ли скоро??? оо да казват ... званя аз по сервизите като луд и се оказва че 20 дни телефона си седи в офисчето без да е пратено в сервис такова безхаберие не бях срещал. Сега пак обещаха да го пратят но не вярвам вече (angry)
Ти си на далавера. Ако до 30 календарни дни от приемо-предавателния протокол не ти го оправят трябва да ти дадат нов или да ти върнат цялата заплатена сума.
Няма протокол има един хварчащ лист с печат и подпис че е приет в магазина това едва ли е достоверно:| 30 Работни дни е срока мисля:(
Имаш документ, че е даден телефона. Това е достатъчно.
Срокът по закон е 30 календарни дни.
Срокът по закон е 30 календарни дни.
(angry)(angry)(angry)(no)
[Quote]Toва си е характерно за Мтел, опашките в магазините им. [/Quote]
Винаги ми е било супер странно колко точно глупав трябва да е някой за да се реди на опашка и то в магазин на мобилен оператор. Направо глупаво на квадрат, особено що се отнася до Мтел БЦ-та. Може да се плаща не само там, ами и в цялата дилърска мрежа (да напоня, че Мтел е с най-голямата търговска мрежа), през автомати за плащане, банков път, банкомати, Изи Пей, Ипей...Боже колко много начини има..- обаче НЕ, треа да се наредиш точно в БЦ на Мтел за някакви си глупости като плащане... неАм думи..
Винаги ми е било супер странно колко точно глупав трябва да е някой за да се реди на опашка и то в магазин на мобилен оператор. Направо глупаво на квадрат, особено що се отнася до Мтел БЦ-та. Може да се плаща не само там, ами и в цялата дилърска мрежа (да напоня, че Мтел е с най-голямата търговска мрежа), през автомати за плащане, банков път, банкомати, Изи Пей, Ипей...Боже колко много начини има..- обаче НЕ, треа да се наредиш точно в БЦ на Мтел за някакви си глупости като плащане... неАм думи..
-
- Регистриран: 06 фев 2010, 22:33
Интересно, че не само Мобилтел, но и другите телеком оператори, все още не предлагат отстъпка от дължимата сума, при плащане по банков път или електронно (ePay.bg, eBG.bg, банкомат). Едва при такова положение масовият български пътребител може да се замисли, и да не се реди по каси и по опашки.
Обаче май дори при отказ от хартиена фактура, което е разход за оператора, не всички оператори предлагат отстъпка... Е какво да очакваме тогава?! Направо си прилича, че повечето телекоми всъщност насърчават клиентите си да им ходят в магазините... (whistle)
А това може също да си има маркетингова и пазарна логика. Напр. "затвърждават се" връзките оператор-клиент, има евентуално готини консултантки, обръщат ти внимание, някой говори с теб, виждаш и "попиваш" визията на магазина и рекламите и т.н.
В редица страни на Европа напр. при плащане с директен дебит получаваш фиксирана отстъпка, или напр. 1%, подобно е и при електронно плащане... А отказа от хартиена фактура с писмо също се стимулира финансово, не само морално!
Обаче май дори при отказ от хартиена фактура, което е разход за оператора, не всички оператори предлагат отстъпка... Е какво да очакваме тогава?! Направо си прилича, че повечето телекоми всъщност насърчават клиентите си да им ходят в магазините... (whistle)
А това може също да си има маркетингова и пазарна логика. Напр. "затвърждават се" връзките оператор-клиент, има евентуално готини консултантки, обръщат ти внимание, някой говори с теб, виждаш и "попиваш" визията на магазина и рекламите и т.н.
В редица страни на Европа напр. при плащане с директен дебит получаваш фиксирана отстъпка, или напр. 1%, подобно е и при електронно плащане... А отказа от хартиена фактура с писмо също се стимулира финансово, не само морално!
[Quote]колко точно глупав трябва да е някой за да се реди на опашка и то в магазин на мобилен оператор[/Quote]
Е-е, а колко хора нямат кредитни или дебитни карти? Проблемите през последните 9 месеца със сметките как да се решат от разстояние?
Е-е, а колко хора нямат кредитни или дебитни карти? Проблемите през последните 9 месеца със сметките как да се решат от разстояние?