Ментел надписват сметки
Ментел надписват сметки
Здравейте.След като много години бях доволен клиент на глупаците от Ментел и моите проблеми започнаха с тях от преди няколко месеца.Първият беше с автоматичното преподписване на договора ми.Разбрах го случайно и след жалби и оплаквания нулев ефект.Нямах намерение да се махам от тях но отношението им ме подразни и реших веднага като изтече самоволно подписаният договор веднага да си пренеса номерата към Виваком.После се започна и надписване на сметките.Умишлено блокирах изходящите разговори на едната карта,като блокирах и мрежовата парола за да немога и сам да ги пусна.Изчаках да се нулира текущата сметка и така цял месец бях без изходящи разговори.Изненадата ми беше като видях следващата фактура която беше на стойност над 65лв. за двата телефона половината от които за този с блокираните изходящи.Веднага се обадих на оператор и отговора който получих беше че несъм успял да ги блокирам.ЛЪЖААААА.КАЗАХ ИМ ЧЕ КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАМ ДА ПРОВЕДА РАЗГОВОР НЕСТАВА ЗАЩОТО СЪМ БЛОКИРАЛ И МРЕЖОВАТА ПАРОЛА И НЕМОГА ДА ДЕАКТИВИРАМ ЗАБРАНАТА.Така и не получих адекватен отговор.Пуснах жалба и същият безмислен и наизустен отговор.Да съм си гледал фактурата.Каква ти фактура като несъм провеждал разговори?Разбрах че няма оправия с тях и платих сметката.Отидох в офис на ВИВАКОМ,пренасочих си идвата номера и вече нямам взимане даване с тях.Загубиха още един дългогодишен клиент.Разбрах че на ден около 6 човека си пренасят номерата само в този магазин на ВИВАКОМ .Дано скоро да останат без абонати.Алчни мошенници.Имам от две години карта и на ВИВАКОМ и досега с тях несъм имал проблеми.Не са ми надписвали сметката никога.Нямам и в договора такава клауза за автоматично подновяване на договора.Даже веднъж забравих да си я платя три месеца и не го спряха а Ментел веднага на първият месец.Даже искат и да плащам за включване. Гледайте си подробно фактурите и не ги оставяйте да ви мамят.Докато си мълчиме ще продължават да мамят със нереални сметки.Прияте ден.
Re: Ментел надписват сметки
[Quote]Разбрах че на ден около 6 човека си пренасят номерата само в този магазин на ВИВАКОМ .[/Quote]Т.е. само за 2-3 дни се пренасят толкова, колкото М-Тел доскоро твърдяха, че имат избягали за цяла година пренасяне :D(yes)
Г*з глава затрива - е казал народът, халал да им е лакомията.
Г*з глава затрива - е казал народът, халал да им е лакомията.
(angry)Бягай те от Ментел,това е спасението виждате как всеки ден излизат факти и става все по лошо и по лошо(angry)само тека ще накажем тези нагли к******а,и не знам как може при толкова лоши факти да има хора който подписват със тях(woo)
Според мен умно си направил, като си направил пренос на номерата си. Аз направих същото и сега всичко ми е пей сърце (whistle)
Единственото, което имам като забележка е, че когато си блокирал изходящите, както и мрежата на оператора е трябвало да потърсиш съдействие на юрист. Така и така щом си го направил е било ясно, че не искаш да използваш картата си за изходящи разговори за определен период, но е трябвало като в онзи случай това да стане в присъствието на адвокат и нотариус. След което да запечатите картата в сейф или да я повериш на длъжностно лице, в най-добрия случай да счупиш чипа пред тях и всичко да се опише подробно. След излизането на нова фактура с проведени изходящи телефонни разговори и начислени за това такси да заведеш дело в особено голям размер срещу мобилния оператор, което ще бъде спечелено на 100%, както и ще скандализира всеобщата практика на оператора, ако все още някой не знае как стоят нещата в това АД. Въпроса е до там ли трябва да се стига?!?!
Поздрави и си опичайте акъла ;)
Единственото, което имам като забележка е, че когато си блокирал изходящите, както и мрежата на оператора е трябвало да потърсиш съдействие на юрист. Така и така щом си го направил е било ясно, че не искаш да използваш картата си за изходящи разговори за определен период, но е трябвало като в онзи случай това да стане в присъствието на адвокат и нотариус. След което да запечатите картата в сейф или да я повериш на длъжностно лице, в най-добрия случай да счупиш чипа пред тях и всичко да се опише подробно. След излизането на нова фактура с проведени изходящи телефонни разговори и начислени за това такси да заведеш дело в особено голям размер срещу мобилния оператор, което ще бъде спечелено на 100%, както и ще скандализира всеобщата практика на оператора, ако все още някой не знае как стоят нещата в това АД. Въпроса е до там ли трябва да се стига?!?!
Поздрави и си опичайте акъла ;)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Съд за тези боклуци !!!!!!!! И аз наскоро "изгорях" с 75 лв. ама ги платих...
П.С. Най много ме е яд на такива като "viktor0000" който казва какво се оплаквате,голяма работа станало(angry)(angry)(angry)как ми идва да си го изкарам всичкият този яд на някой като него дето ги защитава,направо не е истина...АМАН ОТ ТАКИВА!!!!
П.С. Най много ме е яд на такива като "viktor0000" който казва какво се оплаквате,голяма работа станало(angry)(angry)(angry)как ми идва да си го изкарам всичкият този яд на някой като него дето ги защитава,направо не е истина...АМАН ОТ ТАКИВА!!!!
Платих ги за да се махна по скоро от тях.Мислех да ги съдя но за съжаление както повечето им абонати нямам време и средства въпреки че е почти сигурно че аз ще спечеля.Като си помисля че до миналата година ги хвалих.Чудя се защо ли?Със съгурност ще има и други като мен които са ги хвалили докато не са изпатили и те от тях.Няма гаранция че и Виваком няма да станат лакоми след някоя година както е почнало да бягат всички към тях но поне за последните две години съм много доволен от тях.Развиват се много бързо и повишават качеството на услугите си.При Вивател несъм имал автоматично подновяване на договора като при Мтел.Обадиха се като ми изтече договора и ми предложиха отстъпки за да се подпиша за още една година.Естественно се съгласих.Сега със жена ми ще си говориме безплатно помежду си колкото искаме.Ако сте решили да бягате от Мтел бягайте докато е време.Сега ми е спокойно и свободно, знам че ще говоря по-евтино и няма да се притеснявам за сметката си както досега.Ако сте решили да минавате от абонамент на прима да знаете че нарочно ще ви мотат с оправданието че нямали симкарти за прима.Един приятел така го лъжат вече две седмици и той продължава да е на абонамент.
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Аз пък ще ви кажа, че е въпрос на време ( и то не много ) Вива да настигнат другите два по неприятни практики. Преди два дни бях в техен магазин и там все същото неприятно усещане, че ходя в минно поле. Срещу ясни питания и искания от моя страна, получих неясни обяснения, вторачено взиране в мониторите, умишлени пропуски в отговорите, опити за пробутване на неискани абонаменти и накрая 5 ( пет ) грешки в договора. Струва ми се, че шефовете им изпиват мозъците на т.н. консултанти. На един въпрос - от 123, един отговор, от магазина друг.
Въпрос на време е, добре го запомнете!
Въпрос на време е, добре го запомнете!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
[Quote]Като си помисля че до миналата година ги хвалих.Чудя се защо ли?Със съгурност ще има и други като мен които са ги хвалили докато не са изпатили и те от тях.[/Quote]
Oooo бъди сигурен,че има и броят им не е малък,но евала на тези от тях които са като теб-не само мрънкат а действат!!!
Oooo бъди сигурен,че има и броят им не е малък,но евала на тези от тях които са като теб-не само мрънкат а действат!!!
[Quote]Аз пък ще ви кажа, че е въпрос на време ( и то не много ) Вива да настигнат другите два по неприятни практики.[/Quote]
Същото го забелязвам и аз.До скоро бяха добре,но се наложи преди седмица да вляза в магазин на вива и защо ли ми се стори,че кУРсултантите сякаш бяха обучени в германос(woo)
Същото го забелязвам и аз.До скоро бяха добре,но се наложи преди седмица да вляза в магазин на вива и защо ли ми се стори,че кУРсултантите сякаш бяха обучени в германос(woo)
Това е така, защото мениджмънта на Виваком в голямата си степен идва от Германос, също както и в Мтел в момента (макар и там да са по-малко за щастие). И преди го казах - до каквото се докоснаха тея мениджърчета го развалиха! Германос са основните виновници за почти всички порочни практики в мобилния бизнес в България и Виваком от около две години за мен поне са тотално неадекватни..