Ментел №1

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Re: Ментел №1

Мнение от Crazy Heart » 31 май 2011, 14:16

[Quote]1. Повече продажби
[/Quote] Брат, операторите ПРОДАВАТ услуги и устройства, естествено е да искам еда продаваме :) Искаш да спреме да продаваме ли хаха, магазин за дрехи какво прави, продава.... дай да му забраним да слага табелки за намаления? По-добра идея, нека сложим система за пощенски гълъби/сови (обичам HP :))...pfff и така не става, ти ще забраниш продажбата на сови и гугутки...

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Мнение от iavorski » 31 май 2011, 15:05

За пръв път чувам че мобилните оператори ПРОДАВАЛИ.

Правиш ли разлика между продажба и сключване на средносрочен / 24 месеца / договор за ползване на услуги с съответните задължения, права и неустойки?

Явно за теб между баничарница и мобилен оператор разлика няма.

Или пък мирогледът ти се простира до pre-paid.

Ей заради такова мислене преди 3 години напуснах Мобилтел като служител - уж беше голямата работа да работиш там / особено на Кукуш където бях аз/, а пък в един момент като се огледаш и виждаш че си заобиколен от връзкарчета, дето само си вземат заплатките а резултати няма. Всъщност резултат има - цялата концепция за вкарване на наши хора доведе до проблема с AMDOCS. Присъствал съм на workshop във връзка с внедряването на AMDOCS - от 20 поканени участници 5 ги няма и не са пратили заместник защото не счели за нужно.

Нали си в фирмата - казаха ли ви от QA отдела на една голяма софтуерна фирма в БГ че AMDOCS не е готов за внедряване - казаха ви го. Някой направи ли нещо?

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 31 май 2011, 16:37

[Quote]За пръв път чувам че мобилните оператори ПРОДАВАЛИ.

Правиш ли разлика между продажба и сключване на средносрочен / 24 месеца / договор за ползване на услуги с съответните задължения, права и неустойки?[/Quote] Ако за пръв път го чуваш, разбирам защо не си в МТел, но ние продаваме услуги и устройства :)
Коментарите ти за Workshop срещите няма на да ги обсъждам, не само защото е вътрешна информация (за която като бивш служител си подписал декларация, че държиш законово отговорност дореи след напускането на фирмата) но и защото тези срещи нямат нищо общо с внедряването на AMDOCS системата.

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 31 май 2011, 16:49

[Quote]Или пък мирогледът ти се простира до pre-paid.
[/Quote] Недей да нападаш на лична основа, колкото и да ти е странно аз пиша тук изцяло мое лично желание.. Милене.

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Мнение от iavorski » 31 май 2011, 16:59

Не съм в Мобилтел защото уж прехваления работодател Мобилтел ми даваше с около 2 хиляди лева по-малко на месец от сегашната ми работа. Сега работя по-малко от преди+по-малко нерви и проблеми.

Смятай щом Раднева се махна от Мобилтел за какво говорим.

Знаеш ли коя беше Раднева?

И не съм Милен. В грешка си.

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 01 юни 2011, 15:47

Момчета, вие от бивши колеги, ще се окажете и приятели скоро, но нали си имаме лични съобщения :)

По темата не само, че не одобрявам, ами не мога да повярвам на информацията, че компания от ранга на М-тел, с изграден опит и позиции прибягва до такава стратегия. Ако всичко това е истина много ми е интересно под каква форма ще бъде анонсирано и дали ще има гласност в медиите, а и какви реакции ще предизвика тази новина на клиентско ниво. В случая стратегията си е живо "пре*би другарче", но най-лошото е, че като знам какъв ни е българския манталитет, както и финансовата неудоволетвореност, в която живее населението, Мтел ще направят масово хората с малко финансови възможности в основни дилъри и "зарибители" на тяхната марка с цел лично облагодетелстване. Ще има брат - брата продава, форума, а и населението ще се напълни с много продажни люде! Единственото на което се надявам сагата с проблемите около новата платформа на оператора най-накрая [u]окончателно[/u] да приключи и поне новите излъгани (от роднини и приятели) да не са потърпевши и жертви на най-близките си! Виждал съм как хора за хиляди левчета си прощават, както и роднини, които си развалят семействата и рода за смешни двуцифрени суми!
[B]Относно оператора мога само да кажа, че за тях вече [u]не е[/u] въпрос на пр/маркетин стратегия, всичко е до коректност и качествени услуги, достъпни мобилни у-ва и абонаментни планове, както и реални конкурентни условия и предложения за своите абонати... и докато не осъзнаят горепосочените, както и това, че по условия и цени за своите клиенти [u]не трябва да са вечно догонващия оператор[/u], а трябва да са лидера с най-добрите предложения и доказателство, че наистина са №1, каквото и да правят ще изглеждат меко казано несериозни и некоректни и няма лесно да заличат опетненото си име МЕНТЕЛ![/B]

Severushka
Регистриран: 04 май 2011, 23:27

Мнение от Severushka » 01 юни 2011, 23:11

Само да не почнем да се самоИЗяждаме.....:D

Cocona
Регистриран: 19 мар 2011, 12:24

Мнение от Cocona » 02 юни 2011, 15:07

Намалението е не само за фактури. В сила са и нови цени за роуминг с нет наполовина по -ниски от старите.

GHI
Регистриран: 02 ное 2006, 09:07

Мнение от GHI » 02 юни 2011, 16:39

Все още .....: "Моля да ни извините! Услугата е временно недостъпна. Екипът на М-Тел прави всичко възможно за възстановяването й. Благодарим Ви за разбирането!" септември,октомври, ноември,декември,януари,февруари, март,април,юни. Останаха юли и август и ще има целогодишно извинение....ха-ха-ха

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 02 юни 2011, 16:42

[Quote]Автор: GHI

Все още .....: "Моля да ни извините! Услугата е временно недостъпна. Екипът на М-Тел прави всичко възможно за възстановяването й. Благодарим Ви за разбирането!" септември,октомври, ноември,декември,януари,февруари, март,април,юни. Останаха юли и август и ще има целогодишно извинение....ха-ха-ха[/Quote]

Май месец също не работеше. :D

Отговори