Mtel спира един от най-добрите си планове FIT ???
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: Mtel спира един от най-добрите си планове FIT ???
FIT се предлага все още, промоцията за 2 и 4 месеца отпадна само.
Старите планове нали не се предлагаха за който тепърва иска да мине на някой от тях?
Абе такива тапагьози рядко се срещат... (angry)
Мда, няма друг оператор, при който да има включени разговори към националните оператори чак от 20 лв нагоре. И то тези планове също са неактуални на фона на Глобулските.
Surf&Talk естествено са неактуални спрямо Вивакомските, и също не си дават зор да ги обновяват.
Интернетът с дейта сим - същата работа, неограниченият почва от 16 лв (Или там някъде).
За международните разговори да не говорим.
За капак си имаме и "бонуса" с фактурите/системата, чиято "промоция" още не е изтекла.
Остана ли поне 1 параграф, по който да не изостават сериозно? Май само стационарният нет, но за него нямат и никакви заслуги, тъй като това са си преди всичко Мегалан и Спектър.
Surf&Talk естествено са неактуални спрямо Вивакомските, и също не си дават зор да ги обновяват.
Интернетът с дейта сим - същата работа, неограниченият почва от 16 лв (Или там някъде).
За международните разговори да не говорим.
За капак си имаме и "бонуса" с фактурите/системата, чиято "промоция" още не е изтекла.
Остана ли поне 1 параграф, по който да не изостават сериозно? Май само стационарният нет, но за него нямат и никакви заслуги, тъй като това са си преди всичко Мегалан и Спектър.
:DПрав си ментел не са вече лидер,и изцяло по тяхна вина и не виждам нищо ново за сега :(другите оператори предлагат много по добри планове:)
И на мен ми се струва безумно за 25лв. да нямам нито една минута безплатна към друг оператор. И за чий .. са ми тези 200 ммс на месец ??? Или 20мв интернет който за нищо няма да стигнат. Предпочитам да ги нямам, но да имам 60 минути към останалите мрежи.
Нали от понеделник щеше да има нещо ново около Селекта?
хахах има...като подпишеш договор за 2 години - таксата за 2 месеца ще е наполовина lol
Видях кое е новото-половин такса за 1 или 3 месеца. Униклано. Както и да е.
Вижте аз пък да ви кажа вместо да пишем и да отдаваме толкова голямо значение на МЕНТЕЛ и да ги коментираме по-добре спирайте картите си към този оператор и това е това е най-доброто средство спрямо тяхната наглост и безочие. (beer)