[Quote]Здравейте.
Пуснах тази тема не за да се оплаквам ,както съм написал в края, а за да покажа какво ми пише в догов подписан на 15.06.2011г, след толкова афишираното премахване на "автоматичното преподписване" от виваком. и какви хитрини използва пък Виваком.
Относно първоначалното тарифиране, предполагам няма значение на кой план си при Виваком и кой си във Ментел, само наблегнах на разликата при отчитане на минутите от отстъпките.
Договора съм го чел след като се прибрах, защото в момента не мисля че има по-добър оператор на пазара за да се отказвам..
Относно пускането на жалби в Бг съм забелязал че няма кой знае каква полза.[/Quote]
Грешката тук е в ПК-тата в магазина,не са обърнали внимание на приложенията които са ти изпечатали! Когато отпадна автоматичното преподписване,пристигнаха и новите доовори с новите си приожения и за трите оператора.
Интересното в случая е дали и екземпляра който си подписал за тях е същият (със стари приложения) :| Ако случаят е такъв,най вероятно те ще бъдат санкционирани за тази грешка а ти ако искаш можеш да се направиш на (whistle) и да поискаш прекратяване :D
Стига да не си доволен естествено :)
Псс; поне така си мисля.......
Автоматично преподписване във Виваком
Re: Автоматично преподписване във Виваком
Не се притеснявай, НЯМАШ автоматично преподписване на договора!
Докато бях абонат на Ментел преподписах веднъж сам договора си в Хенди. След като излязох от магазина, няма и 2 мин след това видях, че датата на договора е 2 месеца преди текущата. И понеже съм не ме устройваше договора ми да се води 2 месеца преди датата, на която реално съм го подписал се върнах в магазина. Обясниха ми, че бланката им е стара В СИСТЕМАТА, а те не могат да направят корекция. Разбира се това не ме топлеше особено и накарах управителката на магазина да се подпише и наново да подпечати договора, след като собственоръчно поправи датата с коректна такава. Оказа, се че наистина в системата се водех с правилна дата, нищо че на хартия пишеше друго. Според мен няма място за притеснение, но все пак ако се съмняваш - провери на 2-3 други места (оператор, в някой магазин, запитване по мейл...)
Докато бях абонат на Ментел преподписах веднъж сам договора си в Хенди. След като излязох от магазина, няма и 2 мин след това видях, че датата на договора е 2 месеца преди текущата. И понеже съм не ме устройваше договора ми да се води 2 месеца преди датата, на която реално съм го подписал се върнах в магазина. Обясниха ми, че бланката им е стара В СИСТЕМАТА, а те не могат да направят корекция. Разбира се това не ме топлеше особено и накарах управителката на магазина да се подпише и наново да подпечати договора, след като собственоръчно поправи датата с коректна такава. Оказа, се че наистина в системата се водех с правилна дата, нищо че на хартия пишеше друго. Според мен няма място за притеснение, но все пак ако се съмняваш - провери на 2-3 други места (оператор, в някой магазин, запитване по мейл...)
[Quote]Не се притеснявай, НЯМАШ автоматично преподписване на договора![/Quote]
Напротив, ИМА, но от БТК надали го знаят. Тъй че ако потърпевшия държи на автоматичното преподписване, има пълно право да го изиска от оператора.;)
Напротив, ИМА, но от БТК надали го знаят. Тъй че ако потърпевшия държи на автоматичното преподписване, има пълно право да го изиска от оператора.;)
Правилно, гони ги до дупка, поискай договора ти да бъде пренаписан, за твое успокоение, макар и за тях да е просто формалност. Правя аналог с моя случай, понякога стават грешки, но наистина тези грешки могат да ти костват много след време. (yes)