Проблем с Prima!
Проблем с Prima!
Здравейте! Имам един въпрос. Преди около 2-3 седмици си купих въпросната Прима. Днес като звънях от нея забелязах, че таксуването на всички други разговори ми е по 0.54 ст/мин., а не както пише по 0.39 ст/мин. Все още не са изтекли 30-те дни на валидност на бонусите. Не знам на какво се дължи това. Със номерата от групата за приятели няма проблеми, там таксуването си е както трябва. По-късно ще звъня на оператор, но пускам тема тук, защото ако някой ползва такава Прима нека сподели дали има подобни проблеми.
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
Re: Prima Има Време - таксуване на разговори.
Доколкото успях да разбера от описанието има в сайта http://www.mtel.bg/prepaid-services/promotions/prima-take-your-time/index.php трябва да презаредиш примата за да плолзваш преференциалните цени от " 0,39 лв./мин. към всички мрежи в страната" и "Ако бъдат изразходени всички безплатни обаждания към Семейство и приятели преди да е изтекъл 30-дневния срок на валидност на бонуса, цената на обаждане към Семейство и приятели e 0,09 лв./обаждане до изтичане на този срок." Така както са го написали "Обаждане" аз го разбирам не като 9 ст. на минута а като 9 ст. на обаждане без значение от продължителнастта му. Ще се радвам да споделиш след като презаредиш и си изразходиш минутите към Семейство и приятели как те таксуват. ;)
Проблемът е, че картата е валидна от 20.06.2011г. съответно промоционалните условия все още са валидни. Имам още безплатните обаждания. Бонусите би трябвало да са валидни до 21.07.2011г. но не и според М-Тел. Също така преди малко си активирах услугата им Musicall и пак проблем - нито мелодия, нито нищо. Но парите ми ги взеха! Наистина са много зле и са много НАГЛИ! Тази карта усещам как няма да я ползвам дълго време!
ако не държиш на номера на тази прима те съветвам да си вземеш 'моят час' 35 ст. /мин. за национални разговори, и 5 ст. на разговор. т.е. за 5 лв. имаш 88 разговора без ограничение в продължителността. А тук при 'Има време' за 5 лв. имаш 20 разговора и доста по-висока цена към всчики други при твоя случай.
Досега съм изговорил и хвърлил 7-8 Прими и нито веднъж не е минало без някаква шмекерия от патологичните лъжци и крадци Ментел...Писах миналата година тема за Прима със сходни проблеми-таксуваше по 0,54лв "семейство и приятели" :D
Прегледах условията на "Prima Моят час" и ето кокво ми направи впечатление.
Промоционалните цени при презареждане влизат в сила до 24 часа от събититето и са валидни 30 дни. За ползването им се удържат 60 ст. при всяко презареждане на Prima картата.
Хем зареждам, и за това че зареждам сметката си те пък ми вземат такса
(no) Мошеници. А за "Prima Има време"
За ползването им се удържат 90 стотинки при всяко презареждане на Prima картата
Промоционалните цени при презареждане влизат в сила до 24 часа от събититето и са валидни 30 дни. За ползването им се удържат 60 ст. при всяко презареждане на Prima картата.
Хем зареждам, и за това че зареждам сметката си те пък ми вземат такса
(no) Мошеници. А за "Prima Има време"
За ползването им се удържат 90 стотинки при всяко презареждане на Prima картата
Днес побеснях! Понеже вчера си активирах услугата Musicall, закупих си мелодия, която НЕ МОГА да задам по подразбиране, а си седи в Моята Musicall кутия!? Изчаках до днес и забелязах, че отново не е променена мелодията. Разбира се, обадих се на оператор и от там получих отговора, че мелодията е закупена успешно, и че БИ трябвало да е променена!? Аз отговорих, че би трябвало, но не е! След това ми казаха, че са ми я настроили и трябва да изчакам до два часа! Ами минаха тези два часа и отново нищо! Писах и на онлайн сътрудник - никакво съдействие! Разочарован съм! Не стига, че чаках 10 минути да се свържа с оператор, взе ми 0.15 стотинки, и пак не ми помогнаха! Ужас, какво ли щях да правя ако бях на сметка? Няма такъв друг оператор! Казах им, че искам да изразя недоволство от услугата за това, че съм платил за нещо, което не мога да използвам и като отговор получих: "Ами нямаме затруднение с услугата! НАГЛОСТ!
кажи им да ти позвънят и да проверят дали работи мелодията
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
:D:D:D:D:D:D:D:D:D Вече става смешно когато чуя Мтел. Няма човек който да не е патил от тях.
(angry)Знаеш ли на измамените от ментел хич не им е до смях(woo): mish0_защо ти трябва да се забъркваш със тия бандити???