здравей
Искам да те помоля за помощ искам да си инсталирам вуиндоус 7 на моя HTC HD2 но и идея си нямам как става това и откьде да изтегля нужните ми програми
А и сьщо да те питам от форумите които 4етох за седмитсата попаднах на някои изказвания които 4есно казано малко ме притесниават като например 4е в седмитсата нямало блутут нета бил бавен и т.н. това вярно ли е
И сащо искам да те помоля да ми кажеш някои програми които са ми необходими на парво време
Какво мислите за windows phone 7?
Re: Какво мислите за windows phone 7?
Прочети на xda-developers за качването. А че няма bluetooth или че нета е бавен са глупости на търкалета.
Да си отговоря сам на въпроса след месец ползване, доволен съм :)
Аз също.Едно от малкото неща,които ме изнервят е липсата на БГ клавиатура,по БДС.От седмица съм на почивка и поради липсата на пълнофункционален скайп,инсталирах,на моя HD2 Андроид.Вече съжалявам,че не си останах с WP,но не си взех лаптопа и нищо не мога да направя.
Защо да няма БДС клавиатура? Качваш си Native Keyboard от 4pda.ru и имаш каквито ти сърце желае клавиатури :)
Имай предвид само да си качиш една идея по-стара версия, защото най-новите поради някаква причина работят само на Omnia 7. Явно ползват някакви специфични библиотеки на Samsung. Но всичко преди 3.0 работи на всякакви WP7 устройства.
Имай предвид само да си качиш една идея по-стара версия, защото най-новите поради някаква причина работят само на Omnia 7. Явно ползват някакви специфични библиотеки на Samsung. Но всичко преди 3.0 работи на всякакви WP7 устройства.
Всъшност,проблема при Native keyboard 12 e,че не ми дава всички букви едновременно на екрана.Нали кирилицата има повече букви от латиницата и са го направили,с превключване.Не знам,дали това е оправено при по-новите версии, но ще проверя.
[Quote]Какво мислите за тази операционна система?[/Quote]
Не съм имал възможност още да работя с нея. Гледал съм разни ревюта, но от тях не се добива реална представа.
По принцип, до сега всичко започващо с "win", с което съм работил направо sucks donkey balls. Не очаквам нищо повече от мобилната им ОС, но като поработя с нея ще разбера.
Не съм имал възможност още да работя с нея. Гледал съм разни ревюта, но от тях не се добива реална представа.
По принцип, до сега всичко започващо с "win", с което съм работил направо sucks donkey balls. Не очаквам нищо повече от мобилната им ОС, но като поработя с нея ще разбера.
[Quote]Какво мислите за windows phone 7?[/Quote]
beautifully, I'm looking forward.
beautifully, I'm looking forward.