МЕНТЕЛ отново прибягва до циганските си номера с надписване на сметки!

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Re: МЕНТЕЛ отново прибягва до циганските си номера с надписване на сме

Мнение от Crazy Heart » 08 авг 2011, 16:30

Ами публикувай си коментара когато имаш нещо с което може да се започне дискусия :) Предния ти коментар е безсмислен в тази ситуация :)

fred2011
Регистриран: 29 май 2011, 22:15

Мнение от fred2011 » 08 авг 2011, 16:36

(woo)Ти какво си мислиш че няма заведени дела срещу ментел!?и хората са тъпи само да мълчат и плащат до този момент във СГС,са внесени 1колективен иск и 753 индивидуални граждански искове срещу ментел,който поради летните отпуски ще се гледат през втората половина на месец Октомври и то само във СГС,ще е гореща есен нали ......................

angelstamb
Регистриран: 22 яну 2007, 10:50

Мнение от angelstamb » 08 авг 2011, 16:38

Абе колега, не ви ли писна с тия изтъркани селски номера дето само андрешковците знаят да ги правят?!!!
В една цивилизована държава има много начини всеки един, който претендира, че са му нарушени правата да потърси начини да ги защити.
Извинявайте, но с това ваше тенденциозно отношение почвате да дразните всички!
След като това т.нар. сдружение АПТИУ е толкова популярно и толкова има желание, нека да направи нещо градивно, а не само да търси реклама за собственото си бездействие.
Какво стана след като пуснах темата, че единствено със запис на заповед може да се вземе телефон или лаптоп на изплащане от Глобул? Как тогава реагира АПТИУ? Ще ви кажа - по никакъв начин! Къде са действията на това сдружение за защита на потребителите? Аз до настоящия момент не съм виждал такива, да не говорим за реален резултат!
Делата говорят много повече от думите и е крайно време това сдружение да се захваща за работа, ако иска да постигне нещо вместо само да се пускат простотии из разни интернет сайтове!
И колега, не си мислете, че ще паднем толкова ниско, че да се обиждаме или засягаме от черния PR на един самозванец!
И мисля, че е много ценно, че човек като Крейзи Харт да намира начин и време да помага на съфорумците. И да дава непрекъснато ценна информация.
Колко човека от другите оператори до сега са го направили в този форум, че нещо не се сещам?!
Ако ще има критика, нека е градивна и е време да се спре с евтиния PR :) скъпи ми АПТИУ.
Да видим в крайна сметка на какво ниво са Вашите юристи!
Хубав ден и лека работа! :)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 08 авг 2011, 16:39

В случая зададох въпрос, по темата, защо да е безсмислен?

[Quote]Тема: Re: МЕНТЕЛ отново прибягва до циганските си номера с надписване на сме [Re: Crazy Hearth]
Автор: vladovn
Дата: 08.08.2011 16:26

[u][i] А защо оператора не даваше информация за използваните услуги месеци наред[/i][/u]?[/Quote]

Явно работещите за този оператор, постепенно губите комуникативните си умения.

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 08 авг 2011, 16:43

Ти видя ли какво съм написал преди да почнеш да бълваш глупостите си :) Прочети внимателно анализирай, след това поеми дъх, преглатни злобата, избърш монитора от слюнката която си изпръскал.
както и да е, по-темата. Знам, че сигурно има пуснати дела, аз питах колегата за конкретния му коментар, единствено с цел да му отговоря, ако има как :)

fred2011
Регистриран: 29 май 2011, 22:15

Мнение от fred2011 » 08 авг 2011, 17:10

:DНяма злоба,а оправдан гняв на един дълго годишен абонат,със който се подиграха и не обезщетиха както е във нормалните страни,но всеки си има мнение което уважавам,и тук просто спорим........о избърсах монитора :D

Faith
Регистриран: 18 сеп 2007, 01:46

Мнение от Faith » 08 авг 2011, 23:05

Хора и аз съм имал проблеми с Ментел, да ви кажа въобще не ги харесвам но тази злоба която се изсипва някакси ми изглежда адски пресилена. Има толкова по сериозни проблеми в нашето общество: здравеопазване, култура, пенсионно осигуряване и т.н. за които да се водят смислени дискусии. Направо му се чудя на Crazy как има сили да се занимава.

П.П. Crazy, на *88 не мога да изчакам да се свържа с оператора, нямам нерви да стоя по 30 мин и да слушам една и съща песен в слушалката. Важно ми е да знам как ми вървят минутите.

V@NkO
Регистриран: 13 яну 2009, 13:52

Мнение от V@NkO » 09 авг 2011, 00:48

и аз съм пострадал. имам доказателства че рекламираната отстъпка от 5% за заплащане между 13 и 16 часа не се дава. имам фактура. и за други нередности имам доказателства. нека някой да се свърже с мен за предприемане на по-натататъшни действия.

[email protected]

engadget
Регистриран: 17 мар 2010, 16:01

Мнение от engadget » 09 авг 2011, 00:52

И аз бях да плащам 2 пъти в този часови диапазон!И на мен не ми я додоха,а и като гледах и на другите не я даваха

V@NkO
Регистриран: 13 яну 2009, 13:52

Мнение от V@NkO » 09 авг 2011, 01:06

да уее. и аз видях че тази отстъпка не се дава. ама имам документ и съм решен докрай да го използвам. те боклуците ми казаха че ще ми я платят след скандал ама мен тва не ме интересува. искам регулаторът да го еба в газа да ги глоби.

Отговори