HTC HD2 с Android
Re: HTC HD2 с Android
И под Андроид и с WP,телефона се държи като всички останали телефони,със съответната Ос.С WP има някои незначителни бъгове,породени от хардуерна несъвместимост.Така,че предимствата и недостатъците ги търси в самата ОС.
Проблем с тъча след хард ресет ...... Идеи ?????? ваобще не работи .... БЛАГОДАРИМ
п.п. ТЕЛЕФОНА Е WP 6.5 !!! Имам проблем с Другата Тема немога да постна нз защо !!! ще съм мн благодарен ако нчкои помогне !
п.п. ТЕЛЕФОНА Е WP 6.5 !!! Имам проблем с Другата Тема немога да постна нз защо !!! ще съм мн благодарен ако нчкои помогне !
По принцип ако тъча откаже и грам не работи, много хора казват че е отишъл дигитайзера на телефона. Но от това което съм чел относно проблеми с тъч за този телефон, има вероятност да е друг проблема. По точно проблема с пълното отказване на тъч-а може да е от натрупаната гняс(мръсотия) под хардуерните бутони на телефона, наи вече под power бутона! Ако не можеш да оправиш тъча по друг начин с софтуерни решения, пробвай да размърдаш сериозно бутоните чрез натискане но най вече при бутона за включване. При него се натрупва най- често мръсотия която води до постоянен контакт и понякога болкиране на тъча. Най-добре е да се разглоби телефона и да се почисти добре при бутоните, ако не е заминал дигитайзера.
имате ли идеа колко ще ми струва смяната на дигитаизера :S И ако ми кжете къде да го направя ще е адски добре ... телла вече не е в гаранция така че не ме бърка сервиза !!! само да не са КОЖОДЕРИ ест :}
Абе не бързай да се косиш толко за дигитайзера. Нали телефона не е ял бой преди да се развали ? С стоков ром ли си или с някой custom ? Преди хард ресет работеше ли нормално? Ако е бил наред преди това значи нещо си сбозил относно софуер. Вземи му инсталирай тоя WM 6.5 през SD картата http://nrgz28.sylvester20007.com/Leo/Standard/index.php Energy.Leo.29022.Sense2.5.Jul.04.7z (трябва ти 7z да разархивираш архива!) като преди да инсталираш тоя ром е препоръчително да си с радио 2.15.50.14. Както казах по нагоре, много е възможно да имаш под power бутона мръсотия и като направи постоянен контакт с платката ги прави тия проблеми с тъчскрина.
Имам нужда да правя справка за проведените входящи и изходящи разговори като времетраене,дата и час на провеждане.Не открих начин при мен да го видя,някакво приложение има ли за тази цел?С Андроид 2.2.1 съм все още :)
Елементарно е. Отиваш на phone където ти е указателя, натискаш windows бутона и там отиваш на Call history , от там ти излизат всички разговори дето си правил и получавал. Задържаш с пръст за 2 секунди върху някой от номерата и като се появи меню даваш на view detailed call history. Там е описано всичко час,дата и продължителност на разговора.
Хм, това и аз го усетих като разцъках апаратчето :)
По-скоро си мислих за това,което го има в пренебрегвания Симбиан-брояч на разговорите сумарно отчетени като времетране при входящи и изходящи повиквания.Нещо толкова елементарно ;)
А го няма и при Windows Mobile,с който е Омниа-та ми. :)
Добрият стар [i][B]SYMBIAN [/B][/i] ;)
По-скоро си мислих за това,което го има в пренебрегвания Симбиан-брояч на разговорите сумарно отчетени като времетране при входящи и изходящи повиквания.Нещо толкова елементарно ;)
А го няма и при Windows Mobile,с който е Омниа-та ми. :)
Добрият стар [i][B]SYMBIAN [/B][/i] ;)
Ако питаш за вечен брояч, то тва нещо го има при windows mobile , settings>about phone>software information> и най-отдолу са показани входящи и изходящи разговори. Не съм сигурен дали го има за всички устройства с wm, щото въпросния брояч го изкарвам от settings при htc sense na hd2 с wm 6.5, въпреки че имам протнат htc sense и на другия ми телефон xperia x1 който е с wm и въпросния брояч го има и там. Тези разговори не се трият, по рано бях слагал доста custom ромове с windows mobile като брояча не се нулира :). Вече при андроид вечен брояч не можах да вида, като дори и в интернет има сумати тайни кодове за други менюта, но не можах да намера и за вечен брояч. Единствения вариант за провежданите разговори относно продължителност, време и дата е този по-горе дето го посочих. Може и да има и друг вариант, но нека друг да каже :|
Някой да използва HTC-то като GPS? Чудя се дали си струва да си взема car-стойка с тази цел.. или по-добре въобще да не тръгвам в тази посока? (whistle)