VIVACOM Net City за 10 лева
Re: VIVACOM Net City за 10 лева
Каквото и да мисля е много по-добре спрямо останалите "конкуренти", ако изобщо могат да се нарекат такива в моя "голям" град.
Доволен съм от услугата им - до сега не е спирал интернета (откакто го ползвам), само веднъж им се прецака WiFi ADSL модема, но ми го смениха с нов безплатно, а стария си го прибраха, но на мен не ми трябва, защото е безплатен.
Сега им гледам цените са ги вдигнали даже, не говоря конкретно за Net City за 10 лева, а за:
Net Turbo 20 mbps за 20 лв., а като изтече договора (1 или 2г.) става на 25 лв. -[B] аз съм в момента на тази тарифа.[/B]
"[B]Новата[/B]" е Net Turbo 20 mbps за 25 лв с 1 или 2г. договор.
Доволен съм от услугата им - до сега не е спирал интернета (откакто го ползвам), само веднъж им се прецака WiFi ADSL модема, но ми го смениха с нов безплатно, а стария си го прибраха, но на мен не ми трябва, защото е безплатен.
Сега им гледам цените са ги вдигнали даже, не говоря конкретно за Net City за 10 лева, а за:
Net Turbo 20 mbps за 20 лв., а като изтече договора (1 или 2г.) става на 25 лв. -[B] аз съм в момента на тази тарифа.[/B]
"[B]Новата[/B]" е Net Turbo 20 mbps за 25 лв с 1 или 2г. договор.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Досега бях на Супер Макс ,но нещо не ме кефят,но ме интересуват пакетите на Вива с оптичен нет и цифрова.
Аз също не съм доволен от ADSL -а на БТК, някои страници ги отваря добре други не иска и това е на моменти, иначе до сега не ми е спирал интернета нито за момент(yes)
Тук във Велико Търново от 2 години не е имало нито едно прекъсване на ADSL-a по дълго от 20-30 мин, на което да съм бил свидетел. Тези под 20-30 минути са по изключение. Явно при някои хора има технически проблеми по трасето, не знам...
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Ако нямаш/спрян стационарен телефон,може ли да ползваш услугата на VIVACOM Net City?
[Quote]повече АДСЛ - НИКОГА![/Quote]
KOBRETI,KOBRETI ти явно си голям кърък,за няколко години ADSL имал сим само две -три сериозни прекъсвания;)
KOBRETI,KOBRETI ти явно си голям кърък,за няколко години ADSL имал сим само две -три сериозни прекъсвания;)
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Принципно може да се ползва ADSL и без домашен телефон, но трябва има меден чифт в дома и е с по-висока месечна такса, май беше 5 лева повече. Сега, специално за Net City не знам. 123 ще ти кажат.
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
естествено с домашен телефон и трябва да имаш мобилни услуги на стойност 10 лв..
демек карта на Unicall S примерно ..........
демек карта на Unicall S примерно ..........
[B]x2[/B] (yes)