Здравейте
SahoMasho, създателят на Bulgarian keyboard 2 за Android, е измамник и крадец. Този въпросния е откраднал клавиатурата и я е орязал.
За целта съществува Perfect keyboart 1.2.8 същата едно към едно клавиатура с поддръжка на български, но забележете при нея всичко което виждате подлежи на редакция:
1. Редактиране на символи, вие решавате кои и каде символи да се показват
2. Можете да променяте изгледа на клавиатурата : има скинове, теми, можете да сменяте големината и цвета на буквите, символите и бутоните, както и задния фон.
3. Можете да настроите емотикони при задържане на избран от вас бутон
4. Можете да настроите и .bg. .com или каквото искате
5. Има настройка при колко милисекунди при задържане на бутона да се показват въпросните предпочитания
6. И още многоооо
Измамника с клавиатурата
Re: Измамника с клавиатурата
[Quote]За целта съществува Perfect keyboart 1.2.8 същата едно към едно клавиатура с поддръжка на български[/Quote]
Трудно е да се каже едно към едно,защото Bulgarian keyboard 2 най малкото има подръжка на два вида фонетична подредба + БДС;)
Трудно е да се каже едно към едно,защото Bulgarian keyboard 2 най малкото има подръжка на два вида фонетична подредба + БДС;)
В колко сайта ще пишеш? Казах ти да успокоиш топките :)
-
- Регистриран: 16 мар 2010, 21:34
Измамник и крадец? Да не съм обидил и баба ти наскоро? От една страна си мислех да не ти отговарям, от друга пък нека ти кажа нещо - започнах да се занимавам се с клавиатурата за андроид преди 3 години, тогава нямаше нито една която да да има поддръжка на български, и тогава и сега програмата ми е базирана на кода на гугъл (както и 80% от клавиатурите в маркета), като кодът на моята също може да бъде намерен в нета, може би си чувал за open source, вземи и прочети малко преди да пълниш форумите с палячовщини.
Наистина приветствам това, че си намерил нова програмка която ти допада, а скоро си и разбрал че във форумите може да си говориш каквото си искаш и това явно ти доставя някакво удоволствие, но ако си мислиш, че е много куул да обиждаш хора, които в крайна сметка са отделили от времето си, за да може другите да ползват даден софтуер, при това съвсем безплатно, то може би съм сгрешил като съм седнал да ти отговарям :)
а.
Наистина приветствам това, че си намерил нова програмка която ти допада, а скоро си и разбрал че във форумите може да си говориш каквото си искаш и това явно ти доставя някакво удоволствие, но ако си мислиш, че е много куул да обиждаш хора, които в крайна сметка са отделили от времето си, за да може другите да ползват даден софтуер, при това съвсем безплатно, то може би съм сгрешил като съм седнал да ти отговарям :)
а.
Не му обръщай внимание,и той не знае на кой свят се намира,тука е мюзик мен другаде се писал адвокат,абе жълта книжка отвсякаде:D
То в другите форуми за андроид му изтриха темата,що ли седи и тук
То в другите форуми за андроид му изтриха темата,що ли седи и тук