реклама на нов тарифен план???
Re: реклама на нов тарифен план???
Според мен може ментел да са готови с мрежата от четвърто поколение, защото като се замислиш това е един вид нова ера. А от друга страна получиха лиценз началото на август за изграждане на 4G много трябва да са барзи да се справят за 2 месеца.
Браво Dirk познаваш правилата на търговията, ама твоята фирма по-голяма ли е от Мтел??? Разбирам да даваш пример и поучаваш по-малките от теб, но да даваш "акъл" с правила, на който 80% от фирмите в България с чуждо участие се "мъчат да наложат" на българският пазар.
Честно казано не разбирам какаво толкова хулиш Крейзи!. Човекът както и ти предполагам работи за пари, (както и ти предполагам) явно го устройва, има и свестни колеги и така по лесно се работи с "Гъз си Шефе", какъвто предполагам му е началника.
Крейзи ти като собственик на фирма Мтел (щото като чета Дирк той така ти говори, като на собстеник), няма ли да вземеш малко мерки да я стегнеш тази фирма :D
Честно казано не разбирам какаво толкова хулиш Крейзи!. Човекът както и ти предполагам работи за пари, (както и ти предполагам) явно го устройва, има и свестни колеги и така по лесно се работи с "Гъз си Шефе", какъвто предполагам му е началника.
Крейзи ти като собственик на фирма Мтел (щото като чета Дирк той така ти говори, като на собстеник), няма ли да вземеш малко мерки да я стегнеш тази фирма :D
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Крейзи ти като собственик на фирма Мтел (щото като чета Дирк той така ти говори, като на собстеник), няма ли да вземеш малко мерки да я стегнеш тази фирма
[/Quote] Да ти кажа честно, те се взимат мерки, обаче когато си решил (или някой друг е решил вместо теб) да не приемеш нищо ново, то смисъл няма да се коментира. Хора като дирк с дар слово, вместо да бъдат обективни за всичко, са обективни само за лошите неща.... което не е редно. Не казвам, че не е прав за почти всичко което казва, напротив! Обаче да не искаш да приемеш добри неща като новите пакетни оферти...разширяването на интернет мрежата... подяволите, дори 1месечната тарифа Актив... + съобщението за започване на работа по LTE... това са страхотни новин иза всеки един телеком... но да ви кажа.. всички маркетингови и PR учебници НЕ ВАЖАТ ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА!!! Хората тук сме обезобразени вътрешно и за почти всичко мнението ни не е релевантно... това е мнението ми. Дирк ако знае как си скъсваме задниците за да стегнем фирмата иклиентите да са ни доволни след тази 1г. ...... Не, няма такова нещо.. според хора като него нищо не се върши. Това си е ХЕЙТ... и да тази дума повече от всяка друга трябва да влезе в речника ни...
Както и да е, нека става разговор нали за това е форума :) Поздрави на всички!
[/Quote] Да ти кажа честно, те се взимат мерки, обаче когато си решил (или някой друг е решил вместо теб) да не приемеш нищо ново, то смисъл няма да се коментира. Хора като дирк с дар слово, вместо да бъдат обективни за всичко, са обективни само за лошите неща.... което не е редно. Не казвам, че не е прав за почти всичко което казва, напротив! Обаче да не искаш да приемеш добри неща като новите пакетни оферти...разширяването на интернет мрежата... подяволите, дори 1месечната тарифа Актив... + съобщението за започване на работа по LTE... това са страхотни новин иза всеки един телеком... но да ви кажа.. всички маркетингови и PR учебници НЕ ВАЖАТ ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА!!! Хората тук сме обезобразени вътрешно и за почти всичко мнението ни не е релевантно... това е мнението ми. Дирк ако знае как си скъсваме задниците за да стегнем фирмата иклиентите да са ни доволни след тази 1г. ...... Не, няма такова нещо.. според хора като него нищо не се върши. Това си е ХЕЙТ... и да тази дума повече от всяка друга трябва да влезе в речника ни...
Както и да е, нека става разговор нали за това е форума :) Поздрави на всички!
Според ПР-учебниците, общо взето клиентът е безмозъчен консуматор, който може да манипулираш както си щеш - ако нещо не важи за у нас, това може само да говори добре за цялостния интелект на потребителите.
"Съобщение за LTE"? От съобщения полза няма. "Съобщенията" не са добър ПР за мислещ потребител.
Пакетите са пореден лош ПР (Само за нови абонати)
Актив беше оценен достатъчно добре от хората тук, докато не стана ясно, че е за кратко - поредел лош ПР с оглед на това, че старите условия силно изостават спрямо конкуренцията.
Между временно месеци наред слушахме "съобщения" от Мтел и за това как всеки момент ще се оправи системата - в крайна сметка мина година.
"Съобщение за LTE"? От съобщения полза няма. "Съобщенията" не са добър ПР за мислещ потребител.
Пакетите са пореден лош ПР (Само за нови абонати)
Актив беше оценен достатъчно добре от хората тук, докато не стана ясно, че е за кратко - поредел лош ПР с оглед на това, че старите условия силно изостават спрямо конкуренцията.
Между временно месеци наред слушахме "съобщения" от Мтел и за това как всеки момент ще се оправи системата - в крайна сметка мина година.
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
УХАА за 20 кинта 1000 минути към всички, 1000 есемеса към всички и 1Гиг нет!!!
ОТ БОБ.АТ
---
The ideal tariff formula for your smartphone!
Without binding. Without activation fee. No hidden costs.
Monthly fee 9.90 ?
Included minutes to all networks in Austria 1000 minutes
Included SMS to all networks in Austria 1000 SMS
Included data volume over Austria 1000 MB
Each additional minute to all networks 4 cents
Each additional SMS to all networks 4 cents
Each additional GB 4 ?
Binding no
Clocking 60/60, 64 kB
ТВЪРДЕ ДОБРЕ Е ЗА ДА Е ИСТИНА
ОТ БОБ.АТ
---
The ideal tariff formula for your smartphone!
Without binding. Without activation fee. No hidden costs.
Monthly fee 9.90 ?
Included minutes to all networks in Austria 1000 minutes
Included SMS to all networks in Austria 1000 SMS
Included data volume over Austria 1000 MB
Each additional minute to all networks 4 cents
Each additional SMS to all networks 4 cents
Each additional GB 4 ?
Binding no
Clocking 60/60, 64 kB
ТВЪРДЕ ДОБРЕ Е ЗА ДА Е ИСТИНА
[Quote]Това си е ХЕЙТ... и да тази дума повече от всяка друга трябва да влезе в речника ни...[/Quote]
Аз пък направо викам целия английски език да измести българския ни роден език от речника и да бъде английски на кирилица:X(no)
Аз пък направо викам целия английски език да измести българския ни роден език от речника и да бъде английски на кирилица:X(no)
-
Ама ъфкорс, дидънт чу ноу дат зе инглиш из дъ ню бългериън.
-
[Quote]Това си е ХЕЙТ... и да тази дума повече от всяка друга трябва да влезе в речника ни...
[/Quote]
Да, Крейзи, съгласен съм както и съм съгласен и ФОРУМЕН ТРОЛ на ЗАПЛАТА да влезе в същия речник.
[/Quote]
Да, Крейзи, съгласен съм както и съм съгласен и ФОРУМЕН ТРОЛ на ЗАПЛАТА да влезе в същия речник.
между другото в Стара Загора днес отново има "сини" хора,познавам момчетата,от града са ,явно във всеки град си ги наемат на място а не са пътуващи.:)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Да, Крейзи, съгласен съм както и съм съгласен и ФОРУМЕН ТРОЛ на ЗАПЛАТА да влезе в същия речник.
[/Quote] Ами да, ужасно е безобразие да се съдейства на хората през интернет..ужас... как може да има такива неща :) Хаха стегни се бе пич :) Знам, че ти е кеф да бълваш гадости против нещата които мразиш, най-добре го вършим това ние българите :) Не ме изненадваш и засягаш с подони етикети :)
[/Quote] Ами да, ужасно е безобразие да се съдейства на хората през интернет..ужас... как може да има такива неща :) Хаха стегни се бе пич :) Знам, че ти е кеф да бълваш гадости против нещата които мразиш, най-добре го вършим това ние българите :) Не ме изненадваш и засягаш с подони етикети :)