реклама на нов тарифен план???
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: реклама на нов тарифен план???
Хайде да преустановите нападките и да се съсредоточите върху темата!
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Напълно си прав стига с нападките, а по темата незнам какво още може да се каже всичко си е само догадки, но ако за 20 кинти ти дават тези минути към всички и интернет гига чесно казано веднага си вземам карта без значение, кой ще го предлага.:)
Последното мнение на Хамара обобщава всичко. Нека видим що за птица ще е българският БОБ. Ако е като австрийския и аз си вземам карта.
Хехехехехе :D
Убава тема, как ли да не я изчете човек.
А кон боб яде ли незнам :D:D:D:D
Поредната куца оферта за много специален кръг от потребители :D:D:D:D
Убава тема, как ли да не я изчете човек.
А кон боб яде ли незнам :D:D:D:D
Поредната куца оферта за много специален кръг от потребители :D:D:D:D
ментел си е ментел и тва си е. схемата е такава. дават ти мнооого, напр. 1000 мин (или даже повече, което е по-добре за схемата) и някаква ниска цена след това напр. 10 ст. на мин към сички мрежи. идеята е че трябва да нправиш СМЕТКА напр. 20 лв. за месеца или картата ти се спира, т.е. губиш си номера. ами аз си мисля че няма да е мн. лесно да се изпълнят тези условия. освен това се предоставят само базови услуги, напр, глас и смс без дата или само дата, а телефонът за клиенти (като *88) е напр. 2лв. на мин. и т.н. и т.н. уловки. освен това ще има и стартов пакет естествено от порядъка на мин. 30-40лв. така че ако не държите на номера си или искате да сте роби на телефона си може би това е планът за вас.
п.с. инфото е взаемставано от БОБ-а в австрия. тук вероятно условията ще са още по-лоши. (no)
п.с. инфото е взаемставано от БОБ-а в австрия. тук вероятно условията ще са още по-лоши. (no)
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
[Quote]УХАА за 20 кинта 1000 минути към всички ... ТВЪРДЕ ДОБРЕ Е ЗА ДА Е ИСТИНА[/Quote]
Аз за 3 пъти повече парички /30 ?/ получавах 3600 мин. към всички други оператори Имаше си условие 3600 мин. разбити х 120/ден, но дай Боже и у нас такива условия и "номера" ))) Иначе съм съгласен с теб "ТВЪРДЕ ДОБРЕ Е ЗА ДА Е ИСТИНА" ... в България
Аз за 3 пъти повече парички /30 ?/ получавах 3600 мин. към всички други оператори Имаше си условие 3600 мин. разбити х 120/ден, но дай Боже и у нас такива условия и "номера" ))) Иначе съм съгласен с теб "ТВЪРДЕ ДОБРЕ Е ЗА ДА Е ИСТИНА" ... в България
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
5000 минути.. Толкова ли е сложно - 5лв такса, 15 -20 стинки / min разговори към всички и тва е. (angry) Който си говори пак ще си направи сметка 20лв, ама без да се чуди изхабили ги тия минути, ко стана и бла бла бла...
[Quote]Толкова ли е сложно - 5лв такса, 15 -20 стинки / min разговори към всички и тва е.[/Quote]
Ами приближаваме се :) За 7-8лв. имаш 25ст. към всички и бонус 150 вива и 20 всички;)
Ами приближаваме се :) За 7-8лв. имаш 25ст. към всички и бонус 150 вива и 20 всички;)
Колеги, защо ми се струва, че се размечтахте прекалено много....? Не ви ли стана ясно, че ние не сме и няма да бъдем част от ЕС по условия спрямо другите страни членки? Не ви ли стана ясно, че България (както винаги), неините закони, институции, дори и мобилни оператори работят обратно на логиката, дотолкова, че дори земното притегляне измени своята гравитация, а питагоровото число вече е с други стойности...никога константни ;)
Каквото и да предложат, който и да го предложи със сигурност няма да е това, което на всички им се иска и почти няма да се доближава до офертите в нормалните бели страни :) Всичко са само надежди, а след това само ще псуваме и ще ги храним, за дето не са оправдали очакванията ни...
Каквото и да предложат, който и да го предложи със сигурност няма да е това, което на всички им се иска и почти няма да се доближава до офертите в нормалните бели страни :) Всичко са само надежди, а след това само ще псуваме и ще ги храним, за дето не са оправдали очакванията ни...
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Да и пак старата песен на нов глас, всичко в нашата държава е обратно на другите! Тука живеят най коравите хора на света, най издръжливите, и най умните!:)