До: M-Tel - Complaint Management
Тема: [#7] Iskane za proverka na smetka >> Rouming
Категория : Искане за проверка на сметка » Роуминг »
Име : Мобилен номер : 35988******
Договор : *******
E-mail : *****
Обратна връзка : E-mail
Оплакване : Здравейте, имам таксуван изходящ разговор в роуминг в Италия към номер от типа 800 в Италия, който трябва да е безплатен: 26.07.11 12:06:10 398008450** Изходящ разговор роуминг Eurotariff Wind, Италия 4 0,34.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
2011/10/11 M-Tel - Complaint Management
Здравейте!
Във връзка с изложеното, имайте предвид, че бихме могли да направим проверка единствено за това, дали всичко е таксувано, съобразно цените на заявения от Вас тарифен план.Тази проверка е изцяло техническа, но щом дадени повиквания са отразени в детайлната Ви разпечатка, това означава, че са инициирани от SIM картата Ви, и респективно - са регистрирани в записите на мобилната ни централа.
Моля имайте предвид,че когато ползвате роуминг,не е възможно да се възползвате от отстъпки,които би ползвала карта в собствена мрежа.
Екипът на М-Tel
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Изпратени: 11 Октомври 2011 г. 20:45
До: M-Tel - Complaint Management
Тема: Re: ОТН.: [#7] Iskane za proverka na smetka >> Rouming
Уважаем "Екип на М-Тел", не ми изпращайте готови шаблонни отговори, а прочетете внимателно оплакването ми и ми отговорете адекватно, а не с функциите copy/paste!!! Ако бяхте прочели внимателно съобщението ми, щяхте да разберете, че аз въобще не успорвам иницирания разговор, за да се налага да ми обяснявате за записите в мобилната ви централа - да не говорим, че разговора няма как да се намира в записите на мобилната ви централа, тъй като е проведен чрез мобилна централа на оператора WIND, ITALIA и съответно сте го получили като готова информация в билинг системата от тях! Та по същество - В ЦЯЛ СВЯТ, включително в България, разговорите към номера от типа "зелена линия" 800 са БЕЗПЛАТНИ за крайните потребители, тъй като за тези разговори заплаща, абоната който притежава зелената линия тип 800. Независимо, от така наречените отстъпки или роуминг тарифен план, разговор проведен към номер тип 800 от мрежа в същата страна се таксува на цена 0.00 лв/мин., тъй като за този разговор се таксува абоната, който ползва зелената линия тип 800. Т.е. не ми обяснявайте, че разговора не е проведен чрез домашната мрежа и затова е таксуван! Уточнявам - разговора е проведен към италианска зелена линия, чрез италианска мрежа (тази на WIND).
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Здравейте,
Във връзка с изложеното в оплакването Ви, е необходимо да бъде извършен детайлен анализ. Ето защо, Ви молим да проявите търпение! Проведените разговори и ползваните услуги от Вашия номер ще бъдат детайлно проверени, като за целта ще бъде ангажиран екип от специалисти.
Бихме искали да Ви благодарим за разбирането, което проявявате и Ви уверяваме, че ако е налице техническа грешка или неточност, Вашата фактура ще бъде коригирана .
Благодарим Ви, че използвате нашите услуги!
Екипът на М-Tel