0.12 на минута към всички от БОБ
Re: 0.12 на минута към всички от БОБ
Може би е искал да каже, че от боба не можеш да си вземеш номер по избор:|......
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Не че искам да правя реклама, но лично за мен офертите на вива са по добри особенно фрии, всичко е ясно с тарифирането до стотинката!:)
Не, че искам да влизам в спорове, но само мога да потвърдя, че напоследък пазара на мобилни услуги се раздвижи и активира и всеки има повече възможности, коя от коя по-добра и евтина. Вече се забелязват наченките на истинска пазарна битка в този сектор, от което сме печеливши ние потребителите. Аз лично не вярвам да се възползвам от БОБ-а, същото е като да имам втора предплатена карта на друг оператор, с тази разлика, че никой няма да ми звъни на нея. А доколото това дали ми е изгодна подобна карта - като активен потребител на мобилните услуги в България, мога да кажа, че подобен виртуален оператор не ми предлага нищо повече, което не мога да си набавя от конкуренцията, но съм сигурен, че доста хора с по-ниско потребление и нежелание да плащат месечни такси или тези с често отсъствие от страната за по-дълги периоди биха оценили офертата от БОБ като подходяща за тях. Аз лично съм ЗА подобни нововъведения на БГ пазара и смятам, че колкото по-голямо разнообразие и възможности за избор имаме, толкова повече потребности биха били задоволени. (yes)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Напълно си прав.(yes):)
(whistle) Много ми е интересно, дали може да се пренесе мобилна корпоративна група от конкурентен оператор в мрежата на боб. Вярно, че не предлагат безплатни разговори в мрежата на Боб все още, но за да направиш мръсно на сегашния си оператор е супер :)
-
- Регистриран: 06 фев 2007, 14:01
Щом е намесен Мобилтел,то със сигурност ще има измамени клиенти,надписани сметки,таксуване за неползвани услуги...въобще познатата мошеническа картинка,на която сме свидетели от години. С измамите и арогантното си поведение,Мобилтел насила подари голяма част от клиентите си на другите мобилни оператори и сега с тази бобо-чорба се опитва да си ги върне....търсят мобилни телета хората,разбирам ги... :( http://www.youtube.com/watch?v=pXMM1KD2fWk
Определно е изгодна оферта но пак трябва да се сменя номер или да се ходи с още един телефон. А и трябва да се види някой от вива или глобул като звъни на боба колко ще го таксуват. Пък и ще видим след 2-3 месеца дали няма да изреват ужилени от нещо.
-
- Регистриран: 04 май 2008, 21:37
Не Мога да разбера хората като кажат "трябва да използвам още един апарат "!!!!!!!(no) Вие къде живеете? За По 70 лева можете да си поръчате телефони с по 3 4 сим карти с доста функций!
"достата" функции се изчерпват до говоренето и евентуално слушането на музика, но обикновено с тези батерии и за това са гола вода.
Иначе "многото" функции не включват 3G, ОС и въобще за интернет не става, освен евентуално мейл.
Иначе "многото" функции не включват 3G, ОС и въобще за интернет не става, освен евентуално мейл.
Това към момента бих казал, че е идеалния план за България.
Някои казват, че FREE на Виваком е по-добра.
[B]Най-големите му предимства са две:[/B]
Първо както и да го смятаме, предлага най-ниската цена за минута разговор с всички. Много е досадно да се чудиш преди всеки разговор сега този на кой оператор е, защото ако е на друг, ще ти бръкне дълбоко в здравето.
И второ плащаш точно толкова, колкото си използвал. А не да трябва да плащам месечна такса, срещу която получавам стотици или хиляди минути в същата мрежа, а реално или използвам една малка част от тях, или ги изговаряме насилствено само и само да не се чувстваме преебани, а да чувстваме, че ние сме изцедили мобилния си оператор.
Аз искам да говоря евтино и да не се замислям кой на кой оператор е, ама дали вече не си е прехвърлил номера към друг оператор, ама включен ли е в групата ми с приятели, ама да изчакам ли да стане 22:00 и т.н. Иначе всички други оператори предлагат планове с еди колко си лева месечна такса, с не знам с колко минути в собствената мрежа, пък звъннеш ли на номер извън нея, цената на пук на всякаква логика по-висока от на предплатена карта.
Някои казват, че FREE на Виваком е по-добра.
[B]Най-големите му предимства са две:[/B]
Първо както и да го смятаме, предлага най-ниската цена за минута разговор с всички. Много е досадно да се чудиш преди всеки разговор сега този на кой оператор е, защото ако е на друг, ще ти бръкне дълбоко в здравето.
И второ плащаш точно толкова, колкото си използвал. А не да трябва да плащам месечна такса, срещу която получавам стотици или хиляди минути в същата мрежа, а реално или използвам една малка част от тях, или ги изговаряме насилствено само и само да не се чувстваме преебани, а да чувстваме, че ние сме изцедили мобилния си оператор.
Аз искам да говоря евтино и да не се замислям кой на кой оператор е, ама дали вече не си е прехвърлил номера към друг оператор, ама включен ли е в групата ми с приятели, ама да изчакам ли да стане 22:00 и т.н. Иначе всички други оператори предлагат планове с еди колко си лева месечна такса, с не знам с колко минути в собствената мрежа, пък звъннеш ли на номер извън нея, цената на пук на всякаква логика по-висока от на предплатена карта.