Служителите на М-Тел с емоционално послание към клиентите

caesar13bg
Регистриран: 06 фев 2007, 14:01

Re: Служителите на М-Тел с емоционално послание към клиентите

Мнение от caesar13bg » 15 окт 2011, 11:58

Абе,ей! Чак ме просълзихте бре,Мтел! :D В интерес на истината,и ние клиентите (пациентите) на Ментел имаме емоционално послание към вас! Даже не едно,а много емоционални послания имаме! И не само към Мтел,ами и към някои от роднините на Мтел-леля му, например, на Мтел и майка му имат много специално емоционално послание лично от мен...а и не само от мен,то е и от още няколко милиона баламурници и измамени камилчета,които плюха с омерзение и напуснаха Мтел! Вижте това клипче и пак им вЕрвайте на Ментел!==> http://www.youtube.com/watch?v=pXMM1KD2fWk

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 15 окт 2011, 14:27

По клипа постнат от Владо малко по-горе. Това беше една от най-малоумните кампании, които някога съм виждал. Като видях един от тия клипове се обадих на *88 да ми кажа, че съм спукал гума и чакам червените човечета да ми я сменят. Момата беше като ударена с мокър парцал като й обясних защо искам от нея такова нещо :D:D:D(woo)

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 15 окт 2011, 14:45

Леле голяма омраза към Мтел, малко милост няма да е излишна

hamara boy
Регистриран: 23 юли 2011, 14:59

Мнение от hamara boy » 15 окт 2011, 15:27

А те имат ли милост към хората в тая криза?(woo)Чудят се как да ударят джоба на всеки техен клиент, ще губят още клиенти, но това въобще не ги стряска!(angry)

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 15 окт 2011, 15:40

[Quote]А те имат ли милост към хората в тая криза?Чудят се как да ударят джоба на всеки техен клиент[/Quote]

Умните клиенти не позволяват да им се случи това, ами се насочват към другите два оператора;)

hamara boy

Мнение от hamara boy » 15 окт 2011, 15:45

А още по умните никога не са се занимавали с тях!:D:D:D

V@NkO
Регистриран: 13 яну 2009, 13:52

Мнение от V@NkO » 15 окт 2011, 18:18

[Quote]Умните клиенти не позволяват да им се случи това, ами се насочват към другите два оператора[/Quote]
съгласен съм ама проблемът е с доживотните договори на ментел. изведнъж разбираш ли за старите им пациенти клаузата за автоматично преподписване си остава и така най-рано догодина при нов грабител. иначе всеки нормално мислещ човек у нас не би стоял и ден повече.

hamara boy

Мнение от hamara boy » 15 окт 2011, 18:56

И като започнат някои да се жалват, че повечето им приятели са на ментел:D аз съм на глобул за 35 кинта си говоря с, който си искам без да мисля за големи сметки и прочие...а от ментел като ме търсят са доста бързи отсреща-защо ли?:D:D:D

dirk
Регистриран: 07 дек 2009, 23:01

Мнение от dirk » 15 окт 2011, 21:47

Май последен от форума изгледах клипа на "Любимия оператор"

И се зачудих,Защо Режисьорът на този клип " не го е направил,вместо да обличат тениски за "сърцето" не преобуват НАСРАНИТЕ си ГАЩИ и не кажат ИЗВИНЕТЕ,Наакахме се ,но се преобличаме и сме вече БОБ,Успешно разрушихме реномето на М-тел.

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Мнение от A4i » 15 окт 2011, 21:57

Аз пък не мога да преценя кой от клиповете е по-брутален - релкамния или песничката . На пръв поглед е песничката, но тя си казва циничната истина ( три минути, колкото три хляба), докато от рекламата лъха на псевдо-божественост.

Отговори